ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στα αυτιά σου πληροφορίες και νέα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει την εξωστρέφεια σου για αυτό επίλεξε να συναντήσεις κόσμο, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ευδιάθετος/η!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα καθώς με όσους περισσότερους μιλήσεις τόσα περισσότερα θα ακούσεις. Αυτό  δεν θα ήταν αρνητικό αν η μία πλευρά του Ποσειδώνα δεν σχετιζόταν με τις εξαπατήσεις, τις παρανοήσεις και τα ψέματα. Υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στις πληροφορίες που θα λάβεις και θα δώσεις να ακούσεις αρκετές οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είτε άθελά τους είτε εσκεμμένα.  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στους κόλακες που θα βρεθούν δίπλα σου  αν δεν θέλεις να αποσπάσουν μυστικά σου.

 

Σήμερα  απόφυγε τα πολλά λόγια με τον/τη σύντροφό σου καθώς σίγουρα θα ακουστούν ανακρίβειες και αναλήθειες, οι οποίες δεν θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις μεταξύ σας αλλά και με τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην δώσεις σημασία στο τι θα σου πουν για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και προτίμησε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα μόνος/η σου.

 

 

Ταύρος

 

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες θα νιώθεις μία διάχυτη ανασφάλεια η οποία θα ξεκινά από τα οικονομικά σου ζητήματα και τις διευθετήσεις που προσπαθείς να κάνεις σχετικά με αυτά.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τα βάλεις σε μία τάξη. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε περίπτωση που αποφασίσεις να το κάνεις σήμερα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση σου. Αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις ή σε κινήσεις που κάθε άλλο παρά θα σε βοηθήσουν. Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και μην ξεκινήσεις νέες οικονομικές συμφωνίες.

 

Σήμερα  θα έχεις διαφορετική γνώμη από τον/τη σύντροφό σου όσον αφορά ένα οικονομικό ζήτημα για αυτό καλό θα ήταν να λάβεις μόνος/η σου αποφάσεις, σε περίπτωση που το οικονομικό ζήτημα αφορά αποκλειστικά εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η τα λόγια που θα σου πει κάποιος/α θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου αλλά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει τις επιλογές σου, τις αποφάσεις σου αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν μία κυκλοθυμική διάθεση που με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση σου για αυτό καλύτερα να αποφύγεις βαρυσήμαντες αποφάσεις και σημαντικές συμφωνίες.  Σήμερα επίσης θα πρέπει να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι καθώς μπορεί να βρίσκονται κοντά σου άνθρωποι οι οποίοι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

 

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις τα ψέματα προς τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να μη γίνεις  αντιληπτός/η σήμερα όμως «ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου».  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να την καταπλήξεις όμως μην πέσεις στην παγίδα να πεις ψέματα.

 

Καρκίνος

 

Σήμερα θα νιώθεις μία συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στα αυτιά σου πληροφορίες και νέα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Καλό θα ήταν να μην επηρεαστείς από τους άλλους και  από αυτά που θα σου πουν και να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά θέματα, καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις σωστές αποφάσεις.

 

Σήμερα  χρειάζεται να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί τα ψέματα για αυτό μην προσπαθήσεις να λύσεις ένα σημαντικό ζήτημα με τον/τη σύντροφό σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να ακουστούν ανακρίβειες. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι σχετικά με αυτά που θα σου πει μία νέα γνωριμία και μην είσαι σίγουρος/η για τις προθέσεις της.

 

Λέων

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως είναι πιθανό να ακουστούν ψέματα στο φιλικό σου περιβάλλον τα οποία θα σε μπερδέψουν και δεν θα μπορέσεις να έχεις μία σωστή άποψη για ένα επικείμενο ζήτημα. Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποιος συνάδελφός σου μπορεί να δείξει ιδιαίτερη αγάπη προς το πρόσωπό σου ξαφνικά, η οποία θα κρύβει πίσω της παρασκήνιο.  Η ημέρα σήμερα δεν ενδείκνυται για να δεις καθαρά τους ανθρώπους δίπλα σου για αυτό απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς η κρίση σου θα είναι θολή και μπερδεμένη.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να παρασυρθείς από κάποιο φίλο σου και να κάνεις κάτι που αν το μάθει ο/η σύντροφός σου δεν θα είναι καθόλου υπερήφανος/η για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα είναι το μεγαλύτερο προτέρημα σου,  αλλά μπορεί να μην είναι των άλλων!

 

Παρθένος

 

Σήμερα τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να κρατούν το ενδιαφέρον σου αμείωτο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους θα φέρει στο προσκήνιο ραντεβού, συναντήσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με αυτά.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να σε παρασύρει και να «επενδύσεις»  σε ανθρώπους και προτάσεις που μπορεί να φαίνονται χρυσός αλλά είναι άνθρακας.  Ακόμα είναι πολύ πιθανό  να σε πλησιάσουν άνθρωποι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι οποίοι θέλουν κάτι να μάθουν από εσένα και δεν  θα σου δείξουν τις ειλικρινείς προθέσεις τους. Για να είσαι σίγουρος/η κράτησε αποστάσεις και πίστευε πράξεις και όχι λόγια.

 

Σήμερα  προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον/τη σύντροφό σου και να μην του/ης πεις κάποιο ψέμα το οποίο αν μαθευτεί θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  κράτησε τις επιφυλάξεις σου σχετικά με μία νέα γνωριμία μέχρι να σου δείξει κάτι παραπάνω.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς! Οι ιδέες και οι απόψεις σου θα γίνουν αντικείμενο  προσοχής και θα ανοίξουν ευχάριστες συζητήσεις  με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Το τετράγωνο που  σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια θολή εικόνα.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διαχωρίσεις ποιοι άνθρωποι είναι φίλοι σου, ποιοι γνωστοί και ποιοι υπάρχουν αναγκαστικά στον περίγυρό σου για κοινωνικούς λόγους. Μην κάνεις το λάθος να  εμπιστευτείς όλους όσους συναναστραφείς σήμερα καθώς υπάρχουν και παγίδες.

 

Σήμερα απόφυγε να ακούσεις τη γνώμη τρίτων για θέματα που αφορούν αποκλειστικά εσένα και τον/τη σύντροφό σου γιατί το πιο πιθανόν είναι να  δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή ακόμα και αν έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις από  τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

 

Σκορπιός

 

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους η επαφή με τις ανασφάλειές σου θα είναι άμεση με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη και ενεργητική διάθεση για να κάνεις οτιδήποτε. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει μία θολή εικόνα στην ημέρα για αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα. Ιδιαίτερα προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι με οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου αλλά και με ερωτικά θέματα, καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις παρανοήσεις και να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου για οτιδήποτε  σου ακουστεί πολύ καλό καθώς το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

Σήμερα  δεν θα διστάσεις να πεις μικρά ψέματα στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να αποσπάσεις τη θετική του απάντηση σε κάτι, όμως να θυμάσαι πως το ίδιο μπορεί να κάνει και εκείνος/η με την  ίδια άνεση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες όμως καλό θα ήταν να δεις αν ταυτίζονται με τις πράξεις της.

 

 

Τοξότης

 

Η επαφή με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα είναι η σημαντικότερη σου ενασχόληση για σήμερα. Η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά σήμερα χρειάζεται προσοχή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα  μπερδέψει την κρίση σου και  θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις με λάθος κριτήρια. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για εξομολογήσεις, μυστικά, νέες συνεργασίες αλλά και υπογραφές συμβολαίων καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε ανθρώπους που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου και καλό θα ήταν να μην τους εκμυστηρευτείς πράγματα που σε αφορούν, ώστε να είσαι καλυμμένος/η!

 

Σήμερα  καλό θα ήταν να  ελέγξεις οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου ακόμα και αν σου το πει ο/η σύντροφός σου καθώς ημέρα  δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί την προσοχή σου καθώς μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται.


 

Αιγόκερως

 

Η προσοχή σου και σήμερα είναι στραμμένη σε εργασιακά ζητήματα και στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις. Είναι πιθανόν να νιώθεις πιεσμένος/η από αυτά που έχεις αναλάβει όμως ταυτόχρονα θα γίνεις τόσο οργανωτικός/η που θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να μπερδέψει την κρίση σου και να σε κάνει να πάρεις ακατάλληλες αποφάσεις με αφορμή κάποιο εργασιακό σου ζήτημα.  Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά ζητήματα, και να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται -κυρίως με εργασιακά θέματα- προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο να εκτεθείς.

 

Σήμερα μπορεί να πείσεις το/η συντρόφο σου πως έχεις αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις  να κάνεις κάτι που θέλει εκείνος/η, όμως καλύτερα να είσαι ειλικρινής μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τα προσωπικά σου ζητήματα μακριά από το εργασιακό σου περιβάλλον, διαφορετικά θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου δημιουργώντας σου την ανάγκη να διεκδικήσεις την αποκλειστική προσοχή των άλλων. Αν δεν την έχεις είναι πιθανόν να εκνευριστείς και να τα βάλεις και με τους φίλους σου και με τον/τη σύντροφό σου καθώς εκείνοι θα είναι τα εξιλαστήρια θύματα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει να πιστέψεις πως οι άλλοι θα συγχωρήσουν τη συμπεριφορά σου, όμως η αλήθεια είναι πως αυτό μπορεί να μη γίνει. Προσπάθησε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους για να περάσει η ημέρα όσο πιο ανώδυνα γίνεται χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις.

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις αλλά και αυτά που θα ακούσεις από τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί τις ανακρίβειες είτε ηθελημένα είτε άθελά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πεις και μην ακούσεις μεγάλα λόγια από κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Ιχθύες

 

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους τα φέρνει στο προσκήνιο.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως δεν  θα είσαι και πολύ ειλικρινής με τους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να μπορέσεις πιο εύκολα να τους φέρεις στα μέτρα σου.  Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας σε περίπτωση που το αντιληφθούν, για αυτό καλύτερα θα είναι να χρησιμοποιήσεις άλλα μέσα προκειμένου να μπορέσεις να επιτύχεις κάτι που θέλεις. Η ημέρα δεν βοηθάει ιδιαίτερα την επικοινωνία καθώς δεν θα γίνεται με ειλικρινή διάθεση, για αυτό απόφυγε να συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

 

Σήμερα έχεις αρκετές πιθανότητες να ακούσεις κάποιο ψέμα από τον/τη σύντροφό σου και άλλες τόσες να του/ης πεις και εσύ ένα καθώς ο Ποσειδώνας θα τα ευνοήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία σου εφιστά την προσοχή και καλό θα ήταν να περιμένεις πριν βγάλεις συμπεράσματα για εκείνη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!