GOSSIP

H Emily Ratajkowski συνελήφθη - Συμμετείχε σε διαμαρτυρία [εικόνες]

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες στο Caritol Hill της Ουάσινγκτον και μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και η Emily Ratajkowski (που είναι γνωστή για τη δράση της στην προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών), αλλά και η διάσημη κωμικός Amy Schumer.

Οι διαδηλωτές θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την υποψηφιότητα του Brett Kavanaugh για μια θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο. Οι ειρηνικές διαδηλώσεις, που ξεκίνησαν από το Barrett Prettyman Federal Courthouse και έφτασαν μέχρι το κτίριο του Supreme Court, οδήγησαν στα γραφεία των γερουσιαστών όπου η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Και μεταξύ των γυναικών που συνελήφθησαν ήταν και το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski, αλλά και η Amy Schumer.

Στο Twitter, η Ratajkowski μοιράστηκε την εμπειρία της μαζί με μία φωτογραφία όπου κρατά ένα πλακάτ που γράφει "Σεβαστείτε τη γυναικεία ύπαρξη ή αναμένετε την αντίστασή μας". Στη λεζάντα έγραφε: "Σήμερα συννελήφθησα επειδή διαδήλωνα στο Ανώτατο Δικαστήριο για την υποψηφιότητα του Brett Kavanaugh, ενός άντρα που έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση. Οι άντρες που κακοποιούν γυναίκες δεν μπορούν να είναι πλέον σε θέσεις ισχύος".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!