GOSSIP

H οικογένεια των Meghan & Harry απέκτησε ένα νέο μέλος

Μπορεί το βρετανικό παλάτι να μην επιβεβαιώνει επίσημα τις φήμες που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να περιμένει δίδυμα, αλλά νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Meghan & Harry έχουν ήδηυ υποδεχτεί ένα νέο... μέλος στην οικογένειά τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Daily Mail και το αμερικανικό περιοδικό People, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν αποκτήσει ένα σκύλο.


Τα δημοσιεύματα μιλούν για ένα αρσενικό λαμπραντόρ το οποίο μάλιστα το αποκαλούν "λαμπραντόρ του Κένινγκτον" και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι απέκτησε αυτό τον τόν σκύλο στις αρχές του καλοκαιριού και το λαμπραντόρ ζει με τους Meghan & Harry και στο διαμέρισμά τους στο παλάτι αλλά και στην εξοχική τους κατοικία στο Cotswolds.

Θυμίζουμε πως η Meghan Markle λατρεύει τα σκυλιά και όταν ζούσε στον Καναδά είχε υιοθετήσει δύο αδέσποτα σκυλάκια (τον Guy που ζει μαζί της στο παλάτι και τον Bogurt που φαίνεται στην κάτω φωτογραφία και ήταν πολύ ηλικιωμένος για να ταξιδέψει στην Αγγλία και τον φροντίζουν φιλοι της Markle στον Καναδά).


Πάντως και ο πρίγκιπας Harry έχει πει πως αγαπά τα ζώα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!