ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2018

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει αρκετή εσωστρέφεια η οποία μπορεί να εκφραστεί δημιουργικά αν το αποφασίσεις. 

Κριός

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα αλλά και με τα εργασιακά σου. Είναι πιθανόν η επάνοδος από τις διακοπές να σου «έδειξε» κάποιες αλλαγές τις οποίες πρέπει να κάνεις  στην καθημερινότητά σου προκειμένου να βγεις ωφελημένος/η. Η Νέα Σελήνη έχει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς οπότε καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από μεγαλόπνοα σχέδια τα οποία είναι αδύνατο να γίνουν. Προτίμησε να στηριχθείς στη λογική σου σκέψη και σε ένα καλό πλάνο για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

 

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψει μία συζήτηση με τον/τη σύντροφο σου σχετικά με μία νέα υποχρέωση της καθημερινότητας όμως  αν δεις πως δεν βγαίνει άκρη καλό θα ήταν να αφήσεις αυτή τη συζήτηση για μία άλλη μέρα και να μην πιέσεις τις καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα είσαι επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις.

 

 

Ταύρος

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα στρέψει την προσοχή σου στα αισθηματικά σου ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανόν να  ονειρεύεσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις τώρα και είναι πιθανό να παρασυρθείς  σε σκέψεις οι οποίες είναι αδύνατο να γίνουν πράξη. Προσπάθησε να μην εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις κυρίως αυτά που σχετίζονται με αισθηματικά ζητήματα καθώς η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία ροπή στην ωραιοποίηση. Κάνε μικρά και σταθερά βήματα αν έχεις ξεκινήσει τώρα μία ερωτική ιστορία και πρόσεξε τους ανθρώπους πού θα σου πουν τη γνώμη τους φιλικά, καθώς μπορεί να  υπάρχει παρασκήνιο.

 

Σήμερα είναι μία καλή και ρομαντική ημέρα για αυτό επέλεξε να κάνεις  μία έκπληξη στον/στη σύντροφό σου προκειμένου να ανανεώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για νέες γνωριμίες που θα ξεκινήσουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σημάνει την έναρξη για κάποιες αλλαγές στο σπίτι τις οποίες είχες κατά νου αλλά μέχρι τώρα δεν τις υλοποίησες. Είναι πιθανόν να βιαστείς να τις κάνεις καθώς  αυτές θα σου φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ενδέχεται να  προκύψει και ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα σε μπερδέψει. Πρόσεξε τις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς είναι πιθανόν η κρίση σου η να μη σε βοηθήσει να αποφασίσεις με βάση το συμφέρον σου.

 

Σήμερα  καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου για σημαντικά ζητήματα και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στη ρομαντική διάθεση που θα σας φέρει η Νέα Σελήνη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς  θα είσαι επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις.

 

Καρκίνος

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα  σε ωθήσει σε αλλαγές  και προσθήκες νέων μελών στο στενό σου περιβάλλον. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και αυτό θα γίνει αφορμή για να ανοίξεις νέους κύκλους γνωριμιών με νέα πρόσωπα! Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα ακουστούν λόγια τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Άκουσε προσεκτικά οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και φίλτραρε το. Πρόσεξε και αν έχεις κατά νου μία βόλτα στα μαγαζιά καθώς είναι πιθανό να  παρασυρθείς και να πάρεις αρκετά πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

 

Σήμερα  απόφυγε να αφήσεις τρίτους να εμπλακούν στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς ούτε που θα  καταλάβεις πως θα δημιουργήσουν ένταση ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η εμπιστεύσου την κρίση σου σχετικά με κάποιον/α που σου αρέσει και όχι τη γνώμη των άλλων.

 

 

Λέων

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα  σου φέρει νέες ιδέες και τρόπους για να εξοικονομήσεις χρήματα.  Η προσοχή σου θα βρίσκεται αποκλειστικά σε λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οικονομικές συμφωνίες και πιθανό η προσήλωση σου να είναι τέτοια που να γίνει εμμονή. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρεις μία λάθος απόφαση σχετικά με ένα οικονομικό/κληρονομικό σου ζήτημα καθώς και μία ασφάλεια ή κάποιο δάνειο. Πριν ανοίξεις νέο κεφάλαιο σε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και αποκτήματα, φρόντισε να έχεις διευθέτηση τα παλιά.

 

Σήμερα  είναι μία ρομαντική και συνάμα ερωτική ημέρα που θα  ευνοήσει πολύ τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά έλεγξε τη εξονυχιστικά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι περισσότερο.

 

Παρθένος

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να  προβάλεις έξυπνα την προσωπικότητά σου και να στρέψεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να πάρεις κάποιες λάθος αποφάσεις που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου. Καλό θα ήταν να συζητήσεις οτιδήποτε νέο σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι καθώς η συμβουλή τους θα είναι πολύτιμη. Απόφυγε να υποσχεθείς πράγματα καθώς θα είναι δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις και μετά θα αναγκαστείς να πεις ψέματα για να δικαιολογηθείς.

 

Σήμερα  ενδέχεται να σου κάνει μία έκπληξη ο/η σύντροφός σου που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως οι σχέσεις χρειάζονται ρομαντικές και τονωτικές ενέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα βρει τρόπο να σε εντυπωσιάσει.

 

 

Ζυγός

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να κάνεις μία ανασκόπηση του τελευταίου μήνα και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αλλαγές που έχεις κατά νου. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να συνειδητοποιήσεις τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου ώστε να τα διευθετήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως δεν θα είσαι πολύ αντικειμενικός/η ούτε με τον εαυτό σου ούτε με τα θέματα που σε αφορούν.  Προσπάθησε να καταστείλεις την τάση  που θα έχεις να ωραιοποιήσεις καταστάσεις προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις.

 

Αυτό που χρειάζεται σήμερα ώστε να κάνεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου και να διευθετήσετε γεγονότα που κουβαλάτε μαζί σας από το προηγούμενο διάστημα είναι η ειλικρίνεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι προκειμένου να εντυπωσιάσεις κάποιον/α που θέλεις.

 

Σκορπιός

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συμμετέχεις σε μία ομάδα ώστε να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο. Σήμερα θα διαπιστώσεις πως έχεις ανάγκη να ανανεώσεις τον κύκλο σου και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους οι οποίοι θα δείξουν κατευθείαν τη συμπάθειά σου προς εσένα. Πρόσεξε όμως καθώς μέσα στον κόσμο που θα συναντήσεις σήμερα μπορεί να υπάρξουν και άνθρωποι οι οποίοι θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς η ημέρα δεν  θα βοηθήσει τη λογική σκέψη.

 

Μία συνάντηση μαζί με τον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σας για ποτό είναι ότι πρέπει για να εορτάσετε τη Νέα Σελήνη! Αν είσαι ελεύθερος/η οι πληροφορίες που θα λάβεις από το φιλικό σου περίγυρο για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα είναι συγκεχυμένες για αυτό μη βιαστείς να τις «εκμεταλλευτείς».

 

 

Τοξότης

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε ωθήσει σε αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται  με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Για να  χαράξεις μία σωστή στρατηγική θα πρέπει να αναλογιστείς τα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος και με βάση αυτά να δεις τι πρέπει να κάνεις. Η αντίθεση της  Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο καθώς  θα αποφύγεις να αναλάβεις τυχόν ευθύνες λάθος ενεργειών που έκανες κατά το παρελθόν. Αν σου γίνει μία πρόταση αρκετά συμφέρουσα μη βιαστείς να απαντήσεις και έλεγξε τη προσεκτικά.

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην μεταφέρεις προσωπικά ζητήματα σε συζητήσεις με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου καλά  αν υπάρχουν συνέπειες πριν ενδώσεις στο φλερτ κάποιου/ας από τη δουλειά σου.

 

Αιγόκερως

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει νέες ιδέες που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα και ταξίδια! Είναι πιθανόν να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις τώρα ένα μεταπτυχιακό, μία επαγγελματική πιστοποίηση ή ένα σεμινάριο  τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν. Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου ενδέχεται να είναι ουτοπικά για αυτό χρειάζεται προσοχή. Αν καταφέρεις να κάνεις ένα ταξίδι ή έστω μία μονοήμερη απόδραση σε κάποιο αγαπημένο σου κοντινό προορισμό σίγουρα θα γεμίσεις με όμορφες εικόνες  και θα ξεφύγεις από οτιδήποτε σε απασχολεί.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία μεγάλη βόλτα ή ακόμα και ένα ταξίδι αναψυχής σε κοντινό προορισμό και όχι για να αναλωθείτε σε σοβαρές ατέρμονες συζητήσεις από τις οποίες δεν θα βγάλετε  νόημα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα φαντάζει σαν να βγήκε από παραμύθι για αυτό θα πρέπει να προσέχεις και το δράκο!

 

 

Υδροχόος

 

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει αρκετή εσωστρέφεια η οποία μπορεί να εκφραστεί δημιουργικά αν το αποφασίσεις.  Προτίμησε να αποφύγεις  τις επαφές με κόσμο καθώς η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή πρώτα από όλα με τον εαυτό σου. Σκέψου τις εμπειρίες που αποκόμισες το προηγούμενο διάστημα και μάθε τι θέλουν να σου πουν προκειμένου να μπορέσεις να χτίσεις το επόμενο διάστημα. Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να παρασυρθείς ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η.

 

Σήμερα  η Νέα Σελήνη θα έχει αρκετό ρομαντισμό και  σε συνδυασμό με την αυξημένη σου λίμπιντο υποδηλώνει πως θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σου εξάψει τη φαντασία καθώς θα είναι πολλά υποσχόμενη!

 

Ιχθύες

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τους αγαπημένους και σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου. Από το πρωί θα διαπιστώσεις πως θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ένα τηλέφωνο, να βρεθείς και να συζητήσεις με τα πρόσωπα που αγαπάς. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος  ιδιαίτερα σε γεγονότα που αφορούν εσένα και τους συνεργάτες ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Προσπάθησε να σκεφτείς όσο πιο αντικειμενικά γίνεται ώστε να μην πάρεις λάθος αποφάσεις.

 

Σήμερα  η προσοχή σου θα βρίσκεται στραμμένη στον/τη σύντροφό σου και η ρομαντική σου διάθεση θα βοηθήσει και τη σχέση σας, αρκεί να την εκφράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα ή έχεις γνωρίσει πρόσφατα, καθώς μπορεί να επιμένεις σε πράγματα που είναι αδύνατο να γίνουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!