ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό  θα δώσει χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα βελτιώσει πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν συμβεί τις προηγούμενες ή απλά να κάνεις καλή εντύπωση σε κάποιον που θέλεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει και σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή στους περισσότερους τομείς για αυτό άδραξε την προκειμένου να βάλεις σε μία τάξη αυτά που θέλεις.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς οτιδήποτε και να ξεκινήσετε σήμερα από κοινού έχει μεγάλες πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία και να κρατήσει στο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σταθερά…

 

Ταύρος

 

Τα οικογενειακά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα όμως σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς μαζί τους καθώς οι αστρολογικές όψεις είναι βοηθητικές. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου αλλά και με υποχρεώσεις δικών σου ανθρώπων. Μία λύση σε κάποιο ζήτημα που σας απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες είναι πολύ πιθανή και μάλιστα θα είναι και προς όφελός σας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει κάποια αισθηματικά ζητήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δώσει  μακροημέρευση σε οτιδήποτε κι αν ξεκινήσει σήμερα.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου  αλλά και για να βρείτε τρόπο να υλοποιήσετε κάποιες από  τις σκέψεις που  έχετε κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει σήμερα κιόλας.

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα  οτιδήποτε και αν έχεις κατά νου να κάνεις θα προτιμήσεις να το κάνεις με παρέα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα θα σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό/η και κοινωνικό/η από ότι είσαι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μέσα στον κόσμο που θα συναναστραφείς δεν αποκλείεται να συναντήσεις και κάποιον που θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και θα αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα στρέψει την προσοχή σου στο χώρο που ζεις. Δεν αποκλείεται να σου έρθουν μερικές ιδέες για να ανανεώσεις κάποιο χώρο του σπιτιού σου και να νιώσεις καλύτερα.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως θα μελετήσεις πολύ καλά οτιδήποτε πριν το κάνεις και αυτό θα σε σώσει από  λάθος κινήσεις.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου κάποιες αλλαγές που έχεις κατά νου στο σπίτι σου ή κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις και σχετίζονται με αυτό, καθώς έτσι θα  του δείξεις πως η γνώμη του/της για σένα μετράει. Αν είσαι ελεύθερος/η  σήμερα μπορείς να βάλεις τις βάσεις  στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης.

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και  το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα  τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό θα είναι η κινητήριος δύναμή σου για να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στόχο! Ακόμα υποδηλώνει πως  θα υπάρξει φως στο τούνελ που σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα και  αυτό θα φανεί άμεσα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η διάθεσή σου θα γίνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις διαπροσωπικές σχέσεις που αξίζει να μείνουν στη ζωή σου  είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο με ακόμα πιο γερά θεμέλια.

 

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι που ξέρεις πως αγαπάτε και οι δύο καθώς κάποιες φορές χρειάζεται να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας αλλά και ένα δώρο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος «τρίτος» θα γίνει ο συνδετικός κρίκος για μία νέα γνωριμία η οποία ήρθε για να μείνει.

 

Λέων

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου τονίζοντας την προσωπικότητά σου και φέρνοντας σε στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η ημέρα είναι ιδιαίτερα καλή για να ασχοληθείς και με αισθηματικά ζητήματα. Ακόμα δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε συνεργασίες σου καθώς μέσα από αυτές θα βγεις κερδισμένος/η οικονομικά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό για να δουλέψεις πάνω σε αυτές και να τις τακτοποιήσεις άμεσα.

 

Σήμερα μπορεί να μην είσαι ο/η καλύτερος/η σύντροφος του κόσμου καθώς ενδέχεται να φανείς εγωκεντρικός/η απέναντι στο ταίρι σου, όμως θα βρεις ένα μαγικό τρόπο για να μη σου  θυμώσει! Αν είσαι ελεύθερος/η μη σνομπάρεις μία νέα γνωριμία καθώς μπορεί να είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις.

 

Παρθένος

 

Σήμερα μπορεί να  μην έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα καθώς η ενέργειά σου δεν θα είναι στα συνηθισμένα επίπεδα, για αυτό και είναι πολύ πιθανό να περάσεις  αρκετό χρόνο σκεπτόμενος/η οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως  θα μπορέσεις να διευθετήσεις τα θέματα που σε απασχολούν και σχετίζονται με αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα φέρει ξανά πίσω τη χαμένη σου ενέργεια. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να φέρει και ένα νέο έρωτα με γερές βάσεις.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επενδύσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και να δουλέψεις για αυτή καθώς σίγουρα θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και θα ανταμειφθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα θα ευνοήσει ιδιαίτερα ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Ζυγός

 

Οι φίλοι σου οι άνθρωποι που συμμετέχεις μαζί τους σε κοινές δραστηριότητες θα σε απασχολήσουν ευχάριστα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα εξακολουθεί να τους φέρνει δίπλα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα θα έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο δίπλα σου, καθώς  η γοητεία σου σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή σου διάθεση θα τους τραβήξει όλους κοντά σου σαν μαγνήτης.  Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και νέες συμμαχίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και πιθανόν να προκύψουν κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να τις εκλογικεύσεις μειώνοντας έτσι την αναστάτωση.

 

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα εκφράσει  συναισθήματα ζήλιας προς το πρόσωπό σου καθώς θα παρατηρήσει πόσο περιζήτητος/η είσαι στο φιλικό σου περιβάλλον και όχι μόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα ενδείκνυται για να γοητεύσεις όποιον βάλεις στο στόχαστρό σου.

 

Σκορπιός

 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα τις τελευταίες ημέρες δημιουργεί αναβρασμό σχετικά με αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους αλλά και τους συνομιλητές σου! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και κάποιος φίλος σου θα κάνει την εμφάνισή του και θα παραπονεθεί για το γεγονός πως έχεις εξαφανιστεί εδώ και μερικές ημέρες! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα σου ζητηθεί η γνώμη σου για ένα θέμα που απασχολεί φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η λογική σου και ο τρόπος σκέψης σου θα  είναι αξιοσημείωτα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να μπορέσετε να βρείτε ένα τρόπο να κερδίσετε περισσότερο χρόνο για εσάς, ανάμεσα σε όλες αυτές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που  έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία που θα ασκήσεις σε κάποιο πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα γίνει εμφανής.


 

Τοξότης

 

Σήμερα θα φτάσουν στα αυτιά σου πληροφορίες για διάφορα ζητήματα αλλά και νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, με αποτέλεσμα να σε κρατήσουν απασχολημένο/η κατά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συναναστραφείς με κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και να δείξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα αποκτήσουν προτεραιότητα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου λέει πως πρέπει να αφοσιωθείς στη δουλειά καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις κάποιους στόχους.

 

Σήμερα  προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά το ενδιαφέρον σου θα κερδίσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προσέγγισε με λογική ένα αισθηματικό σου ζήτημα και θα δεις που θα καταφέρεις να βρεις τη  λύση.

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Λέοντα και σου δημιουργεί αφορμές προκειμένου να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα συναισθήματά σου, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να συνειδητοποιήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα υπάρξει κάποια επιτυχία σχετική με επαγγελματικά ζητήματα ή μία κοινωνική επιτυχία η οποία θα σε χαροποιήσει .Το απόγευμα  η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα ξεκινήσει να γίνεται ολοένα και καλύτερη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη. Αυτό θα σου δώσει ένα δυνατό πλεονέκτημα σε κάθε επαφή, επικοινωνία και συζήτηση που θα έχει σήμερα.

 

Σήμερα  η συζήτηση θα κάνει θαύματα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό μη διστάσεις να του/ης πεις οτιδήποτε σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν αυτό  απορρέει από τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  ο αέρας που αποπνέεις σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα αλλά και τις γνώσεις σου θα  βοηθήσουν και  σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Υδροχόος

 

Μία συζήτηση που θα κάνεις με κάποιο συνεργάτη σου θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχετε αρκετά κοινά πέρα από τις επαγγελματικές σας συναναστροφές και αυτό θα γίνει αφορμή για να έρθετε κοντά. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και θα φέρει στην επιφάνεια την  συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η ήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για συζητήσεις από τις οποίες μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου προς τα μέσα. Το βράδυ ενδείκνυται για να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες οι οποίες θα σε πάνε παρακάτω.

 

Σήμερα  τόλμησε να κάνεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου η οποία μπορεί να  διαταράξει τις ισορροπίες στη σχέση σας όμως σίγουρα θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση με κάποιον  θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχετε περισσότερα κοινά από αυτά που φαντάζεσαι.

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό  θα δώσει χρώμα στην καθημερινότητά σου. Όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχεις σήμερα θα  βρεις τρόπο να ασχοληθείς και με τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες για αυτό και η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που απασχολούν τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  θα κληθείς να πάρεις θέση σε μία  κατάσταση  και να αναλάβεις το θάρρος της γνώμης σου. Η λογική σου σκέψη και τα επιχειρήματα που έχεις θα βοηθήσουν πάρα πολύ να υποστηρίξεις τις πράξεις σου αλλά και τα λεγόμενά σου.

 

Σήμερα επεδίωξε να βρεις χρόνο για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς τις τελευταίες ημέρες οι δουλειές και οι υποχρεώσεις είχαν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσά μας. Αν είσαι ελεύθερος/η η εκλογίκευση των συναισθημάτων που τρέφεις προς κάποιον είναι δίκοπο μαχαίρι.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!