GOOD LIFE

Η καμπίνα του Mercedes VIP Jet είναι σαν ένα S-Class στον ουρανό [εικόνες]

Το στούντιο σχεδιασμού της Mercedes-Benz προσδίδει την αισθητική της αυτοκινητοβιομηχανίας στη νέα σχεδίαση της καμπίνας VIP jet, η οποία παράγεται σε συνεργασία με το γερμανικό κέντρο σχεδιασμού της Lufthansa Technik.

Η δυναμική σχεδιαστική φιλοσοφία έχει ως στόχο να σπάσει τα παραδοσιακά σχεδιαγράμματα των τζετ, εισάγοντας νέα στοιχεία. 

Η αίσθηση του χώρου ενισχύεται με τη χρήση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού της Mercedes. Η ίδια η εταιρία μάλιστα περιγράφει το σχεδιασμό της καμπίνας ως "βιολογικά ομοιογενής, σαν μια έλικα του DNA."

Πατώματα, τοίχοι, οροφές αφήνουν μία αίσθηση ροής ενώ τα παράθυρα της καμπίνας παραπέμπουν στο σχεδιασμό της οθόνης στην Mercedes-Benz S-Class, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Magic Sky επιτρέποντας στους επιβαίνοντες να ελέγχουν πόσο φως μπορεί να περάσει μέσα από τα παράθυρα. Οθόνες αφής και οθόνες βίντεο μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στα πάνελ.

Η Mercedes και η Lufthansa Technik δηλώνουν ότι επιθυμούν να συνεχίσουν την ανάπτυξη του σχεδιασμού τους, τους επόμενους μήνες, καθώς πρέπει να αξιολογήσουν ταυτόχρονα το επίπεδο του ενδιαφέροντος των πελατών τους στη VIP αγορά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!