ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου σε οτιδήποτε σε ανησυχεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει κάποια παρεξήγηση μεταξύ εσένα και κάποιου φίλου σου.

Κριός

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σήμερα θα λειτουργήσεις περισσότερο με το «εμείς» παρά με το «εγώ» και αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με ανθρώπους που εκτιμάς, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  δεν είναι βοηθητικό για να επιλύσεις επαγγελματικά ζητήματα για αυτό μην το προσπαθήσεις σήμερα. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα φροντίσει να λύσει τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να λύσεις με συζήτηση τυχόν ζητήματα που μπορεί να έχεις με το/η σύντροφό σου, για αυτό μην επιλέξεις την απομάκρυνση. Αν είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να ασχοληθείς με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει από αύριο, καθώς σήμερα θα υπάρχει μία γενική ψυχρότητα στην ατμόσφαιρα.


 

Ταύρος

 

Σήμερα θα είναι μία ημέρα που θα απαιτήσει από εσένα την προσοχή σου καθώς θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για υποχρεώσεις, εργασιακά ζητήματα και αγγαρείες! Η Σελήνη  μόλις μπήκε στο Ζυγό και το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει κούραση, για αυτό προσπάθησε να μην φορτώσεις την ημέρα σου με κάτι παραπάνω πέρα από αυτά που πρέπει αναγκαστικά. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα ευνοήσει την επικοινωνία σου και θα αποτελέσει αντίβαρο στην κουραστική ημέρα. Μην επιλέξεις την απομάκρυνση από τους αγαπημένους σου ανθρώπους και προσπάθησε να τους κάνεις έστω ένα τηλέφωνο καθώς  θα βοηθήσει και τη διάθεσή σου.

 

Σήμερα η ενασχόληση σου με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση από το/η σύντροφό σου, αλλά η επικοινωνία μαζί του/ης θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπίες έστω και από το τηλέφωνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται χρόνο και εσύ σήμερα θα είσαι αρκετά πιεσμένος/η.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και υποδηλώνει πως θα αρχίσεις να αναζητάς τρόπους προκειμένου να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, κάνοντας δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα παρελθοντικό ζήτημα μπορεί να γίνει αφορμή για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου ή και τους φίλους σου, για αυτό απόφυγε το flashback. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη σου λέει πως  η επικοινωνία θα είναι το σημαντικότερο σου όπλο σήμερα και θα βοηθήσει να αμβλυνθούν τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να κρατήσεις μέσα σου κάτι που μπορεί να σε έχει πειράξει στο/η σύντροφό σου και αυτό να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Προτίμησε να το συζητήσεις καθώς η ήμερα ενδείκνυται για διάλογο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί επικοινωνιακή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί.

 

 

Καρκίνος

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να περάσεις την ημέρα σου κάνοντας μία δουλειά της οικογένειάς σου καθώς η Σελήνη που μπήκε στο Ζυγό θα τονίσει τα «εν οίκω». Εκτός από τις δουλειές των δικών σου ανθρώπων αξίζει να ασχοληθείς και με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου, καθώς θα είναι αυτές που θα σε αγχώσουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το ταίρι σου ή κάποιος συνεργάτης σου θα σου φορτώσει μία δουλειά που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα εξομαλύνει τα πράγματα πριν φτάσουν σε δύσκολο σημείο.

Σήμερα  αξίζει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποιες κινήσεις που θα κάνεις μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να έχεις διάθεση για κουβέντα, προκειμένου να καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο  ανάμεσα σε εσένα και κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.


 

Λέων

Σήμερα θα αναζητήσεις τρόπους να αποφύγεις τις δουλειές που έχεις να κάνεις και δεν αποκλείεται να αναζητήσεις ένα πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος για να πιείς ένα καφέ! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αν έχεις αφήσει πίσω σου εργασιακές εκκρεμότητες, θα δημιουργηθεί ζήτημα! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη την ίδια στιγμή θα φροντίσει να σε προφυλάξει καθώς θα σου χαρίσει δυνατά επιχειρήματα για να πείσεις και τον πιο δύσπιστο πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα!

 

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς λίγο η δουλειά και λίγο ο χρόνος που θέλεις για εσένα, μπορεί να αφήσουν το/η σύντροφό σου εκτός της ημέρας σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία παρεξήγηση για ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί να σε απομακρύνει από κάποιον ενδιαφέρον άνθρωπο στη δουλειά.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σχετικά με τα κέρδη και τα έσοδά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτές οι ανασφάλειες θα φτάσουν και στη σχέση με το/η σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να γίνεις πιεστικός/η μαζί του/ης ακόμα και άθελά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως μία συζήτηση με κάποιο δικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις  σχετικά με ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.

 

Σήμερα  μπορεί να νιώθεις ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου προς το/η σύντροφό σου και μπορεί να σε κάνει απόμακρο μαζί του/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει δυσκολίες σε αισθηματικά ζητήματα αλλά οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα τις λύσουν!


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με εσένα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί μία παγωμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι η οποία θα σε ακολουθήσει καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσπάθησε να μην τη μεταφέρεις σε άλλα πρόσωπα όπως οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου, αν δεν θέλεις να αποκτήσεις και νεύρα. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος.

 

Σήμερα είναι  πιθανόν να δημιουργηθεί μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου, αλλά θα έχεις την ικανότητα να εξευμενίσεις τα πνεύματα και  έτσι θα βγεις κερδισμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι κινήσεις σου προς κάποιον/α που σου αρέσει θα δείχνουν πως δεν τον/ην υπολογίζεις!


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε εσένα αφήνοντας οτιδήποτε άλλο εκτός των ενδιαφερόντων σου. Η ενδοσκόπηση θα είναι απαραίτητη σήμερα προκειμένου να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου χωρίς να τα αφήσεις να σε διαχειρίζονται εκείνα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα μεταξύ εσένα και κάποιου ανθρώπου του στενού σου περιβάλλοντος. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα είναι βοηθητικό για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις αρκεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτές.

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα μόνος/η σου για οποιοδήποτε θέμα έχεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαράθεση μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται επικοινωνιακή διάθεση την οποία έχεις, και όχι καχυποψία την οποία δυστυχώς έχεις και αυτή!


 

Τοξότης

 

Σήμερα θα  ξεκινήσεις να θυμάσαι  συλλογικές δραστηριότητες που έκανες παρέα με φίλους σου και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να κανονίσεις κάτι τέτοιο άμεσα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και κάποιου φίλου σου. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να λύσεις τέτοιου είδους παρεξηγήσεις με αγαπημένους σου φίλους και όχι να τις διαιωνίσεις. Επίλεξε το διάλογο καθώς σίγουρα είναι καλύτερος από το μονόλογο!

 

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να ζηλέψει ιδιαίτερα αν περάσεις όλο σου το χρόνο παρέα με τους φίλους σου, και αυτό χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό προκειμένου να  το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό να νιώσεις πως κάποιος/α που σε ενδιαφέρει απομακρύνεται από εσένα, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.


 

Αιγόκερως

 

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται στη δουλειά είτε είσαι εκεί είτε έχεις ρεπό καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα τονίσει την εργασιομανία σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως μπορεί να νιώσεις πως κάτι ή κάποιος είναι εμπόδιο στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Προσπάθησε να μην βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να μην είσαι  καχύποπτος/η καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αγχωθείς. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει  πως χρειάζεται να ακούσεις τη διαίσθηση σου, καθώς σήμερα όχι απλώς σου ψιθυρίζει σου μιλάει κανονικά!

 

Σήμερα η διαίσθησή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα όμως  ο συνδυασμός με την ψυχρότητα που σου δημιουργεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, δεν είναι καλός για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν έχεις βρει το/η σύντροφό σου πρόσεξε μην παρεξηγήσεις τα λόγια σου και αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε αν δεν θέλεις να φανείς απόμακρος/η σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.



 

Υδροχόος

 

Σήμερα  θα είναι μία ημέρα γεμάτη με κόσμο, γνωστούς ακόμα και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα φροντίσει να τους φέρει όλους δίπλα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν ενδείκνυται για «δημόσιες σχέσεις» καθώς θα υπάρχει μία τάση κριτικής από και προς τους άλλους, η οποία θα προκαλέσει συναισθηματική αποστασιοποίηση. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν τα πράγματα σε περίπτωση που δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

Σήμερα  μπορεί να είναι περίεργη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν αρχίσεις να του/ης ασκείς κριτική για τα πάντα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται και την ανάλογη καλή διάθεση, για αυτό πρέπει να χαλαρώσεις!


 

Ιχθύες

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου σε οτιδήποτε σε ανησυχεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει κάποια παρεξήγηση μεταξύ εσένα και κάποιου φίλου σου. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός/η σε  θέματα άλλων,  καθώς αυτό θα είναι το νούμερο ένα για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα  φέρει επαγγελματικές συζητήσεις από τις οποίες θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η.

 

Σήμερα  θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό μπορεί να βάλει το/η σύντροφό σου σε σκέψεις και στο τέλος να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας, όμως  οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα δουλέψουν προς όφελός σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνεις σκέψεις σχετικά με μία νέα γνωριμία καθώς θα είσαι πολύ αυστηρός/η μαζί της!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!