GOSSIP

Οι Meghan & Harry όντως απέκτησαν σκύλο και μάθαμε και το όνομά του

Πριν από λίγες εβδομάδες δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο ισχυρίζονταν πως το διάσημο ζευγάρι έχει υιοθετήσει ένα ακόμα σκυλάκι.

Θυμίζουμε πως η Meghan Markle πήρε μαζί της στην Αγγλία το σκυλάκι της Guy το οποίο υιοθέτησε από άσυλο αδέσποτων ζώων την εποχή που ζούσε στον Καναδά και έκανε τα γυρίσματα του Suits. H Meghan είχε υιοθετήσει και ένα ακόμη σκυλάκι, τον Bogurt, το οποίο όμως ήταν πολύ ηλικιωμένο για να αντέξει το υπερατλαντικό ταξίδι και ζει με φίλους της Meghan στην Αμερική.

Και στα τέλη Αυγούστου δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υιοθέτησαν  ένα αδέσποτο αρσενικό λαμπραντόρ το οποίο μάλιστα το αποκαλούν "λαμπραντόρ του Κένινγκτον" και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι απέκτησε αυτό τον τόν σκύλο στις αρχές του καλοκαιριού και το λαμπραντόρ ζει με τους Meghan & Harry και στο διαμέρισμά τους στο παλάτι αλλά και στην εξοχική τους κατοικία στο Cotswolds.

Και τώρα η Daily Mail επιστρέφει με νέο δημοσίευμα και επιβεβαιώνει την είδηση της ύπαρξης νέου σκύλου στο παλάτι και μάλιστα αποκάλυψε πως το λαμπραντόρ το φωνάζουν Oz.
Κάποιοι δε σχολίασαν πως ίσως δεν είναι τυχαία η επιλογή του ονόματος του σκύλου, αφού το ζευγάρι όταν τον πήρε έκανε ετοιμασίες για την επικείμενη περιοδεία του στην Αυστραλία, μια χώρα που συχνά αποκαλείται "Οz".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!