ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό  και να δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαφωνίες.

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο σήμερα καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν σε θα είσαι ανεκτικός/η με καμία άλλη γνώμη πέρα από τη δική σου. Αυτό θα γίνει  ακόμα και αν η γνώμη έρχεται δια στόματος ενός συνεργάτη σου ή ακόμα και του/ης συντρόφου σου. Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο διαλλακτικός/η σε συζητήσεις ιδιαίτερα αν σήμερα υπάρχει στο πρόγραμμα και μία επαγγελματική συνάντηση. Απόφυγε τις «μηχανορραφίες» στη δουλειά γιατί δεν θα σου βγουν όπως τα έχεις σχεδιάσει.

 

Σήμερα  θα είσαι πολύ καλά  με  τον/τη σύντροφό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ίδια διάθεση ακόμα και αν προκύψει μια διαφωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτος/η όσον αφορά μία νέα γνωριμία και περίμενε να σου δώσει τα δείγματα της.

 

 

Ταύρος

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να παραμείνεις σιωπηλός/η και ενδεχομένως απόμακρος/η από τις δραστηριότητες και τους  αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό σου δημιουργεί την ανάγκη για απομόνωση. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι διάφορα ζητήματα όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει μία δόση υπερβολικής καχυποψίας. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να κάνει υπερβολές καθώς κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο να γίνει σήμερα, και δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους τους οποίους θα απομακρύνει.

 

Σήμερα  προτίμησε να αφήσεις τις καχύποπτες σκέψεις σου μακριά από τη σχέση με τον/τη σύντροφό  σου ιδιαίτερα εάν δεν έχεις κάποιο επιχείρημα που μπορείς να  τις στηρίξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η τα συμπεράσματα που θα βγάλεις για μία νέα γνωριμία θα είναι επηρεασμένα από την καχύποπτη κρίση σου.

 

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα  είναι πιθανό να έχεις κανονίσει ήδη μία συνάντηση με αγαπημένους σου φίλους προκειμένου να πιείτε ένα καφέ και να ανταλλάξτε τα νέα σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δημιουργεί την ανάγκη για επαφές με ανθρώπους που σας ενώνει  έστω ένα κοινό στοιχείο. Για αυτό λοιπόν εκτός από τους φίλους σου είναι πιθανόν να ασχοληθείς και με ανθρώπους που βρίσκεστε σε μία κοινή ομάδα, καθώς και με  ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε τις ίδιες απόψεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους και αυτό  μπορεί να εγείρει ζητήματα. Προσπάθησε αν θέλεις να τους πείσεις- να το κάνεις μέσω του διαλόγου και των λογικών επιχειρημάτων και όχι να τους πιέσεις να ακολουθήσουν κάτι που πιστεύεις εσύ πως είναι σωστό.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ένταση στη σχέση με τον/τη σύντροφό  σου εξαιτίας ενός ζητήματος που σχετίζεται με φίλους σας, καθώς άλλη γνώμη θα έχεις εσύ και άλλη θα έχει εκείνος/η. Καλό θα ήταν να αφήσετε ζητήματα που δεν σας αφορούν, εκτός της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει αν την αφήσεις!

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, τη φήμη σου  και την κοινωνική αναγνώριση.  Σήμερα είναι πιθανόν να αφήσεις στην άκρη αυτά που θέλεις, και να ασχοληθείς με αυτά που  θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποιο επαγγελματικό σου στόχο, καθώς τα επαγγελματικά σου θα έρθουν σε προτεραιότητα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να κινηθείς στο παρασκήνιο προκειμένου να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με τους άλλους και να μην αναμειχθείς σε συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» καθώς θα εκτεθείς.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να  έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας ενός επαγγελματικού ζητήματος και καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσεις το συναίσθημα για να τον/ην αναγκάσεις να υποχωρήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει θα είναι απόμακρη και δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί η  γνωριμία σας.

 

 

Λέων

 

Σήμερα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον οτιδήποτε σχετίζεται με νέες πληροφορίες, ταξίδια και εκπαιδευτικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου δίνει ερεθίσματα για γνώσεις και εμπειρίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα φέρει κάποια ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο τα οποία θα σε εκνευρίσουν μιας και θα σου χαλάσουν τα σχέδια. Προτίμησε να προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις και όχι να βρεις τρόπους για να τα αποφύγεις καθώς  υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείς. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να ασχοληθείς πρώτα με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας όσο κουραστικές και αν είναι και μετά  με αυτά που επιθυμείς.

 

Σήμερα  καλό θα ήταν να μοιραστείς από το πρωί με τον/τη σύντροφό  σου τις υποχρεώσεις τις κοινές σας υποχρεώσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση για αυτές σε περίπτωση που δεν τις ξεκαθαρίσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην φανείς καταπιεστικός/η με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, καθώς σήμερα μπορεί να παρασυρθείς.

 

 

Παρθένος

 

Η Πανσέληνος που έγινε χθες σου έχει δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση και η αλήθεια είναι πως και σήμερα βρίσκεσαι υπό την επιρροή της.  Οι έντονες σκέψεις δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό μας λέει πως χρειάζεται να διευθετήσεις τα συναισθήματά σου ώστε να μπορέσεις να επιστρέψεις στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  αυξήσει τον εγωισμό σου με αποτέλεσμα να κάνεις κάτι που ξέρεις πως μπορεί να σε βλάψει μόνο και μόνο για να μην αναγκαστείς να το τροποποιήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς είναι αυτά που βάλλονται περισσότερο.

 

Σήμερα θα είσαι απόλυτος/η και ενδεχομένως άδικος/η με τον/τη σύντροφό  σου καθώς δεν θα παραδεχτείς κάποιο λάθος σου και αυτό θα δημιουργήσει ζητήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε μπερδέψει για αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις σου από την αρχή.

 

 

Ζυγός

 

Σήμερα θα  δώσεις όλη  την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η χθεσινή Πανσέληνος μπορεί να έφερε στο φως ζητήματα που υπήρχαν σε αυτές και άλλαξε τις ισορροπίες.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σήμερα  και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή, κυρίως στον τρόπο που θα προσεγγίσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι αυταρχική κάτι το οποίο δεν συνηθίζεις και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και στη σχέση με τον/τη σύντροφό  σου αλλά και στις συνεργασίες σου.  Δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να φύγεις, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως οι παρορμητικές ενέργειες δεν θα σε βοηθήσουν αντιθέτως θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Σήμερα από τη συμπεριφορά σου θα εξαρτηθούν πολλά στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι αυτή που θα πυροδοτήσει και τη δική του/ης αντίδραση, για αυτό θα πρέπει να προσέχεις αν θέλεις να έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η με τις ερωτήσεις σε μία πρόσφατη σου γνωριμία.

 

 

Σκορπιός

 

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σου φαίνονται αδυσώπητες σήμερα και είναι πιθανόν να σου προκαλέσουν έντονο  εκνευρισμό.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ενέργεια της χθεσινής Πανσελήνου δεν έχει καταλαγιάσει με αποτέλεσμα να τα βλέπεις όλα πιο έντονα από ότι είναι, ακόμα και τις δουλειές της καθημερινότητας.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που συγχρωτίζεσαι μαζί τους σε εργασιακό επίπεδο και να μη δείξεις την καχυποψία που έχεις απέναντί τους. Αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει ανενόχλητο σενάρια, τότε θα καταφέρεις να μην δημιουργήσεις θέματα ούτε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά ούτε και στο εργασιακό σου περιβάλλον.

 

Σήμερα  προσπάθησε να αφήσεις τον εκνευρισμό που σου έχει δημιουργήσει η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της μακριά από τη σχέση με τον/τη σύντροφό  σου, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να κρατήσεις το καλό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια  πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται χρόνο και όχι πίεση.

 

 

Τοξότης

 

Σήμερα τα ερωτικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από καθετί καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό πυροδοτεί εξελίξεις και νέα τα οποία θα σε «αναγκάσουν» να ασχοληθείς με αυτά.  Η ημέρα μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκή προς εσένα  και τις αισθηματικές σου εκκρεμότητες αρκεί να μην είσαι ανυπόμονος/η καθώς θα κάνεις λάθος κινήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε  αφήσει να δεις χαλαρά κανένα αισθηματικό σου ζήτημα ακόμα και αν κάποιο από αυτά ξέρεις πως είναι μόνο μία περιπέτεια.  Αυτό μπορεί να σε κάνει να πιέσεις τις καταστάσεις προκειμένου να τις φέρεις στα μέτρα σου και τελικά να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Προσπάθησε να χαμηλώσεις τους τόνους ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα τέτοιου είδους ζητήματα.

 

Σήμερα πιθανόν να δείξεις στον/τη σύντροφό σου την κτητική πλευρά του εαυτού σου και αυτό δεν θα του αρέσει, για αυτό προσπάθησε να τη συγκρατήσεις και να αναρωτηθείς αν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εγωισμός σου δεν θα σε αφήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

Αιγόκερως

 

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα υπενθυμίζοντας σου πως κάποιες φορές  τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μπορεί να οδηγήσουν και σε εντάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό  και να δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαφωνίες.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όπως είναι καθώς θα σε κάνει αρκετά εγωκεντρικό/η. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει αποφάσεις, καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα βλάψει μόνο τη σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και τη διάθεση σου.  Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμο το κλίμα εντός οικίας και μη ρίξεις λάδι στη φωτιά!

 

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να τα βάλεις και με τον/τη σύντροφό  σου προκειμένου να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου, όμως όπως καταλαβαίνεις αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς καλά μόνο προσωρινά. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει να ανοίξει τα χαρτιά του/ης όταν εκείνος/η το επιθυμεί και μη ζορίζεις τις καταστάσεις.

 

 

Υδροχόος

 

Σήμερα  θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου παρά σε αυτά που απασχολούν εσένα,  καθώς εκείνα θα τα βρεις πιο ενδιαφέροντα!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και  να σε κάνει ακόμα πιο εξωστρεφή από ότι είσαι όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  σου εφιστά την προσοχή. Σε  περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει η συμπεριφορά σου μπορεί να μην είναι η πρέπουσα προς τους άλλους. Είναι να γίνεις ακόμα και πειστικός/η προκειμένου να  πείσεις τον εκάστοτε συνομιλητή σου πως έχει άδικο! Δώσε τους την ελευθερία της γνώμης τους καθώς δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν συγκρούσεις!

 

Οι διαφορετικές απόψεις που θα έχεις εσύ και ο/η σύντροφός σου πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα μπορεί να δημιουργήσουν απομάκρυνση μεταξύ σας, όμως καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις να συζητάς τα δικά σας θέματα με τρίτους. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς απέναντι σε αυτόν/ην που σου αρέσει  για να έχεις και εσύ κάτι αντίστοιχο από εκείνον/η.  

 

Ιχθύες

 

Τις τελευταίες ημέρες όπως και σήμερα πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια για αυτό και θα αναζητήσεις την ασφάλεια σε χρήματα, αποκτήματα και υλικά αγαθά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δημιουργεί την ανάγκη να «μαζέψεις» όσα περισσότερα μπορείς καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να κάμψεις λίγο την ανασφάλειά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την πεποίθηση πως κινδυνεύεις να χάσεις κάτι που έχεις και θα σε κάνει να βλέπεις  φανταστικούς κινδύνους. Μην αφήσεις τέτοιου είδους υπερβολές να σε παρασύρουν στο παιχνίδι τους και οργάνωσε τις επόμενες κινήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα με βάση τη λογική.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καλύψει αισθηματικά όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η αυτοπεποίθησή σου πηγάζει από εσένα και από κανέναν άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μη δώσεις λάθος εντυπώσεις για εσένα σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς είναι κάτι που μπορεί να κάνεις, είτε ηθελημένα είτε άθελά σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!