ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα είναι πιθανό να επικρατεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι σου καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο  του Τοξότη μπορεί να έφερε  συζητήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έφεραν στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου.

Κριός

 

Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας που η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη για να ασχοληθείς με σεμινάρια, πιστοποιήσεις, θέματα σπουδών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να διευρύνει τις γνώσεις σου. Νωρίς το  βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα  σου δημιουργήσει την ανάγκη να  βρεις τρόπο για να επιτύχεις κάποια φιλόδοξα σχέδια που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε καθώς οι φιλοδοξίες σου θα είναι αρκετές και μπορεί να σε παρασύρουν να θέσεις στόχους που θα είναι δύσκολο να καταφέρεις να επιτύχεις.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου αλλά προτίμησε να το κάνεις το πρωί, καθώς όσο περνάει η ώρα τόσο η προσοχή σου θα στρέφεται στα επαγγελματικά και όχι στα αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί χρόνο και σήμερα μπορεί να μην έχεις όρεξη να τον διαθέσεις.


 

Ταύρος

 

Τα βαθύτερα σου απωθημένα θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και  φέρνει στην επιφάνεια παράπονα, κτητικές τάσεις και ζήλεια που θα δυσκολέψουν τις προσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το  βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα  φτιάξει πολύ τη διάθεσή σου. Δες μία ταινία, συνάντησε αγαπημένους σου ανθρώπους ή ψάξε για πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με κάτι που σε ενδιαφέρει και θα δεις τη διάθεσή σου να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη!

 

Σήμερα  καλό θα ήταν να κανονίσεις μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου κατά το βραδάκι καθώς όσο περνάει η ημέρα τόσο η διάθεσή σου θα γίνετε καλύτερη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βγεις από το σπίτι!

 

 

Δίδυμοι

 

Οι επαφές σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Νωρίς το  βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω  και θα παρατηρήσεις μία αλλαγή στη διάθεσή σου καθώς θα αρχίσεις να αναζητάς την ηρεμία σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να εκνευριστείς με την πολυκοσμία, για αυτό κράτησε αποστάσεις ασφαλείας για να μην τα βάλεις μαζί τους χωρίς λόγο και αφορμή!

 

Σήμερα  μπορεί να μην έχεις διάθεση για εξόδους με κόσμο αλλά σίγουρα θα έχεις ερωτική διάθεση, για αυτό ετοίμασε κάτι αποκλειστικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε να δεις ξανά κάτι που έχει τελειώσει καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και ίσως να εξακολουθείς να αισθάνεσαι πιεσμένος/η και αγχωμένος/η με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Νωρίς το  βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανόν να έχεις και ένα βραδινό τηλέφωνο από ένα συνεργάτη σου και η συζήτηση που θα ανοίξετε  θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Κράτησε χρόνο και για τον εαυτό σου αλλά και για τους δικούς σου ανθρώπους καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις την ημέρα και να  καταφέρεις να αποφορτιστείς.

 

Σήμερα  θα παρατηρήσεις πως όσο περνάει η ημέρα τόσο περισσότερο θα σε ενδιαφέρουν ζητήματα που σχετίζονται με τη σχέση σου, για αυτό καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο και στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να συζητήσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η η επιθυμία σου για να ξεκινήσεις μία σχέση  θα σε κάνει να δεις πιο σοβαρά μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.


 

Λέων

 

Σήμερα θα έχεις λίγο ακόμα χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε κάνει δημιουργικό/η και θετικό/η στην ιδέα να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που ήθελες αλλά μέχρι τώρα δεν είχες βρει το χρόνο.  Νωρίς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω τα πράγματα αλλά και η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην. Είναι πιθανόν να έχεις κάποιο τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο το οποίο θα σου ζητήσει μία χάρη ή να θυμηθείς πως έχεις αφήσει κάποια δουλειά που πρέπει να την τελειώσεις άμεσα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και να μην ξεφύγεις από αυτό προκειμένου να τελειώνεις με δουλειές και υποχρεώσεις.  

 

Σήμερα  εκμεταλλεύσου τις ώρες που θα έχεις ελεύθερες μέχρι το απόγευμα, για να δεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα μαζί καθώς από το απόγευμα και έπειτα όλο και κάποια υποχρέωση μπορεί να προκύψει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να δεχτείς ένα φλερτ κάποιου/ας δεν περιμένεις!


 

Παρθένος

 

Σήμερα είναι πιθανό να επικρατεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι σου καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο  του Τοξότη μπορεί να έφερε  συζητήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έφεραν στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου.  Προσπάθησε να κλείσεις ζητήματα που άνοιξαν ακόμα και αν χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο προκειμένου να το καταφέρεις.  Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα εξομαλύνει τα πράγματα. Είναι πιθανόν να σου φέρει στο μυαλό μία δραστηριότητα η οποία σε ευχαριστεί και θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς μαζί της, προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

 

Σήμερα  προτίμησε το βράδυ για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες της ημέρας τόσο η διάθεσή σου θα γίνεται καλύτερη. Αν είσαι ελεύθερος/η αφιέρωσε χρόνο σε μία νέα γνωριμία μόνο αν πιστεύεις πως αξίζει και μην σπαταλάς την ενέργειά σου σε «περιπέτειες».


 

Ζυγός

 

Η ημέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους του συγγενικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως τις τελευταίες ημέρες  έχεις έντονη επικοινωνιακή δράση.  Εκμεταλλεύσου την, όχι μόνο για να αναθερμάνεις σχέσεις με ανθρώπους που θέλεις, αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες πολύ βοηθητικές για εσένα.  Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η εξωστρέφεια σου θα παραδώσει τη θέση της στην εσωστρέφεια.  Σίγουρα θα παρατηρήσεις πως θα αναζητήσεις το σπίτι σου και την επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως τις τελευταίες ημέρες κουράστηκες αρκετά.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι άλλος άνθρωπος το πρωί και άλλος το βράδυ, καθώς  όσο περνούν οι ώρες η επικοινωνιακή σου εξωστρέφεια θα ελαττώνεται. Προτίμησε να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου μέχρι το απόγευμα, καθώς θα είσαι περισσότερο ευδιάθετος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε βάλει σε σκέψεις αλλά μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.


 

Σκορπιός

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να εξακολουθείς να ασχολείσαι με οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Η  Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε προκαλεί να εκμεταλλευτείς τις ώρες που το μυαλό σου θα λειτουργεί καλύτερα και από κομπιουτεράκι. Αν το κάνεις αυτό σίγουρα θα μπορέσεις να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό σημείο  διευθέτησης των οικονομικών ζητημάτων σου.  Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως  έχεις ανάγκη από επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς είναι βασική προϋπόθεση για να περάσεις καλά. Μία συζήτηση με κάποιο στενό συγγενή, γνωστό/η, ακόμα και ένα γείτονά σου είναι ικανή να σε αποφορτίσει και να «τραβήξει» το μυαλό σου από τα οικονομικά σου!

 

Σήμερα μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η καθώς θα μετρήσεις στην κυριολεξία τι σου προσφέρει ο/η σύντροφός σου και αυτό μπορεί να σε παρασύρει και να αρχίσεις να εκθειάζεις αυτά που δίνεις εσύ μέσα στη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως η γνώμη κάποιου αγαπημένου σου ανθρώπου για ένα αισθηματικό ζήτημα θα σε βοηθήσει πολύ.


 

Τοξότης

 

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιο σου και μπορεί να φέρει μια συναισθηματική αναστάτωση και μικρά προβλήματα, κυρίως στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να μην εξωτερικεύσεις κάθε σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό καθώς αρκετές από αυτές μπορεί να μην έχουν βάση  και να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου ή κάποιο στενό συνεργάτη σου. Νωρίς το  βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου  υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις. Κάνε ένα πλάνο σχετικά με αυτές και μην τις αφήσεις διότι δεν πρόκειται να διευθετηθούν από μόνες τους.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πιο έντονα τα οικονομικά σου ζητήματα, αλλά προσπάθησε να μην τα φέρεις μέσα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου  καθώς θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν διαφωνίες  μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει ξανά  σε σκέψεις σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα.



Αιγόκερως

 

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην ξεκινήσεις την ημέρα σου και με την καλύτερη διάθεση καθώς οι ανασφάλειές σου θα σου προκαλέσουν άγχος και το άγχος σου θα σου προκαλέσει εκνευρισμό.  Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη δημιουργώντας  καχυποψία  ακόμα και για τα πιο απλά ζητήματα. Η στάση απέναντι σε αγαπημένους σου ανθρώπους μπορεί να  τους προβληματίσει καθώς θα φανείς απόμακρο/η.  Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει την ώθηση να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε κρατάει δέσμιο/α  στους φόβους σου.  Η επικοινωνία με κάποιο στενό συνεργάτη σου ή τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσει θετικά στη διάθεσή σου.

 

Σήμερα  μπορεί να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου αλλά αν το αφήσεις να φανεί χωρίς να έχεις επιχειρήματα να το υποστηρίξεις, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να το μαζέψεις μετά. Αν είσαι ελεύθερος/η μια κίνηση αυτού/ης που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.


 

Υδροχόος

 

Σήμερα θα συνεχίσεις να επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους σου καθώς η ημέρα ευνοεί φιλικές συναντήσεις και συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε βοηθά να καταλάβεις πως η επαφή με κόσμο -ιδιαίτερα με τους αγαπημένους σου φίλους- θα κάνει καλό στη διάθεσή σου. Εκμεταλλεύσου τις ώρες που έχεις για να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους  προκειμένου να περάσεις καλά.  Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από κάποια άτομα για τα οποία έχεις αρχίσει να έχεις αμφιβολίες. Πρόσεξε μόνο καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχουν λόγοι για να υποστηρίξεις την καχυποψία σου.

 

Κάποιος φίλος σου θα σε πάρει τηλέφωνο για να βρεθείτε και να πιείτε ένα καφέ, όμως καλό θα είναι να έχεις φροντίσει να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου ώστε να μην δημιουργηθούν παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να περιμένεις πριν βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για μία γνωριμία που θα κάνεις σήμερα.

 

Ιχθύες

 

Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι απόρροια των στόχων που έχεις θέσει, και η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη δεν σε αφήνει να πάρεις το μυαλό σου μακριά από τα επαγγελματικά σου ζητήματα.  Εκμεταλλεύσου τη θέληση που έχεις για να επιτύχεις, ώστε να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες στους κατάλληλους ανθρώπους.  Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω  και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα προκειμένου να ξεκουραστείς. Ένα ποτό με κάποιο συνάδελφο μετά τη δουλειά ή μια συνάντηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από την έντονη μέρα.

 

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να κερδίσεις επαγγελματικά ζητήματα, αλλά μπορεί να απομακρυνθείς σε αισθηματικά και ο/η σύντροφος σου δεν θα χαρεί για αυτό.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και προσωπικά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις και να κάνεις λεπτούς χειρισμούς.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!