GOSSIP

H 23χρονη κόρη πασίγνωστης σταρ έκλεψε την καρδιά του Brad Pitt; [εικόνες]

Φουντώνουν οι φήμες πως ένα νέο ειδύλλιο έχει γεννηθεί στο Χόλιγουντ μεταξύ του Brad Pitt και μιας νεαρής ηθοποιού που μάλιστα τυγχάνει να είναι κόρη πασίγνωστης σταρ του κινηματογράφου.

Ο Brad Pitt μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Angelina Jolie, έχει εστιάσει στην καριέρα του και αυτή την εποχή κάνει γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του διάσημου σκηνοθέτη Quentin Tarantino.


To "Once Upon A Time In Hollywood" θα αναφέρεται στη δολοφονία της Sharon Tate και στον Charles Manson και στο νέο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt.


Και λέγεται πως ο 54χρονος Pitt δείχνει να έχει ξετρελαθεί με μια από τις συμπρωταγωνίστριες του στη νέα ταινία. Μάλιστα η Metro δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου φιλμ, που δείχνουν τον Pitt να χαλαρώνει μαζί με την 23χρονη ηθοποιό Margaret Qualley. 


Και αν αναρωτιέστε ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που εικάζεται πως έχει ξετρελάνει τον Brad, δεν είναι άλλη από την κόρη της διάσημης ηθοποιού Andie MacDowell (από το γάμο της με το μοντέλο Paul Qualley)

H Margaret 

Οι γονείς της Margaret

H Margaret και η μαμά της Andie MacDowell
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!