ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 6 ζώδια είναι ιδανικά για να κάνουν οικογένεια

Το να είναι κανείς καλός οικογενειάρχης δεν είναι απλή υπόθεση και σίγουρα το πως φέρεται κανείς στην οικογένειά του και στο σπίτι του επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, αλλά σύμφωνα με την αστρολογία, όσοι ανήκουν σε κάποια ζώδια έχουν την τάση να είναι ιδανικοί για να ανοίξουν σπίτι και να κάνουν οικογένεια. Δείτε ποια είναι αυτά τα ζώδια.

Όπως διαβάζουμε στο astrology.gr όχι ότι τα υπόλοιπα ζώδια δεν θέλουν ή δεν κάνουν για οικογένεια, αλλά είναι κάποια που όχι μόνο το επιθυμούν σφόδρα, αλλά έχουν και... φυσικό ταλέντο σε αυτό!

Ταύρος

Φτιάχνει οικογένεια, την κρατάει σφιχτά δεμένη και την ελέγχει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Είναι άψογος οικογενειάρχης και του ταιριάζει πολύ ο ρόλος της μαμάς ή του μπαμπά!

Καρκίνος

Δεν το συζητάμε καν! Είναι το ζώδιο που είναι γεννημένο για οικογένεια! Ξέρει πως να την φροντίζει, να την προσέχει και φυσικά είναι ο κλασσικός υπερ-προστατευτικός γονιός! Λατρεύει το σπίτι του, όχι τα τούβλα και τους τοίχους, αλλά αυτό που περιέχει: τα πιο πολύτιμα πρόσωπα της ζωής του όλης!

Λέων

Όταν αποφασίσει να κάνει οικογένεια, θα κάθεται από πάνω στην αρχή κέρβερος να δει ότι όλα θα πάνε καλά! Όμως το Λιοντάρι, φτιάχνει ένα όμορφο σπιτικό, γεμάτο με θετική ενέργεια, καλή διάθεση, αρκετή αυτονομία κι ελευθερία για τα μέλη του, αλλά εκείνος θα είναι ο συνδετικός κρίκος για όλους! Γύρω του θα μαζεύονται κι από εκείνον θα περιμένουν την συμβουλή! 

Ζυγός

Του πάει πολύ να είναι ζευγαρωμένος και όταν με το καλό αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα, -παντρευτεί ή κάνει και παιδάκια- τότεαποδεικνύεται σούπερ υπέροχος, γιατί θα βάλει τα πράγματα σε μια ωραία σειρά, για να τους κρατήσει όλους ευχαριστημένους! Και φυσικά, είναι ένας πανέμορφος κι ισορροπημένος γονιός!

Αιγόκερως

Μην απορείτε! Ο Αιγόκερως μπορεί να αργήσει να το πάρει απόφαση να κάνει οικογένεια, αλλά όταν θα την πάρει την απόφαση, η οικογένεια του, θα είναι πολύ τυχερή που τον έχει για μάνα ή πατέρα! Είναι σαν τον Καρκίνο, πολύ προστατευτικός και φυσικά θα ασκεί γερό έλεγχο σε ότι γίνεται!

Ιχθύς

Θα κάνει τα πάντα για την οικογένεια του, θα θυσιαστεί κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να είναι όλων οι ανάγκες, ικανοποιημένες! Είναι ζώδιο που του ταιριάζει να έχει γύρω του παιδιά ή έναν σύντροφο, γιατί μέσα από εκείνους (ή απλά εκείνον/η), βρίσκει την απόλυτη εσωτερική ευτυχία και την εκπέμπει, την μοιράζει στο σπιτικό του! 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!