ΖΩΔΙΑ

Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια είναι οι πιο άπιστοι

H απιστία, οι εξωσυζυγικές σχέσεις, οι παράλληλοι δεσμοί, δεν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια στις μέρες μας και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν στον πειρασμό να κάνουν μια παράλληλα σχέση. Όμως σύμφωνα με την αστρολογία ειδικά οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια έχουν μια.. παραπάνω ροπή προς την απιστία.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι πιο... μπερμπάντηδες του ζωδιακού, που δεν το έχουν και δύσκολο να κάνουν μια και δυο και παραπάνω παράλληλες σχέσεις ιδού η λίστα που δημοσιεύει το marieclaire.gr

Kριός: Παριστάνει τον πιστό και τον αφοσιωμένο αλλά μεγαλύτερη σιγανοπαπαδιά δεν υπάρχει. Θέλει το μόνιμο το ταίρι για να το παίζει νοικοκυρέος και φλερτάρει αβέρτα με ότι βρει. Κυρίως του συμβαίνει επειδή είναι ψευτοσυντηρητικό ζώδιο και δε μπορεί να αποχωριστεί καμια φύση του: Ούτε αυτή του οικογενειάρχη, ούτε εκείνη του τσαχπίνη.

Δίδυμος: Η μονογαμία δεν είναι γι αυτόν, αντίθετα η πολυγαμία είναι λίγη γι αυτόν. Ο Δίδυμος έχει μεγάλη καρδιά και τους αγαπάει όλους, με αποτέλεσμα να τους στριμώχνει σα σαρδέλες μέσα της προκαλώντας συνωστισμό στο κρεβάτι του και παροξυσμό σε όλους αυτούς που αισθάνονται κορόιδα στοιβαγμένοι στη ζωή του.

Τοξότης: Ο άντρας Τοξότης και όχι η γυναίκα, οφείλουμε να το τονίσουμε, είναι αυτός που πραγματικά δεν έχει και πολλά να προσφέρει κι όμως λανσάρει τον εαυτό του σαν κελεπούρι ταυτόχρονα σε πολλές “καταναλώτριες”. Αυτό του συμβαίνει κυρίως επειδή θέλει να επιβεβαιωθεί. Μάταιο, πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο. Δε μπλέκεις.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!