GOSSIP

Η Cara Delevingne ερωτεύτηκε ξανά γυναίκα και είναι γνωστή ηθοποιός [εικόνες]

H Cara Delevingne παραμένει ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και έχει ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα και ως ηθοποιός και τώρα επιβεβαιώθηκε πως είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα την καρδιά της έχει κλέψει μια γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως η Cara έχει μιλήσει δημόσια για την αμφισεξουαλικότητά της και στο παρελθόν έχει κάνει δεσμούς με διάσημους άντρες όπως ο τραγουδιστής Harry Styles, αλλά και με διάσημες γυναίκες όπως η τραγουδίστρια St Vincent, ενώ φημολογούνταν πως είχε δεσμό και με την κόρη του Michael Jackson, τη νεαρή Paris Jackson.


Τώρα όμως την καρδιά της έχει κλέψει η Ashley Benson, η ξανθιά ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά Pretty Little Liars.


Οι δυο σταρ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της νέας ταινίας Her Smell, που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και εδώ και καιρό ακούγαμε πως μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο.

Αλλά επίσημα δεν το επιβεβαίωνε καμιά.


Όμως τώρα όπως αναφέρει το αμερικανικό Cosmopolitan, η ίδια η Ashley Benson επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την Cara αφού δίπλα σε μια φωτογραφία της Cara που ανέβηκε στο Instagram η Ashley έγραψε: "Δική μου".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!