ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και στρέφει το ενδιαφέρον σου  στα χρήματα. Προσπάθησε να τελειώνεις με τις σημαντικές δουλειές σου μέχρι το μεσημέρι. Μετά το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, η οποία με τη σειρά της θα  σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις.

Κριός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και από αυτή τη θέση θα σου χαρίσει ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ! Αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου μη διστάσεις να τον/την φλερτάρεις όπως τον πρώτο καιρό καθώς αυτό θα σε φέρει πολύ κοντά μαζί του/της! Από το μεσημέρι και έπειτα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου είτε από τον/τη σύντροφό σου είτε από τους φίλους σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και ιδιαίτερα το χιούμορ σου καθώς κάποια πράγματα μπορεί να τα πεις για πλάκα, όμως οι άλλοι δεν θα το καταλάβουν.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  μην έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να πεις κάτι που θέλεις στον/στη σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η ιδιαίτερα αν αποφασίσεις να πεις κάτι για πλάκα. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να κρατήσεις μία χαλαρή στάση απέναντι σε κάποιον/α που σου αρέσει καθώς η ήμερα δεν θα σε βοηθήσει.


 

Ταύρος

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο  σχετικά ζητήματα.  Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις δουλειές και εκκρεμότητες που έχει σχετικά με αυτό το πρωί, καθώς όσο περνούν οι ώρες θα γίνεται πιο δύσκολο. Αιτία είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό το μεσημέρι που υποδηλώνει πως μπορεί να συναντήσεις εμπόδια στην προσπάθειά σου να φέρεις εις πέρας κάποιες δουλειές. Είναι πιθανόν κάποιο δικό σου πρόσωπο που σου είχε πει ότι θα σε βοηθήσει τελικά να μην μπορεί και κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου να σου φορτώσει μία επιπλέον δουλειά. Κράτησε την ψυχραιμία σου καθώς αν πεις αυτό που σκέφτεσαι σίγουρα θα παρεξηγηθείς!

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου καθώς ο τόνος που θα πεις κάτι που θέλεις μπορεί να είναι παρεξηγήσιμος. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δώσεις λάθος δείγματα σε αυτόν/η που σου αρέσει.

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα θα είναι μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους  καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή. Οι επαφές με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από τα δικά σου ζητήματα. Μετά το μεσημέρι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθούν μικρές παρεξηγήσεις. Πιθανή αιτία μπορεί να είναι μία διαφωνία σε ένα ζήτημα της καθημερινότητας στο οποίο εσύ επιμένεις να έχεις διαφορετικό τρόπο προσέγγισης από τους άλλους. Κάνε αυτό που θέλεις όπως το θέλεις εσύ και μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία η επικοινωνία θα γίνεται με ευκολία και αυτή είναι η παγίδα, καθώς μπορεί να μην αντιληφθείς πως θα πεις κάτι που θα θίξει τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η βεβαιώσου όπως είσαι ξεκάθαρος/η απέναντι σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.


 

Καρκίνος

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις την ημέρα σου πηγαίνοντας σε μία τράπεζα προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή προσπαθώντας να διευθετήσεις τα έξοδά σου προκειμένου να δεις τι θα σου μείνει. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και στρέφει το ενδιαφέρον σου  στα χρήματα. Προσπάθησε να τελειώνεις με τις σημαντικές δουλειές σου μέχρι το μεσημέρι. Μετά το τετράγωνο θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, η οποία με τη σειρά της θα  σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις.  Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα τα οποία δεν θα σου βγουν όπως το σκέφτεσαι.

 

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να υποδείξεις στον/στη σύντροφό σου τι να κάνει σχετικά με κάποιο οικονομικό του ζήτημα, όμως αυτό  θα γίνει αιτία να υπάρξουν αντιδράσεις για αυτό καλύτερα να το αφήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε την κυκλοθυμία σου καθώς μπορεί να γίνει εμφανής και σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

 

Λέων

 

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου θα νιώσεις την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των άλλων καθώς χρειάζεσαι στοργή και φροντίδα! Αν δεν καταφέρεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου ανθρώπων τότε δεν αποκλείεται να εκνευριστείς καθώς θα θεωρήσεις πως εκείνοι δεν νοιάζονται για εσένα, πράγμα το οποίο είναι λάθος. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις απαιτήσεις που θα έχεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι που το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα κάνει τα παράπονα πιο έντονα. Πρόσεξε γιατί στο τέλος μπορεί να παρεξηγηθείς εσύ μιας και θα τα βάλεις με όλους ανεξαιρέτως!

 

Σήμερα είναι πιθανόν να κατηγορήσεις τον/τη σύντροφό σου για κάτι που κάνει και σε ενοχλεί όμως ο τρόπος σου μπορεί να είναι περίεργος και να μη φανεί πως το κάνεις καλοπροαίρετα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να  φερθείς εγωκεντρικά  σε αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

Παρθένος

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να αποφύγεις την πολυκοσμία καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό ιδιαίτερα με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε γιατί πάνω στον εκνευρισμό σου μπορεί να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς όμως εκείνα μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κράτησε αποστάσεις από πηγές/ανθρώπους εκνευρισμού για να είμαστε σίγουροι!

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάτι που θα πεις στον/τη σύντροφό σου μπορεί να τον/ην θίξει ακόμα και αν εσύ δεν το καταλάβεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται άμεση επαφή για να εξελιχθεί και εσύ σήμερα δεν θα είσαι σε αυτή τη διάθεση.

 

Ζυγός

 

Σήμερα  προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου και  σε συλλογικές δραστηριότητες αν θέλεις να περάσεις μία όμορφη ημέρα! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σε προτρέπει να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο και να συγχρωτιστείς με ανθρώπους που ξέρεις πως σε ενώνουν κοινά στοιχεία. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το μεσημέρι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό, υποδηλώνει πως θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Αιτία είναι  πως θα είσαι επιρρεπής στο να πεις κάτι που δεν το εννοείς ή να παρεξηγηθούν αυτά που θα πεις. Απόφυγε έντονες πλάκες καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει παρεξήγηση μέσα από αυτές.

 

Σήμερα θα πρέπει να  κρατήσεις ζητήματα που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου αποκλειστικά για τους δυο σας . Μην ξεκινήσεις να τα συζητάς με φιλικά σου πρόσωπα διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε αν δεν θέλεις να δώσεις λάθος δείγματα προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.



Σκορπιός

 

Η ημέρα θα είναι γεμάτη με επαγγελματικές ανησυχίες καθώς η Σελήνη που μπήκε στο Λέοντα σε κάνει να σκέφτεσαι τρόπους να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει στον τομέα της καριέρας σου. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όμως θα σου δημιουργήσει αναταραχή με αποτέλεσμα να  μην είναι εύκολο να αντιδράσεις με λογική. Από το απόγευμα και έπειτα  θα πρέπει να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να μην παρεξηγηθείς! Πρόσεξε τον τρόπο σου στο γραφείο, πρόσεξε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και προσπάθησε να θυμηθείς  πως ακόμα και το χιούμορ χρειάζεται μέτρο.

 

Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να σε εκνευρίσει καθώς η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει, για αυτό απόφυγε να ανοίξεις σημαντικά θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να παρεξηγήσει το φλερτ σου για αυτό φρόντισε να είναι διακριτικό.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη  πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ακόμα είναι πολύ βοηθητική και για οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα και νέες γνώσεις, για αυτό  θα παρατηρήσεις πως σήμερα θα σε έλκουν οι νέες πληροφορίες. Το μεσημέρι θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο από το Σκορπιό  και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία και νευρικότητα που μπορεί να μην ξέρεις από πού προέρχεται. Προσπάθησε να την κατευνάσεις και  μην την εξωτερικεύσεις  αν δεν θέλεις να γίνει μεγαλύτερη.

 

Σήμερα είναι  πιθανόν να ξεκινήσεις να διαφωνείς με τον/τη σύντροφό σου ακόμα και αν λέτε και οι δυο σας το ίδιο πράγμα, για αυτό πρόσεξέ μιας και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» και να χάσεις προς στιγμήν την επικοινωνιακή σου άνεση!

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα μπορεί να φέρεις στο μυαλό σου μία ανάμνηση η οποία θα σου αφήσει γλυκόπικρα συναισθήματα καθώς θα σε γυρίσει ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό σου δημιουργεί συναισθηματική κυκλοθυμία με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να περάσεις από το «άσπρο» στο «μαύρο» χωρίς ενδιάμεση στάση στο «γκρι». Πρόσεξε να μην μεταφέρεις αυτή την κυκλοθυμία σου στα οικονομικά ζητήματα καθώς εκεί  χρειάζεται τετράγωνη λογική και όχι συναισθηματική αναταραχή.

 

Σήμερα είναι πιθανό να προσπαθήσεις να βρεις αφορμή για να τσακωθείς με τον/τη σύντροφό σου για αυτό  βάλε ένα στοίχημα με τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις και δεν θα πέσεις σε αυτή την παγίδα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα σε γυρίσει σε ζητήματα του παρελθόντος και δεν θα μπορέσεις εύκολα να ασχοληθείς με το παρόν.

 

 

Υδροχόος

 

Σήμερα θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους, στους συνεργάτες σου αλλά και στον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα σε προτρέπει να το κάνεις. Παρόλα αυτά οι στενές επαφές σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα  για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις συζητήσεις σας. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί αναστάτωση  ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς  κάτι που θα μπεις μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο. Σκέψου πολύ καλά πως θα προσεγγίσεις κάποια θέματα, καθώς ακόμα και δίκιο να έχεις μπορεί να μην έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να το υποστηρίξεις.

 

Σήμερα μπορεί να θέλεις να δείξεις κάτι διαφορετικό από αυτό που τελικά δείχνεις στον/τη σύντροφό σου για αυτό  αξίζει να προσέξεις τον τρόπο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η τα σήματα που θα δώσεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μπορεί να τον/ην μπερδέψουν αν δεν είναι ξεκάθαρα.

 

Ιχθύες

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους  ώστε να καταφέρεις να διευθετήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας, με μικρό δουλειές αλλά και με κάποιες αγγαρείες καθώς χρειάζεται να τις βάλεις σε μία τάξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως κάποια από τις δουλειές σου μπορεί να μην εξελιχθεί όπως περιμένεις ή να μην καταφέρει να την τελειώσεις σήμερα και αυτό θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην το μεταφέρεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, στο σπίτι σου ή οπουδήποτε αλλού βρεθείς.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον/τη σύντροφό σου αν μεταφέρεις στη σχέση σας τον εκνευρισμό που σου προκάλεσαν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που είχες. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για ξεκούραση ώστε να μπορέσεις από αύριο να επανέλθεις δριμύτερος/η!

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!