ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια πιθανά θα χωρίσουν μέσα στον Οκτώβριο

Ένας χωρισμός δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, ειδικά αν αυτό είναι κάτι που σκέφτεσαι καιρό και δεν το αποφασίζεις. Πάντως σύμφωνα με την αστρολογία, αυτό το μήνα όσοι ανήκουν σε τρία συγκεκριμένα ζώδια έχουν αυξημένες πιθανότητες να δουν τις σχέσεις τους να τελειώνουν και ίσως τελικά χωρίσουν.

Όπως διαβάζουμε στο marieclaire.gr, η αστρολογία εκτιμά πως τα ακόλουθα ζώδια δεν θα έχουν και τόσο καλή ερωτική ζωή αυτό το μήνα και οι σχέσεις τους θα περάσουν μεγάλη κρίση.

Ταύρος

Το μήνα αυτό η ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο, δηλαδή αυτόν των σχέσεων μάλλον δεν υπόσχεται και τα καλύτερα. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να φέρει διαμάχες, καβγάδες, διαπληκτισμούς, ζήλιες, τάσεις για κτητικότητα και πλήρη διάσταση απόψεων. Αν δεν πάρετε κάποια μέτρα, ή αντίμετρα η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.

 

Καρκίνος

Νιώθετε απομονωμένοι με το σύντροφό σας; Ότι άλλα θέλετε και άλλα προκύπτουν εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας; Αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας γεγονός που αποσυντονίζει  κυρίως τη σεξουαλική σας ζωή! Αν προσπαθήσετε, ίσως και να καταφέρετε να επαναφέρετε το πάθος σας. Αν όχι, τότε μάλλον η σχέση θα αρχίσει να σιγοσβήνει!

Ζυγός

Αρχικά χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα. Οι πλανήτες όμως προειδοποιούν ότι ευτυχισμένα δεν προβλέπονται αν συνεχίσετε να φθείρεστε σε κάποια τοξική σχέση. Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, εντείνουν την τάση σας για προσωπική, αλλά και οικονομική ελευθερία. Προσοχή αν αποφασίσετε να χωρίσετε και σας «δένουν» κοινά περιουσιακά στοιχεία. Η κατάσταση μπορεί να αποβεί έκρυθμη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!