ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Κυριακής 12 Ιουλίου 2015

 Ιδανική μέρα για να πας σε όμορφα μέρη που αγαπάς, να ξανασυναντήσεις ανθρώπους που συμπαθείς, να βρεθείς σε αγαπημένες ήσυχες παραλίες και να «ξεχαστείς» με φίλους και προσφιλή σου πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μετακινήσεις επαφές, ταξίδια, περιπέτειες... Τι άλλο θες; Όμως η Σελήνη στους Διδύμους σου φτιάχνει τη μέρα και για έναν ακόμη ουσιώδη λόγο: Τσακώνεσαι με τον έναν, πας παραδίπλα. Ανεξάντλητο το target group...

Ερωτικά: Ο Δίας εξακολουθεί να σε αβαντάρει, να ξέρεις όμως ότι η εύνοιά του δεν θα κρατήσει αιωνίως. Γι' αυτό... μαζέψου και πάρε τις αποφάσεις σου, αν φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι πιο ουσιαστικό. Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια, απλά... διασκέδασε το!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Επιτέλους έφυγε η Σελήνη από το ζώδιο σου κι έπαψες να είσαι στόχος. Μπορείς πλέον να απολαύσεις την ηρεμία σου, να καταστρώσεις τον ισολογισμό σου αλλά και να μάθεις νέους τρόπους για το πώς να βγάζεις ή να... χάνεις λεφτά.

Ερωτικά: Πολλές από τις προσδοκίες σου έχουν ήδη διαψευστεί αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε πτοεί. Έτσι κι αλλιώς είσαι σε μια φάση ξεκαθαρισμάτων, είτε αυτά αφορούν στην σχέση σου, είτε στις δικές σου πραγματικές ανάγκες. Μόλις ολοκληρώσεις θα είσαι έτοιμος/η για τα... καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει πρωταγωνιστή κι... αλίμονο στους άλλους! Η ανησυχία σου και η περιέργεια σου δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί. Τι κάνεις, γιατί το κάνεις, ποιον ρώτησες, πώς σε λένε, τίνος είσαι... όλα θες να τα μαθαίνεις και να τα... διαδίδεις!

Ερωτικά: Το επικοινωνιακό σου τάλαντο μπορεί να εκληφθεί ως ερωτικό ενδιαφέρον κι από εκεί που όλα ήταν... ανάλαφρα, να αρχίσουν να σοβαρεύουν επικίνδυνα. Σκέφτεσαι ότι δεν είναι να πεις μια κουβέντα παραπάνω κι αμέσως σε παρεξηγούν αλλά σταμάτα κι εσύ να μοιράζεις αφειδώς τα «αγάπη μου» και «λατρεία μου».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Πότε ζέστη, πότε κρύο, πότε κλαις, πότε γελάς... Η κυκλοθυμία σου κτυπάει κόκκινο και μάλιστα ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να αναζητήσεις καταφύγιο στη... φωλιά σου, μακριά από όλα αυτά που σε ζαλίζουν αλλά και από το... κακό μάτι!

Ερωτικά: Σχόλια και κουτσομπολιά σε αποπροσανατολίζουν και σε... εκνευρίζουν. Αν όμως δίνεις σημασία σε αυτά που λένε οι άλλοι για σένα, ποτέ δεν θα κάνεις αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Όπα... πλάκωσαν οι θαυμαστές! Έρχονται από κάθε γωνιά της γης για να σε χειροκροτήσουν και στην αρχή σου αρέσει, σου μπαίνει η ιδέα μάλιστα να βάλεις και εισιτήριο. Δεν αργείς όμως να διαπιστώσεις ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του κι άκρη δεν βγάζεις. Αυλαία γρήγορα!

Ερωτικά: Ίσως να προβληματίζεσαι και να «ψάχνεσαι» αναζητώντας κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις. Γρήγορα όμως η σύγκριση με το... χειρότερο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι μια χαρά είσαι κι έτσι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Τα καθήκοντα σου διευρύνονται. Εκτός από τη λάντζα και τις δουλειές του σπιτιού, έχεις να κάνεις και με έκτακτες καταστάσεις στις παραλίες, τα βουνά ή όπου αλλού βρεθείς. Οπότε στο ένα σετ με τις αλοιφές και τα τσιρότα θα προσθέσεις κι εκείνο με τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που απαιτείται σε περίπτωση ανάγκης.

Ερωτικά: Φαντάζεσαι πρίγκιπες πάνω σε άσπρα άλογα ή αιθέριες βασιλοπούλες με μεταξένιο δέρμα. Ποιητές και καλλιτέχνες να σε υμνούν κι ο κόσμος να είναι απλωμένος στα πόδια σου. Έχεις αγγίξει την ευτυχία αλλά... άστο... μέχρι εκεί!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι πιέσεις που δέχεσαι είναι πολλές, αυτός όμως είναι ένας επιπλέον λόγος για να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς με ποικίλες συζητήσεις... περί ανέμων και υδάτων! Αν μάλιστα σου αρέσουν τα ταξίδια μπορείς να εξασκηθείς είτε στις ξένες γλώσσες, είτε στην... νοηματική!

Ερωτικά: Παίζεις δεξιά, παίζεις αριστερά, παίζεις παντού, αφού όλοι ή όλες έχουν κάτι ενδιαφέρον. Αν όμως σκέφτεσαι να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην πραγματικότητα έχεις μόνον μια ευκαιρία. Γιατί αν αρχίσεις τα διαρκή... πήγαινε-έλα η όποια αξιοπιστία σου θα πάει περίπατο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ένα από τα βασικά σου χαρακτηριστικά είναι να μην μιλάς πολύ και να «κόβεις κίνηση» πίσω από τα μαύρα σου γυαλιά. Λίγοι ξέρουν όμως ότι μπορείς να παίξεις άριστα και το παιχνίδι της επικοινωνίας φλυαρώντας ασταμάτητα, χωρίς όμως να προδίδεις τα μυστικά σου. Αυτό το κάνουν οι άλλοι που... παρασύρονται κι εκτίθενται!

Ερωτικά: Οι πειρασμοί παρελαύνουν ενώπιον σου κι αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να «τσιμπολογήσεις». Αν όμως ψάχνεις κάτι πιο σταθερό, δες το απλά σαν... έρευνα αγοράς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Οι προτάσεις πέφτουν βροχή κι εσύ βέβαια καμαρώνεις που είσαι τόσο περιζήτητος/η. Παράλληλα όλη αυτή η εναλλαγή προσώπων και παραστάσεων σε ενθαρρύνει να... αφεθείς στο αγαπημένο σου χόμπι: Ως νέος Ναπολέων αρχίζεις το... σιμουλτανέ σου αλλά ανάθεμα κι αν τελειώσεις μια παρτίδα!

Ερωτικά: Αχ μελισσούλα μελισσάκι, πήγες σ' άλλο λουλουδάκι, ποιος να ξέρει που κοιμάσαι σε ποιαν αγκαλίτσα να 'σαι... Αυτός ο στίχος του παλιού λαϊκού άσματος, αντικατοπτρίζει τη στάση σου για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Τι Κυριακή, αργία και σαχλαμάρες... Αν δεν δουλέψεις σήμερα που οι άλλοι κάθονται, πως θα τους ξεπεράσεις; Κάποιοι βέβαια λένε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη αλλά αν ήσουν πράγματι το αφεντικό, δεν θα δούλευες τόσο. Ή μήπως όχι;

Ερωτικά: Είναι στη φύση σου να επιδιώκεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κάτι που βίωσαν στο πετσί τους χιλιάδες γραμματείς στο πέρασμα των αιώνων. Υπαγόρευση στα γόνατα σου... μα δεν είναι συγκινητική αυτή η αφοσίωση;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία με αποτέλεσμα να σου... μπαίνουν ιδέες που κάποτε ούτε που θα περνούσαν από το μυαλό σου. Φρόντισε τουλάχιστον να υλοποιήσεις κάποιες από αυτές για να... γεννήσεις καινούριες! Αν πάλι νοιώθεις πιεσμένος/η έχεις την χρυσή ευκαιρία να ξεδώσεις με παρέες και ενδιαφέροντα που θα εξάψουν την... φαντασία σου!

Ερωτικά: Δεν σου έφταναν ο Δίας και η Αφροδίτη στο Λέοντα, έχεις τώρα και την Σελήνη στους Διδύμους. Μα πώς να αγιάσεις έτσι; Πίστη-απιστία, σημειώσατε 2!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να κρύβεσαι οι άλλοι θα... έρθουν να σε βρουν, έχοντας μάλιστα την απαίτηση να θυσιάσεις την νιρβάνα σου! Κι αντιμετωπίζοντας αυτό το κρίσιμο ζήτημα δεν έχεις παρά να επιστρατεύσεις την μοναδική σου ικανότητα να είσαι παρών/παρούσα χωρίς να... είσαι! «Ναι» σε όλα κι άντε γεια...

Ερωτικά: Ακόμη κι αν δεν είσαι... σταρ να σε κυνηγούν οι παπαράτσι, τα προσωπικά σου δεδομένα δεν είναι διασφαλισμένα. Κάποιοι φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν κι αν δεν προσέξεις η ερωτική σου ζωή μπορεί να γίνει... βούκινο!

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!