ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2018

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν ούτε σήμερα να σε κυνηγούν και να σε πιέζουν καθώς και η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Λέοντα και να τεστάρει τις αντοχές σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν έχεις σήμερα.

Κριός

 

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου προσφέρει ελεύθερο χρόνο και δημιουργικότητα με σκοπό να τα αξιοποιήσεις όπως θέλεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα εξάρει την καλή επικοινωνία μεταξύ εσένα και των άλλων. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία  από το Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να πεις και μία κουβέντα παραπάνω  η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσεξε τις υπερβολές σήμερα ώστε να είσαι σίγουρος/η πώς θα κινηθείς μέσα στα όρια που πρέπει.

 

Σήμερα η επικοινωνία με το ταίρι σου εξελίσσεται πολύ καλά αρκεί να αποφύγεις κάποιες υπερβολές σε αυτά που θα πεις ώστε να μη δημιουργήσεις πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  σχέση, ακόμα και ένας νέος έρωτας, ενδέχεται να αρχίσει αλλά σε κάθε περίπτωση στην αρχή καλό θα είναι να ξεκινήσεις με φειδώ.

 

 

Ταύρος

 

Σήμερα δεν έχεις ξυπνήσει και με τις καλύτερες των διαθέσεων καθώς αναμοχλεύεις το παρελθόν και για την ακρίβεια όλα εκείνα που σε έχουν πληγώσει. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις το λόγο από την οικογένεια σου καθώς μιας και τα θυμήθηκες δεν είναι εύκολο να τα ξεχάσεις έτσι απλά. Η Σελήνη βρίσκεται  στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα βοηθήσει να λυθεί η όποια παρεξήγηση δημιουργηθεί εντός οικίας. Από την άλλη το τετράγωνο  της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα  φέρει μία δόση υπερβολής σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Αυτό πρόσεξε το ιδιαίτερα σε περίπτωση που ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι.

 

Σήμερα μπορεί να έχεις δίκιο σε μία  διαφωνία που θα υπάρξει με τον/τη σύντροφό σου, αλλά να θυμάσαι πως μπορείς να καταφέρεις να το βρεις μέσα από την επικοινωνία και όχι μέσα από τις υπερβολές και τον εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η θα βρεις τρόπο να πλησιάσεις αυτόν/ην που σου αρέσει και να ξεκινήσεις την κουβέντα.

 

 

Δίδυμοι

 

Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να συναναστραφείς με κόσμο και να μη μείνεις λεπτό μόνος/η σου. Έτσι από το πρωί θα αρχίσεις τα τηλέφωνα και τα μηνύματα σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς προκειμένου να μάθεις τα νέα τους και να πεις και τα δικά σου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό  είναι πολύ ευνοϊκό  για τη σύσφιξη των σχέσεων με τους γύρω σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό σε περίπτωση  που συναντήσεις ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια διάθεση με σένα!

 

Σήμερα είναι πιθανόν  να γίνεις δέκτης μιας ερωτικής εξομολόγησης από τον/τη σύντροφό σου, γεγονός που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα ανάψει ξανά τη σπίθα του έρωτα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κρατήσει απασχολημένο/η και μπορεί να αφήσεις και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας ημιτελείς.

 

 

Καρκίνος

 

Σήμερα η ημέρα αναμοχλεύει τις ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου θέματα για αυτό και εσύ θα επιδιώξεις επαφές με άτομα που σχετίζονται με αυτά, προκειμένου να βρεις λύση σε ότι σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται  στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ζητήσεις και τη γνώμη των δικών σου ανθρώπων σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Η συμβουλή τους θα είναι καθοριστική για αυτό μην την αγνοήσεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές στα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

Σήμερα  θα έχεις τρόπο να λύσεις οτιδήποτε προκύψει ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι πολύ δυνατή. Είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πεις πολλά σε κάποιον/α που σου αρέσει, προκειμένου να τον/ην εντυπωσιάσεις καθώς μετά δεν θα μπορείς να τα υλοποιήσεις.

 

Λέων

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σου για πολλούς λόγους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.  Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάποιο ασήμαντο ζήτημα και να αφήσεις να περάσει  «στα ψιλά» κάποιο θέμα το οποίο είναι σοβαρό. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα ζητήματα που θα προκύψουν και να εστιάσεις σε αυτά που χρειάζεται πραγματικά.

 

Σήμερα είναι  πιθανό να ξεκινήσεις μία συζήτηση με τον/η σύντροφό σου αλλά για να καταφέρεις να κάνεις focus εκεί που χρειάζεται πρέπει να μην αναλωθείς σε λεπτομέρειες που δεν είναι σημαντικές. Αν είσαι ελεύθερος/η οι γνωριμίες θα είναι αρκετές πρόσεξε μην πεις σε όλες τα ίδια!

 

 

Παρθένος

 

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις αρνητικά φορτισμένος/η καθώς κατακλύζουν το μυαλό σου σκέψεις σε σχέση με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό, υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα οικονομικού περιεχομένου αρκεί να ασχοληθείς με αυτά. Μη  σπαταλήσεις το χρόνο σου σε σκέψεις που σε αγχώνουν,  καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα  τις μεγεθύνει με αποτέλεσμα να τις βλέπεις  με υπερβολή.

 

Σήμερα θα πρέπει να βρεις τρόπο να κοντρολάρεις τις σκέψεις που κάνεις σχετικά με τον/τη σύντροφό σου, καθώς θα σε επηρεάσουν αρνητικά απέναντί του λόγω της έντασης που έχουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται χρόνο και λίγα λόγια για να μπορέσει να εξελιχθεί σωστά.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα  και να σε προτρέπει  να βρεις χρόνο να κάνεις μαζί με τους φίλους σου κάτι το οποίο οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για να το κάνεις. Το  εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ανθρώπους που θα ήθελες να έρθουν στο φιλικό σου περίγυρο και να δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό κλίμα στις φιλικές σχέσεις που ήδη έχεις. Στον αντίποδα αυτών, το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα από ότι χρειάζεται μέσα στην ημέρα.

 

Σήμερα είναι πιθανόν  να προσπαθήσει ο/η σύντροφός σου να βάλει φρένο σε κάποιες σπατάλες που κάνεις αλλά τα επιχειρήματά σου θα είναι πολύ δυνατά και θα είναι δύσκολο να σε πείσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με μία νέα γνωριμία και να μην πεις μεγάλα λόγια!


 

Σκορπιός

 

Η επαγγελματική σου καταξίωση είναι πάνω από όλα σήμερα και δεν έχεις μάτια για τίποτε άλλο, μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα σε πιέζει να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις και να γίνεις πιο υπεύθυνος/η. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα έχεις βοήθεια ακόμα και κάτω από το τραπέζι από ανθρώπους που είναι σύμμαχοι σου.  Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως μπορεί να μην εκτιμήσεις σωστά κάποιες καταστάσεις,  τις οποίες θα θεωρήσεις άνευ σημασίας και να πάρεις λάθος  αποφάσεις.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να κάνεις κάτι που θα εκνευρίσει το ταίρι σου, μιας και θα θεωρήσει πως εκθέτεις τη σχέση σας στο κοινωνικό περίγυρο. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην τα θέλεις όλα δικά σου σε μία πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει.

 

Τοξότης

 

Σήμερα  δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα που σε προτρέπει να ταξιδέψεις μέσα από βιβλία, εικόνες, φωτογραφίες και συζητήσεις με φίλους!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει παντού και ιδιαίτερα αν έχεις υποχρεώσεις που να σχετίζονται με εργασίες, σπουδές και σεμινάρια. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία  από το Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει επιθυμίες οι οποίες είναι υπερβολικές και δεν γίνεται να εκπληρωθούν τώρα, όπως ένα ταξίδι.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βρεις τρόπο να ταξιδέψεις παρέα με τον/τη σύντροφό σου σε  ευχάριστες αναμνήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνιακή σου άνεση είναι προτέρημα, αλλά μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές το φλερτ.

 

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα σε έχουν πιάσει φόβοι και ανασφάλειες με συνέπεια να έχεις αναστατωθεί ψυχολογικά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που δεν έχεις καταφέρει να αφήσεις πίσω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ζυγό υποδηλώνει πως είναι πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα για αυτό αξίζει να στρέψεις εκεί την προσοχή σου. Την ίδια στιγμή όμως το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό δείχνει πως μπορεί να πεις κάτι σε ένα φίλο σου που θα το παρεξηγήσει.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για επαγγελματικές συζητήσεις ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου καθώς εκείνος/η μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις μία σωστή απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος/η αξίζει να θυμάσαι πως το φλερτ εντός επαγγελματικού χώρου έχει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας!

 

 

 

Υδροχόος

 

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα δυσκολευτείς πολύ να πεις όχι σε ότι και αν σου ζητήσουν οι γύρω σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα τονίζει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό φέρνει νέα από ανθρώπους που κατοικούν σε άλλη πόλη ακόμα και σε άλλη χώρα! Αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μιας και η ημέρα τις ευνοεί πολύ.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι  ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ίσως κάτι δεν πάει όπως το θέλεις.  

 

Σήμερα  η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου θα είναι εξαιρετική, τόσο πολύ που μπορεί να σε κάνει  να υποσχεθείς μεγάλα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια πρόσφατη γνωριμία θα  σου δώσει την  «αφορμή» να αρχίσεις να σκέφτεσαι για μια νέα σχέση, οπότε μη χάνεις καιρό!


 

Ιχθύες

 

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν ούτε σήμερα να σε κυνηγούν και να σε πιέζουν καθώς και η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Λέοντα και να τεστάρει τις αντοχές σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν έχεις σήμερα -ακόμα κι αν σου φαίνεται βουνό- καθώς θα έχεις την οργανωτική σκέψη και τον τρόπο να συντονίσεις την κατάσταση.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό,  που μπορεί να σε κάνει να πάρεις αψήφιστα μία δουλειά που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας για να κάνεις μια εκδρομή!

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  πεις ότι περνά από το μυαλό σου προκειμένου να καταφέρεις τον/τη σύντροφό σου να βάλει ένα χεράκι στις δουλειές σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί έτσι όπως το πας θα εκτεθείς με αυτά που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα σε κάνει να ξεχάσεις τις δουλειές που έχεις και μετά θα τρέχεις να βρεις δικαιολογίες!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!