ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τους συνεργάτες σου αλλά και το/η σύντροφό σου, καθώς η προσοχή σου θα  στραφεί στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Κριός

 

Ο τίτλος της σημερινής ημέρας θα μπορούσε να είναι «εργασία και χαρά» καθώς η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο το υποστηρίζει απόλυτα. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και να διευθετήσεις κάθε είδους υποχρεώσεις σου και μερικές αγγαρείες που μπορεί να σου φορτώσουν αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι πολύ βοηθητικό για να  μείνεις προσηλωμένος/η σε οτιδήποτε αναλάβεις να φέρεις εις πέρας. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν θα βοηθήσει και την επικοινωνία σου με τους άλλους για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να προσέξεις λίγο τις επικοινωνιακές παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  εξελίσσεται σταθερά αλλά αργά καθώς η επικοινωνία δε θα τη βοηθήσει πολύ.

 

 

Ταύρος

 

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως είναι ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς πρέπει να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου ζητήματα! Μη θεωρήσεις χαμένο χρόνο τις ώρες που θα αφιερώσεις στον εαυτό σου, στα χόμπι σου και στο/η σύντροφό σου καθώς  μέσω αυτών θα μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει και μία επιτυχία σχετικά με κάποιο δίπλωμα ή πτυχίο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως χρειάζεται προσοχή στις επικοινωνιακές παρεξηγήσεις.

 

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να δουλέψεις για τη σχέση σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το καταφέρεις είναι να της αφιερώσεις χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  χωρίς πυροτεχνήματα αλλά τελικά θα κάνει τη διαφορά.

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα θα προσπαθήσεις να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο σπίτι σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να ξεκινήσουν συζητήσεις με αφορμή δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι και να βρεθεί άκρη με αυτές, χωρίς να δημιουργηθεί ενδοοικογενειακή σύρραξη. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο μια παρεξήγηση με κάποιο συνεργάτη σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να του/ης αφιερώσεις ποιοτικό και όχι απαραίτητα ποσοτικό χρόνο και να συζητήσεις μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε ξεκάθαρο σε αυτόν/ην που σου αρέσει το ενδιαφέρον σου καθώς η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει.


 

Καρκίνος

 

Σήμερα θα παρατηρήσεις πώς θα νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις ζητήματα που σε απασχολούν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου για να ακούσεις τη γνώμη τους, καθώς η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο σε κάνει πολύ επικοινωνιακό/η. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω σου. Αυτό θα γίνει εμφανές με τη  συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου αλλά και των συνεργατών σου απέναντι σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης εργασιακών υποθέσεων. 

 

Το  έδαφος είναι πρόσφορο για παρεξηγήσεις με το/η σύντροφό σου σχετικά με κάτι για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες είχατε έρθει σε ρήξη, για αυτό προσπάθησε να επικρατήσει η λογική και η καλή διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με προτροπή κάποιου ανθρώπου από το περιβάλλον σου.

 

 

Λέων

 

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις, καθώς θα είσαι πολύ οργανωτικός/η και δεν θα αφήσεις να σου ξεφύγει τίποτα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι  βοηθητικό για να ανταμειφθείς αν δουλέψεις. Η ανταμοιβή μπορεί να είναι και ηθική ή να έρθει λόγω της διεκπεραίωσης ενός εργασιακού σου ζητήματος. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από  τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ημέρα δεν είναι καλή για αισθηματικά ζητήματα καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις.

 

Σήμερα είναι μία περίεργη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς ένα ραντεβού μαζί του/ης μπορεί να εξελιχθεί μετά εμποδίων λόγω κακής συνεννόησης. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επαφή με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή καθώς εγκυμονεί παρεξηγήσεις.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις στους άλλους αυτά που θέλεις,  καθώς  σήμερα προτεραιότητα θα έχει ο εαυτός σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι πολύ σταθεροποιητική για μία νέα αισθηματική γνωριμία για αυτό αξίζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μια παρεξήγηση εντός οικίας λόγω λάθους συνεννόησης.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και για το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγετε τις συζητήσεις που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν βγάζουν πουθενά. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο δικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

 

Ζυγός

 

Σήμερα μπορεί να μη νιώθεις στα πάνω σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο  θα σε κάνει να νιώθεις κούραση ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι ώρες που θα περάσεις στο σπίτι  θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Προτίμησε να παραμείνεις  εντός οικίας τον ελεύθερο σου χρόνο προκειμένου να καταφέρεις να ξεκουραστείς. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου.

 

Σήμερα προτίμησε να παραμείνεις στο σπίτι με το/η σύντροφο σου καθώς αν βγείτε έξω μπορεί να διαφωνήσετε ακόμα και για το που θα πάτε! Αν είσαι ελεύθερος/η  σήμερα μπορεί να δυσκολευτείς να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις  καθώς η επικοινωνία δεν θα είναι πολύ καλή.


 

Σκορπιός

 

Σήμερα όσες δουλειές και αν έχεις θα βρεις τρόπο να κρατήσεις και λίγο χρόνο για εσένα και για τους αγαπημένους φίλους σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου υπενθυμίζει πως τις τελευταίες ημέρες πιθανόν να έχεις απομακρυνθεί από όλους και από όλα λόγω υποχρεώσεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να κάνεις come back σε φιλικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και να βρεις τρόπο να τις στηρίξεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις μια οικονομική διαπραγμάτευση προς όφελος σου.  

 

Σήμερα προτίμησε να πάρεις το/η σύντροφό σου και να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα και όχι με οικονομικά ζητήματα αν δεν θέλεις να υπάρξουν διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ήρθε για να μείνει και να εξελιχθεί  στην επομένη  σχέση σου.

 

 

 

Τοξότης

 

Σήμερα η ημέρα θα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κρατήσεις τις δυνάμεις σου για να ασχοληθείς με αυτές, καθώς η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο θα τις φέρει σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αν το τελευταίο διάστημα δούλεψες πάνω σε κάποιο επαγγελματικό project, τότε σήμερα θα λάβεις και την ανταμοιβή σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως χρειάζεται προσοχή καθώς τα λόγια ή οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν.

 

Σήμερα μην αρνηθείς ένα κοινωνικό κάλεσμα τουναντίον πάρε και το/η σύντροφό σου διαφορετικά θα δημιουργηθούν παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να μην θεωρήσεις πως είναι σημαντική, όμως θα είναι για αυτό πρόσεξε!


 

Αιγόκερως

 

Σήμερα θα έχεις μία ιδιαίτερη έφεση στις νέες πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει για αυτό και θα περάσεις ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σου συζητώντας και ψάχνοντας για αυτές. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι βοηθητικό για να διαχειριστείς προς όφελός σου τις νέες πληροφορίες που θα αποκομίσεις. Είναι πιθανόν να έχεις και ευχάριστα νέα σχετικά με ένα εκπαιδευτικό  ζήτημα, μία πιστοποίηση ή κάποιο σεμινάριο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως κάτι δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το λύσεις.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να προσέξεις τις αθώες συζητήσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται καλή διάθεση και όλα τα άλλα θα  έρθουν και θα γίνουν μόνα τους!

 

 

Υδροχόος

 

Σήμερα  η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει εμμονές με οτιδήποτε και αν σε απασχολεί. Θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο πιο πολύ εστιάσεις σε ένα ζήτημα τόσο πιο δύσκολο θα είναι να δεις τι πρέπει να κάνεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς από αυτά που σε απασχολούν ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη σου δίνει «ευκαιρίες» να παρεξηγηθείς με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με το/η σύντροφό σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πρόσεξε να μην πέσεις στην παγίδα να ξεκινήσεις ατέρμονες συζητήσεις  καθώς θα έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η η πρώτη επαφή με  μία νέα γνωριμία  προμηνύει πως θα έχει και δεύτερη αν προσέξεις τι θα πεις!


 

Ιχθύες

 

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τους συνεργάτες σου αλλά και το/η σύντροφό σου, καθώς η προσοχή σου θα  στραφεί στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το  τρίγωνο  που σχηματίζει με τον Κρόνο από  τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες  έχουν προοπτική να εξελιχθούν σε φιλίες. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει ένα μπέρδεμα σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο θα δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση.

 

Σήμερα δεν είναι μία καλή ημέρα για  συζητήσεις με το/η σύντροφό σου για αυτό απόφυγε να ανοίξεις σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά θα σου δώσει μπερδεμένα μηνύματα, για αυτό να έχεις υπομονή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!