ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα καθώς θα φέρει γύρω σου κόσμο! 

Κριός

 

Σήμερα την προσοχή σου θα διεκδικήσουν οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα -κυρίως όμως οικογενειακά- καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει να κάνεις και διαφορετικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα να μην αφήσεις κανέναν από τους δύο τομείς παραπονεμένο. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αρκετά υψηλή και θα γίνει η κινητήριος δύναμη σου, καθώς αν πιστέψεις πως μπορείς να χωρέσεις αυτά που θέλεις μέσα σε μία ημέρα σίγουρα θα το καταφέρεις!  Καλό θα ήταν βέβαια να αρχίσεις βάζοντας προτεραιότητες! 

 

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ζητήματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου και συγκεκριμένα αν ζείτε μαζί, θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα βιαστείς να  προχωρήσεις μία γνωριμία καθώς θα νιώσεις πως σε εμπνέει.


 

Ταύρος

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο στενό συγγενικό σου πρόσωπο όπως ο/η αδερφός/η ή ο/η ξάδερφος/η σου ή ακόμα και από ένα γείτονα προκειμένου να πείτε τα νέα σας και να πιείτε ένα καφεδάκι.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα καθώς θα φέρει γύρω σου κόσμο! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Ο αέρας που  αποπνέεις θα είναι αρκετός για να τραβήξει τα βλέμματα και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των άλλων. «Χρησιμοποίησε» τον για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς και με κάποιον που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο.

 

Σήμερα είναι πιθανόν το ταίρι σου να νιώσει κάποια τσιμπήματα ζήλιας καθώς θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου και όλοι  θα σε αναζητούν! Αν είσαι ελεύθερος/η μία εξέλιξη σε ένα προσωπικό σου ζήτημα θα είναι προς όφελός σου, για αυτό αφιέρωσε χρόνο και προσοχή σε αυτό.

 

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μικρές ή μεγάλες ανασφάλειες σε σχέση με τα χρήματα που έχεις για αυτό και θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους προκειμένου να μειώσεις τα έξοδα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα χρήματα, τα αποκτήματά και τα υλικά αγαθά γενικότερα, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις σου και το ενδιαφέρον σου να στρέφονται γύρω από αυτά.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σου φέρει ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητές σου σε μία οικονομική διαπραγμάτευση και θα σε βοηθήσει να πλασάρεις τον εαυτό σου σε μία νέα δουλειά!  Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην αυτοπεποίθησή σου αλλά και στο πορτοφόλι σου.

 

Σήμερα  μπορείς να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να σε ερωτευτεί ξανά  για αυτό μην αφήνεις περίεργες σκέψεις να σε πάρουν από κάτω και να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις το ταλέντο να κερδίσεις κάποιον/α που θέλεις αρκεί να μην  αφήσεις τις δεύτερες σκέψεις να σε αποκαρδιώσουν.

 

 

Καρκίνος

 

Σήμερα θα νιώθεις πολύ ανεβασμένος/η για αυτό και θα ξεκινήσεις με σχέδια την ημέρα σου μιας και η Σελήνη που πέρασε στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει ζωντάνια!  Μαζί με τη ζωντάνια θα ενισχύσει λίγο και την  κυκλοθυμία σου και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να προσέξεις καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει μικρά ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και οι πρώτοι που θα νιώσουν τη διαφορά θα είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Σήμερα όλοι θα αναζητήσουν την παρέα σου καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν θα αφήσεις κανέναν να βαρεθεί!

 

Η ημέρα είναι πολύ καλή για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου και να του/ης υπενθυμίσεις με τις πράξεις σου τους λόγους που σε ερωτεύτηκε! Αν είσαι ελεύθερος/η  και έχεις κάποιο αισθηματικό ραντεβού σήμερα, να ξέρεις πως μπορείς να γοητεύσεις!

 

 

Λέων

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις μία χαλαρή ημέρα και να ασχοληθείς μόνο με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας αναγκαστικά καθώς αν βρεις τρόπο να τις αποφύγεις και αυτές σίγουρα θα το κάνεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για απομόνωση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως θέλεις και λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό δεν θα σε αφήσει σε ησυχία θα είναι όμως για καλό καθώς είναι πιθανόν να σου φέρει μία επαγγελματική πρόταση. Αυτή με τη σειρά της θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου καθώς θα σου δώσει ένα καινούργιο στόχο να ασχοληθείς και να φέρεις εις πέρας!

 

Σήμερα η επαφή με το ταίρι σου θα λειτουργήσει βοηθητικά για εσένα καθώς αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μπορέσεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου και ενδεχομένως ανησυχίες σου, για αυτό μην την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  δεν θα είναι ανοιχτό βιβλίο και μπορεί να σε ταλαιπωρήσει μέχρι να αποκρυπτογραφήσεις τις προθέσεις της.



Παρθένος

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις και λίγο χρόνο για εσένα και συγκεκριμένα για τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα φροντίσει  να σου υπενθυμίσει πως τους έχεις παραμελήσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να ξεσηκώσεις τους άλλους, να βγείτε να πιείτε ένα ποτό και να περάσετε καλά καθώς η ημέρα προμηνύεται πολύ καλή!  Σήμερα  η αυτοπεποίθησή σου θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου αλλά και την επιρροή που θα έχεις στους άλλους για να αποκτήσεις συμμάχους!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να βρεθείτε με τους φίλους σας καθώς έξω θα περάσετε πολύ καλύτερα από ότι αν μείνετε σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που θα σε γνωρίσει μέσω ενός φίλου σου θα γοητευτεί και δεν θα μπορέσει να το κρύψει!


 

Ζυγός

 

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα για αυτό και οι συζητήσεις που θα κάνεις είτε στο εργασιακό σου περιβάλλον είτε στο σπίτι είτε με κάποιο φίλο σου, θα σχετίζονται με αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξελιχθείς επαγγελματικά και να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις τα επόμενα σου βήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να μη ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος. Η πίστη στον εαυτό σου θα είναι το μεγαλύτερο σου προσόν σήμερα  και αυτή είναι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο τι λένε οι άνθρωποι γύρω σου για τη σχέση με το ταίρι σου, όμως  καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στον/τη σύντροφό σου και όχι στους άλλους. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία επαγγελματική γνωριμία με κύρος θα σε εντυπωσιάσει και σε προσωπικό επίπεδο αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ!

 

 

Σκορπιός

 

Σήμερα θα ξυπνήσεις με κέφι και ζωντάνια και είναι πιθανό να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για να φύγεις για κοντινό προορισμό προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί την ανάγκη για μίνι αποδράσεις είτε νοητά  είτε κανονικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να πείσεις το/η σύντροφο, τον/ην κολλητό/η ή τον/ην ξάδερφό/η σου για να σε ακολουθήσει σε μία εκδρομή ή σε ένα ταξίδι αναψυχής! Σήμερα θα είναι εύκολο για εσένα να παρασύρεις τους άλλους στα δικά σου θέλω και στο δικό σου τρόπο σκέψης για αυτό  εκμεταλλεύσου την πειθώ που θα έχεις  καθώς θα είναι το πιο δυνατό σου χαρτί.

 

Σήμερα προτίμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον/η σύντροφό σου όπως μία βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει καθώς η ημέρα σας προτρέπει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Αν είσαι ελεύθερος/η  εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση που θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις.

 

 

Τοξότης

 

Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις τα κέφια σου καθώς θα αποκτήσεις εμμονές με πράγματα που σε κανονικές συνθήκες θα αγνοούσες την ύπαρξη τους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Καρκίνο και θα σε κάνει να ψάχνεις να βρεις ευκαιρία να εκνευριστείς καθώς πρέπει κάπως να δικαιολογήσεις την κυκλοθυμία σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να  «διευθετήσεις» τα νεύρα σου και θα σου υπενθυμίσει πως είσαι ένα χαρούμενο και αισιόδοξο πλάσμα  που δεν ψάχνει τρόπους για να χαλάσει την ημέρα του! Αν καταφέρεις να θυμηθείς τη φύση του ζωδίου σου τότε θα καταφέρεις να διώξεις την κυκλοθυμία σου μακριά!

 

Σήμερα είναι μία ευνοϊκή μέρα για να τονώσεις την ερωτική σου ζωή με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ήμερα εκτός από κυκλοθυμία και  εκνευρισμό θα έχει και ερωτισμό! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτος/η με μία πρόσφατη γνωριμία χωρίς να έχεις κανένα δείγμα για να είσαι!

 

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να ακούσεις πραγματικά τη γνώμη των αγαπημένων σου ανθρώπων πριν κάνεις οτιδήποτε, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντική είναι για εσένα.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό  θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και μπορεί να σου «χαρίσει» δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν και κατά πόσο πρέπει να ακούσεις τη συμβουλή των άλλων ή να δράσεις κατά βούληση.  Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση για αυτό και εσύ μην απορρίψεις κάποια γνώμη που θα ακούσεις καθώς μπορεί να σου δώσει λύση σε φλέγοντα ζητήματα!

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να δεις κατά πόσο είσαι σημαντικός/η για τον/τη σύντροφό σου. Αυτό μπορεί να φανεί από τα μικρά καθημερινά πράγματα για αυτό μην ψάχνεις στα μεγάλα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεσμευτείς εδώ και τώρα!

 

Υδροχόος

 

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα οργανώσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου καθώς ο χρόνος θα είναι ελάχιστος αλλά εκείνες πολλές! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα σου υπενθυμίσει πως χαλάρωνες τις προηγούμενες ημέρες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα  αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και είναι αυτό που χρειάζεσαι προκειμένου να μην τα παρατήσεις και αφήσεις ημιτελείς τις δουλειές.  Σίγουρα σήμερα θα είναι εύκολο να αποδείξεις τι αξίζεις καθώς θα το δεις σαν ένα προσωπικό στοίχημα.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που δεν θα σου αφήσει χρόνο για να δεις τον/τη σύντροφό σου για αυτό αν θέλεις να περάσεις χρόνο μαζί του/της θα πρέπει να οργανώσεις τις δουλειές σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αν είσαι ελεύθερος/η θα υπάρξει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον που θα σου φτιάξει την ημέρα.

 

Ιχθύες

 

Σήμερα από το πρωί η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου και θα σου δείξει από νωρίς τις προθέσεις της!  Όσες δουλειές και αν έχεις βρες χρόνο για να αφιερώσεις σε αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αν είσαι με παρέα θα περάσεις πολύ καλύτερα σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο Σκορπιό  ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου αλλά αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι. Πρόσεξε να μην υπερβάλλεις με αυτή, καθώς αν το παρακάνεις θα φανείς εγωκεντρικός/η χωρίς να είσαι και θα δώσεις λάθος δείγματα.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η ερωτική και η ρομαντική σου διάθεση μπορούν να κάνουν θαύματα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σε μία έξοδό σου!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!