GOOD LIFE

Η Glade κυκλοφόρησε μια limited edition επιλογή προϊόντων για τα Χριστούγεννα

H Glade φέτος τον χειμώνα μας παρουσιάζει την Glade Limited Edition σειρά με αρωματικά κεριά και αυτόματα ανταλλακτικά για της μηχανές Glade! Αρώματα όπως δαμάσκηνο, γιασεμί με μήλο, και φουντούκι με πραλίνα θα κάνουν το σπίτι σας να μοσχοβολά από ένα ευχάριστο άρωμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας!

Προσθέστε μια όμορφη ζεστή λάμψη σε κάθε δωμάτιο με ένα κομψό κερί Glade που θα φωτίσει και θα αρωματίσει το χώρο σας.  Χάρη στον σχεδιασμό τους τα κεριά μπορούν να γίνουν ένα κομψό συμπλήρωμα στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου σας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Επίσης τα ανταλλακτικά για τις μηχανές θα δώσουν ένα αληθινό άρωμα απόλαυσης στο χώρο σας.

 Η Glade κυκλοφόρησε μια limited edition επιλογή προϊόντων για τα Χριστούγεννα. Η επιλογή αυτή αποτελείται από 3 κεριά και 2 αυτόματα ανταλλακτικά σε τρία γιορτινά αρώματα (Sweet Berry Joy, Homemade Biscuit Delight & Warm Winter Hug). 

Όπως θα δείτε φέτος η Glade και η Disney σας παρουσιάζουν την μεγαλύτερη συνεργασία όλων των εποχών στα αρωματικά χώρου εφόσον η Glade είναι χορηγός της ταινίας Ο Καρυοθραύστης.

Θα τα βρείτε σε όλες τις υπεραγορές παγκύπρια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!