ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί ανησυχίες οι οποίες έχουν  τη βάση τους σε πράγματα που έχουν συμβεί σε τρίτους και εσύ απλά σήμερα θα ταυτιστείς μαζί τους.

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί μία ανησυχία η οποία σχετίζεται με τις δυνατότητες και τις ικανότητές σου. Είναι πιθανόν να νιώθεις λιγότερο μάχιμος/η σήμερα για οτιδήποτε και ιδιαίτερα για οικονομικές διεκδικήσεις, όμως μην ανησυχήσεις καθώς αυτό που νιώθεις είναι προσωρινό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα τρίτων ακόμα και αν δεν το πιστεύεις. Μην αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δώσει  στον οικονομικό τομέα.

 

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε προκαλεί λεκτικά και μάλλον έτσι είναι όμως  δες το θετικά καθώς αυτό θα είναι η αφορμή για να  ανάψει ξανά η σπίθα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει δεν θα αργήσει να αποκτήσει ενδιαφέρον!

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον των άλλων προς εσένα και να κερδίσεις την αποκλειστική προσοχή τους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιο πιθανό να ακούσεις κάποια παράπονα από αγαπημένους σου ανθρώπους σχετικά με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζεις. Πριν εκνευριστείς σκέψου μήπως αυτό που σου λένε  στηρίζεται σε ένα λογικό υπόβαθρο, καθώς μέσα από τις νουθεσίες των άλλων μπορείς να γίνεις καλύτερος/η. Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου όμως ο κατάλληλος τρόπος είναι ένας, ο διάλογος. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει μέσα από μία απλή συζήτηση με κάποιον/α που μπορεί να μη φαντάζεσαι.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί ανησυχίες οι οποίες έχουν  τη βάση τους σε πράγματα που έχουν συμβεί σε τρίτους και εσύ απλά σήμερα θα ταυτιστείς μαζί τους. Προσπάθησε να διαχωρίσεις εσένα από τους άλλους και μην οικειοποιηθείς ανησυχίες και φόβους τους οποίους δεν έχεις, μόνο και μόνο επειδή θα σε παρασύρει η συζήτηση με κάποιον. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να δεις και ένα εργασιακό σου ζήτημα  καθώς θα βρεις τρόπο να το διευθετήσεις καλύτερα και μάλιστα προς όφελός σου. Οι στιγμές που θα εκνευριστείς δεν θα λείψουν όμως εκείνες  τις στιγμές πρόσεξε πολύ τι θα πεις!

 

Σήμερα  προσπάθησε να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τη σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου αλλά είναι υπαρκτά και μην κάνεις υποθέσεις  και σενάρια στο μυαλό σου που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρξει μία λεκτική αντιπαράθεση με κάποιον/α, όμως αυτό το «παιχνίδι» θα σου φτιάξει την ημέρα.

 

 

Καρκίνος

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να δεις τους αγαπημένους σου φίλους και να ασχοληθείς όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο  θέλει παρέα! Η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι πολύ βοηθητική  για τη διάθεσή σου για αυτό επεδίωξε να κανονίσεις κάτι άμεσα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ήμερα μπορεί να φέρει πληροφορίες σχετικά με κάποιον/α που σου αρέσει, οι οποίες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει και κάποιος φίλος σου και ο ρόλος του στα προσωπικά σου θέματα θα είναι κομβικός.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου και να του/ης αφιερώσεις χρόνο καθώς οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου θα γίνει το ενδιάμεσο πρόσωπο θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις κάποιον/α που σου αρέσει.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε κάνει να δίνεις προτεραιότητα στην εικόνα σου και ιδιαίτερα στην εικόνα που δίνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να σκέφτεσαι πολύ τις κινήσεις σου καθώς δεν θέλεις με τίποτα να κάνεις κάτι το οποίο μπορεί να σε εκθέσει έστω και λίγο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ήμερα θα έχει συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα και μάλιστα μέσα από αυτές μπορεί να σου γίνει και μία νέα επαγγελματική πρόταση. Από την άλλη μπορεί να έχει και παράπονα από τους δικούς σου ανθρώπους καθώς δεν σε βλέπουν αρκετά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων! Κράτησε την ψυχραιμία σου  ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις τα παράπονα!

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  έχεις κάποια παράπονα από τον/τη σύντροφό σου αν δεν του/ης αφιερώσεις  χρόνο για αυτό προνόησε  ώστε να  μην  υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας έρωτας ξεκινά  σιγά-σιγά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον…

 

Παρθένος

 

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως το μυαλό σου θα έχει την εξαιρετική ικανότητα να «φεύγει» πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να είσαι σχεδόν όλη την ώρα αφηρημένο/ης και να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει στο μυαλό σου εικόνες από ταξίδια που έχεις κάνει αλλά και μέρη στα οποία θα ήθελες να βρεθείς, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, θα σε βάλει στη διαδικασία να  υλοποιήσεις τα σχέδια σου σχετικά με ένα ταξίδι!

 

Σήμερα οι αναμνήσεις που θα έχεις από ένα  ταξίδι που είχες κάνει με τον/τη σύντροφό σου θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις το επόμενο! Αν είσαι ελεύθερος/η, μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα  σας φέρει «ανησυχητικά» κοντά.

 

 

Ζυγός

 

Σήμερα μπορεί να μην έχεις τα κέφια σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο αναμοχλεύει  συναισθήματα τα οποία σου δημιουργούν αναστάτωση, με αποτέλεσμα να νιώθεις άβολα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως  θα υπάρξει «κάτι» που θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα τραβήξει την προσοχή σου. Πιθανόν να είναι ένα οικονομικό ζήτημα ή κάποιος λογαριασμός τον οποίο έχεις ξεχάσει να διευθετήσεις! Θα πρέπει να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί πολύ τις διαπραγματεύσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Αξίζει να την εκμεταλλευτείς καθώς και ευνοημένος/η θα βρεθείς και το κέφι σου θα ξαναβρείς!

 

Σήμερα  θα βρεις τρόπο να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου  καθώς η διάθεσή σου θα είναι ερωτική και θα καταφέρεις να την μεταφέρεις και σε εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία εκ βαθέων συζήτηση θα σε φέρει πολύ κοντά με κάποιο πρόσωπο.

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα, αρκεί να έχεις τη θέληση. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν στιγμές που οι άλλοι -ακόμα και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι- θα σε εκνευρίσουν, όμως είναι στο χέρι σου κατά πόσο θα το αφήσεις να εξελιχθεί. Οι συζητήσεις για συνεργασίες και νέες συμφωνίες μπορούν να αποδώσουν καρπούς για αυτό  αξίζει να ασχοληθείς και με αυτές.

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να πεις πολλά στον/τη σύντροφό σου και μερικά από αυτά μπορεί να παρεξηγηθούν, για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο λιγότερα πεις τόσο λιγοστεύουν και οι πιθανότητες για παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία είναι εύκολο να εξελιχθεί καθώς θα  έχεις επικοινωνιακή άνεση.

 

Τοξότης

 

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο μικρά ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία μπορεί να είναι απλά όμως είναι και πολλά με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως  η φωνή μέσα σου θα σου λέει να τα αφήσεις όλα και να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι εφικτό, όμως σίγουρα θα είναι εφικτό να βρεις ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σου. Μία συζήτηση στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι εποικοδομητική και θα σε βοηθήσει να  στρέψεις το κλίμα υπέρ σου.

 

Σήμερα  μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα  βοηθήσει να λυθεί ένα ζήτημα που σχετίζεται με δουλειές και υποχρεώσεις και έχει γίνει η αφορμή για να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα βρεις ευκαιρία για να φλερτάρεις κάπου ανάμεσα στις δουλειές και στις υποχρεώσεις σου!

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου φέρνει ευκαιρίες για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα, με τους φίλους σου αλλά και με τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σου κάνει μία πρόταση για μία έξοδο η για μία συλλογική δραστηριότητα την οποία δεν  πρέπει να αρνηθείς καθώς θα περάσεις καλά! Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να απαντάς  σε κάθε κουβέντα που θα σου πουν, καθώς αυτό μπορεί να σε κάνει να εστιάσεις στο δέντρο και να χάσεις το δάσος και να χαλάσεις τη διάθεση σου.

 

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου  όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το νόημα αυτών που θα σου πει γιατί θα εστιάσεις σε μία ή δύο  λέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα μπορέσεις να αποκομίσεις πολύτιμες πληροφορίες από τη συζήτηση σου με αυτόν/η που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

 

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις μία συζήτηση  μαζί με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου που αφορά θέματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή σου στο «καταφύγιο» σου για αυτό  και θα βάλεις τα θέματα του σε προτεραιότητα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει κάποιο επαγγελματικό θέμα, το οποίο δεν θα σε αφήσει να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να βρεις και να κρατήσεις μία ισορροπία διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να ξεκινήσεις τα «γαλλικά»!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου όμως να θυμάσαι πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για αυτό καλό θα ήταν να είσαι φειδωλός/η με αυτά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα αισθηματική σχέση  μπορεί να ξεκινήσει με ένα επαγγελματικό ραντεβού.

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου χαρίζει όμορφες στιγμές και ευκαιρίες για συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό θα  αύξηση την ταχύτητα με την οποία τα νέα  θα φτάνουν στα αυτιά σου και οι πληροφορίες θα είναι αρκετές. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς με σύνεση διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να λάβεις μέρος σε συζητήσεις κοινωνικού σχολιασμού που μπορεί να σε εκθέσουν. Μία ευκαιρία για μία εκδρομή ή ένα ταξίδι μπορεί να σου παρουσιαστεί σήμερα, μην την αφήσεις να περάσει!

 

Σήμερα για να είσαι καλά με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να ακολουθήσετε τον κανόνα που λέει πως θα αφήνετε θέματα τρίτων έξω από τη σχέση σας και δεν θα ασχοληθείτε με αυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις  αυτόν/η που σου αρέσει, όμως πρόσεξε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να πεις πολλά περισσότερα από αυτά που χρειάζεται να μάθει!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!