ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και ευνοεί την αναθέρμανση της επικοινωνίας με ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά.

Κριός

 

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα σε απορροφήσουν οι δουλειές της καθημερινότητας -καθώς η αλήθεια είναι πως θα είναι αρκετές- με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τους ξεφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να δείξεις υπευθυνότητα σε κάθε τι που πρέπει να αναλάβεις και έτσι θα είναι πιο εύκολο να το φέρεις εις πέρας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ημέρα μπορεί να κρύβει και κάποια οικονομική πρόταση η οποία σχετίζεται με χρήματα τρίτων ή χρήματα από επιχειρηματικές δραστηριότητες.  Δεν αποκλείεται να σου έρθει και ένα δώρο από κάποιον που δεν περιμένεις και θα σε χαροποιήσει!

 

Σήμερα   δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο δώρο από τον/τη σύντροφό σου το οποίο δεν περιμένεις και θα σε χαροποιήσει πολύ καθώς η ημέρα  μπορεί να είναι γενναιόδωρη μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα πράγματα σε μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα.

 

Ταύρος

 

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα σου χαρίζει εύνοια σε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλλιτεχνικά δρώμενα, χόμπι και διασκέδαση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει ότι όπως κι αν αποφασίσεις να περάσεις την ημέρα σου ή τον ελεύθερο σου χρόνο, δεν θα είσαι μόνος/η καθώς θα  υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα αναζητήσουν την παρέα σου. Δώσε προτεραιότητα στους αγαπημένους σου και κανόνισε μία έξοδο μαζί τους καθώς σήμερα εννοείται και  η επικοινωνία. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως θα έχεις την τάση να υπερβάλεις στο φαγητό, το ποτό  και το ξενύχτι!

 

Σήμερα  η καλή σου διάθεση θα είναι κολλητική και ο πρώτος που θα ευνοηθεί είναι ο/η σύντροφός σου! Θυμήσου πως αν τον/ην παροτρύνεις να αφήσετε λίγο αυτά που σας απασχολούν και να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει  θα περάσετε πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα -και η νύχτα- μπορεί να κρύβει ένα νέο έρωτα.

 

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα θα σε απασχολήσει κάποια δουλειά η οποία πρέπει να γίνει εντός σπιτιού ή κάποια δουλειά η οποία αφορά το σπίτι σου και θα ασχοληθείς σχεδόν εμμονικά  με αυτή. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να οργανώσεις και να διευθετήσεις τις  δουλειές που έχουν απομείνει, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις και χάσεις το χρόνο σου σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό  σε προτρέπει να μην αγχώνεσαι καθώς  κάποιος δικός σου θα σου δώσει αυτή τη χείρα βοηθείας που επιθυμείς, ώστε να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου!

 

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο ακόμα και αν μείνεις σπίτι με τον/τη σύντροφό σου να περάσετε πολύ καλά οι δυο σας, για αυτό  μην εκνευριστείς σε περίπτωση που μείνετε μέσα. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα παρατηρήσεις πως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να  σε αγγίξει συναισθηματικά και εκεί θα πρέπει να εστιάσεις.

 

 

Καρκίνος

 

Το στενό σου περιβάλλον θα  ανήκει στις προτεραιότητες σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σε προτρέπει να κάνεις κάποιες κοινωνικές συναντήσεις και να δεις ανθρώπους που σου έχουν λείψει. Οι στενοί συγγενείς σου, κάποιοι γνωστοί σου ακόμα και οι γείτονες είναι  μερικοί από αυτούς που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου καθώς  θέλεις να μάθεις τα νέα τους. Το  εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις που θα έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες. Από αυτές τις νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να βγεις ευνοημένος/η ιδιαίτερα αν ανήκεις στους «ελεύθερους» εκπροσώπους του ζωδίου σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε δημόσιες σχέσεις μιας και θα είστε επικοινωνιακά άνετοι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το στενό σου περιβάλλον θα σε κερδίσει αμέσως.

 

Λέων

 

Άλλη μία μέρα κατά την οποία  οι λογαριασμοί και τα οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί  ανασφάλεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό έρχεται να σου δηλώσει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Ακόμα και την τελευταία στιγμή θα βρεις τρόπο να κερδίσεις χρήματα -ή έστω να μην ξεμείνεις από αυτά- ή να  κάνεις μία νέα οικονομική συμφωνία  ! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι  πως θα διαχειριστείς την ανάγκη που θα νιώσεις να μαζέψεις χρήματα και υλικά αγαθά καθώς μπορεί να γίνεις φιλάργυρος/η από τη μία στιγμή στην άλλη!

 

Σήμερα  μπορείς να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την καλή σου διάθεση αρκεί να συναντηθείς με το/η σύντροφο σου καθώς  θα βρεις τρόπο να του/ης εκμαιεύσεις τα συναισθήματά του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και μέσα σε μία τράπεζα ή σε κάποιο άλλο μέρος που σχετίζεται με χρήματα!

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα γίνουν εμφανή  στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει  με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως σήμερα θα βγάλεις ένα έντονο και πληθωρικό χαρακτήρα ο οποίος -παρά την κυκλοθυμία σου- θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Επίσης θα σε ευνοήσει γενικότερα καθώς θα έχεις τον τρόπο ακόμα κι αν πεις κάτι παραπάνω να το σώσεις έστω και την τελευταία στιγμή. Καλό θα ήταν να  αποφύγεις  βόλτες στα μαγαζιά καθώς σήμερα θα είσαι και αρκετά παρορμητικός/η ιδιαίτερα με τις αγορές!

 

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου «στα μέτρα σου» και να θυμάσαι πως μπορείς να το κάνεις χωρίς να εκνευριστείς και χωρίς να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος από το στενό σου περιβάλλον θα σου φέρει ένα νέο που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

Ζυγός

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να  σκέφτεσαι κάθε πιθανό ή απίθανο σενάριο για να πάει κάτι στραβά και θα εστιάσεις εκεί, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί ανησυχία. Προσπάθησε να αποφύγεις την επαφή με τοξικούς και αγχωτικούς ανθρώπους καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να επηρεαστείς από εκείνους και τον τρόπο σκέψης τους. Αντί αυτού προτίμησε να φέρνεις πρώτα στο μυαλό σου τα θετικά σενάρια για κάθε  ζήτημα που σε απασχολεί καθώς είναι πολύ σημαντικό να  σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο. Χρησιμοποίησε τη λογική σου  και μην αφήσεις  ανησυχίες, ανασφάλειες και φοβίες να καθορίσουν τη σκέψη σου.

 

Σήμερα  θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να  μην είσαι καχύποπτος/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς λόγο, καθώς οι σκέψεις σου δεν είναι απαραίτητο πως θα συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πάρεις απόφαση σήμερα σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς δεν θα είναι με καθαρό μυαλό.

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πιθανό να σου φέρει μία πρόσκληση για μία κοινωνική εκδήλωση η μία πρόσκληση  από κάποιο αγαπημένο σου φίλο για να πάτε μαζί στο γήπεδο ή να παρακολουθήσετε κάποιο άθλημα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα, θα καταφέρεις να το διασκεδάσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αν θέλεις να έχει απόλυτη επιτυχία το «πόνημα» φρόντισε να είσαι μαζί με παρέα καθώς η ημέρα ευνοεί πολύ την επαφή με κόσμο.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να δείτε κάποιο αγώνα ή να ασχοληθείτε με ένα ομαδικό σπορ, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να εκτονώσεις και την αδρεναλίνη σου αλλά και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα σε  ένα σύλλογο.

 

 

Τοξότης

 

Τις τελευταίες ημέρες σε απασχολούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς ψάχνεις να βρεις μία φόρμουλα προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους στόχους και να  αναγνωριστούν οι ικανότητές σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την καριέρα, τη φήμη και την αναγνώριση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως οι επαγγελματικές επιτυχίες είναι πιθανές καθώς το πάθος με το οποίο θα δουλέψεις θα φέρει αποτέλεσμα. Χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να το παρακάνεις και να παραμελήσεις εντελώς την προσωπική σου ζωή με αποτέλεσμα να έχεις παράπονα από αγαπημένους σου ανθρώπους.

 

Σήμερα είναι πιθανό να  εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αν το παρακάνεις τα παράπονα από τον/τη σύντροφό σου δεν θα αργήσουν να έρθουν. Αν είσαι ελεύθερος/η   τα επαγγελματικά ραντεβού μπορεί να φέρουν και έναν έρωτα!

 

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  συναντηθείς τυχαία μαζί με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος σου το οποίο δεν βλέπεις συχνά ή να έχεις ένα τηλέφωνο από τον αγαπημένο σου κουμπάρο ακόμα και από κάποιο μακρινό συγγενή! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και ευνοεί την αναθέρμανση της επικοινωνίας με ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ημέρα θα έχει αυξημένη κινητικότητα και δεν αποκλείεται να αναζητήσουν και οι φίλοι σου την παρέα σου. Βάλε προτεραιότητες καθώς θα είναι δύσκολο να τους δεις όλους σήμερα!

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχετε κανονίσει μία έξοδο με φίλους σας καθώς θα ευνοηθούν οι κοινωνικές δραστηριότητες και η παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που τον ενδιαφέρεις θα βρει τρόπο να σου το δείξει.

 

 

Υδροχόος

 

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις τη συνηθισμένη διάθεση καθώς κάποιες σκέψεις που θα έρθουν στο μυαλό σου θα σε κάνουν να γυρίσεις σε γεγονότα του παρελθόντος και πιθανόν να σε εκνευρίσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να  κάνεις μία απαραίτητη ενδοσκόπηση ώστε να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως την προσοχή σου τελικά θα τραβήξει ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα εμφανιστεί για καλό. Μην το αφήσεις να φύγει σκεπτόμενος/η καταστάσεις του παρελθόντος.

 

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις τυχόν παράπονα που έχεις με τον/τη σύντροφό σου και να μην τα κρατάς μέσα σου καθώς είναι πολύ πιθανό να εκραγείς. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει μία βαθιά σύνδεση με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα.

 

Ιχθύες

 

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι αυτές που θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο στην ημέρα καθώς θα αναζητήσεις τη γνώμη των ανθρώπων που τις απαρτίζουν πριν κάνεις οτιδήποτε. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο υπολογίζει πολύ τα θέλω των άλλων. Για αυτό το λόγο θα είναι δύσκολο να προχωρήσεις σε κάτι χωρίς να έχεις την ενθάρρυνση είτε από τον/τη σύντροφό σου είτε από κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ίσως έχεις μία πρόταση για ένα ταξίδι ακόμα και επαγγελματικής φύσεως ή μία εκδρομή. Μην αρνηθείς καθώς θα αλλάξεις παραστάσεις και θα περάσεις καλά.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μπορέσεις να καταλάβεις τον/τη σύντροφό σου καθώς θα ταυτιστείς μαζί του/ης, για αυτό ακόμα και αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαφωνίες τώρα  θα σταματήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  πιθανόν σε ένα ταξίδι, με τους καλύτερους οιωνούς!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!