ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 26 Αυγούστου 2018

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς από εκεί θα πηγάζουν οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες σου. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνουν πως θα σου έρθουν ιδέες τις οποίες αν εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. 

Κριός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με οτιδήποτε κρύβεις στην καρδιά σου, καθώς θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα έρθουν με ορμή στην επιφάνεια. Ευτυχώς οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό τον Ταύρο υποδηλώνουν πως θα καταφέρεις να κοντρολάρεις οποιαδήποτε υπερβολή προκύψει είτε  αφορά συναισθήματα είτε αφορά ανησυχίες είτε άγχη. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι σε σκέψεις και αοριστολογίες αλλά να ασχοληθείς στην πράξη με οτιδήποτε σε απασχολεί προκειμένου να το λύσεις, καθώς σήμερα θα βρεις τη φόρμουλα για να το κάνεις.

 

Προτίμησε να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου οτιδήποτε σε ανησυχεί ή σε απασχολεί και μην το κρατάς για εσένα καθώς θα έρθει στην επιφάνεια  με αρνητικό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην κάνεις σενάρια σχετικά με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα και άφησε τις πράξεις να μιλήσουν.

 

Ταύρος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να «συγχρονιστείς» με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μία ομάδα ατόμων. Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις σε ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να συντονίσεις και μία τέτοιου είδους συλλογική δραστηριότητα. Οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις από τα λόγια στις πράξεις χωρίς να  καθυστερήσεις. Η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες στη ζωή σου και ανθρώπους που ήρθαν για να μείνουν είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο.

 

Σήμερα  είναι μία υπέροχη ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα και να ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα καλό σκοπό. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από μία ομάδα ανθρώπων δεν αποκλείεται να βρεις αυτόν/η τον/η ένα/μια που σου ταιριάζει.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικές με επαγγελματικά ζητήματα προκειμένου να αναλάβεις δράση. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνουν πως θα είναι εύκολο να κλείσεις ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακά και επαγγελματικά θέματα λόγω της οργανωτικής σου σκέψης. Οτιδήποτε ξεκινήσει σήμερα θα έχει γερές βάσεις για αυτό επεδίωξε επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις με ανωτέρους σου και οτιδήποτε αφορά τη δουλειά σου. Η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους θα σε κάνει να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου  ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο επηρεάζει με κάποιο τρόπο και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας με τη δουλειά σου σήμερα θα είναι παροιμιώδης και δύσκολα θα αφήσεις χώρο για κάτι άλλο!

 

 

Καρκίνος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις οπωσδήποτε αν όχι ένα ταξίδι, έστω μία μικρή απόδραση. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνουν πως ποτέ δεν είναι αργά να σχεδιάσεις μία διήμερη ή ακόμα και η μονοήμερη απόδραση προκειμένου να χαλαρώσεις. Μία συζήτηση με κάποιον άνθρωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία σου να φύγεις! Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για να σε φιλοξενήσει στο εξοχικό του κάποιος συνεργάτης σου! Αν τίποτα από αυτά δεν βγει, πάρε τον/τη σύντροφό σου και φύγετε έστω και για μία ημέρα σε προορισμό της αρεσκείας σας.

 

Σήμερα  παρακίνησε τον/τη σύντροφό σου να κάνετε ένα διάλειμμα από τα άγχη σας και τις δουλειές σας καθώς χρειάζεστε έστω μία ημέρα ξεκούρασης και απόδρασης σε κοντινό προορισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα αυξάνονται οι πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον/α που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις απόψεις και την αντίληψη του/ης γενικότερα.

 

Λέων

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φέρεις στην επιφάνεια οτιδήποτε σε έχει πληγώσει προκειμένου να το «ξορκίσεις». Η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο σταθερό βήμα σε επαγγελματικά αλλά και σε αισθηματικά ζητήματα μακριά από δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έχεις κλείσει παλαιότερα ζητήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα κάποιο οικονομικό θέμα καθώς μπορεί να σε ζορίσει λίγο αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις την λύση του.

 

Σήμερα θα έχεις αυξημένη λίμπιντο και αυτό θα αποτελέσει ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς το τελευταίο διάστημα είναι πιθανό να υπήρξε αναστάτωση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να σε αναστατώσει με την καλή έννοια!

 

Παρθένος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον ζωδιακό σου άξονα, θα κάνει έντονη την ανάγκη σου για αποδοχή από τους  αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η γνώμη των συνεργατών και του/της συντρόφου σου για αυτό και δεν θα διστάσεις να τη ζητήσεις και να συζητήσεις μαζί τους πριν κάνεις οτιδήποτε. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνουν πως η ημέρα μπορεί να φέρει συζητήσεις και ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Ακόμα είναι πιθανόν να μπορέσεις να εδραιώσεις μία πρόσφατη σχέση ή συνεργασία η οποία δεν είχε ακόμα γερά θεμέλια.  Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να έχεις κλείσει ζητήματα του παρελθόντος.

 

Σήμερα μπορεί να πάρεις απόφαση για  κάποιες αλλαγές που αφορούν τη σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου, όμως καλό θα ήταν να μην αποφασίσεις αυθαίρετα και να συζητήσεις μαζί του/ης τι έχεις κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα φλερτ θα μετατραπεί σε μία σοβαρή σχέση.

 

Ζυγός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων θα σου δημιουργήσει ανησυχία για ένα εργασιακό σου ζήτημα ή μία δουλειά η οποία σχετίζεται με  την καθημερινότητα.  Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς  οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου αργά αλλά σταθερά. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  που θα έχει γερές  βάσεις αν επιλέξεις κάποιο νέο ξεκίνημα σε εργασιακά ή επαγγελματικά ζητήματα. Παρόλο που μπορεί να νιώθεις αυξημένο άγχος δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς η ήμερα θα σε ευνοήσει πολύ, αρκεί να δουλέψεις και να μην περιμένεις τίποτα από τους άλλους.

 

Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξετε κάποια πράγματα στις καθημερινές συνήθειες, προκειμένου να κάνετε την καθημερινότητά σας αλλά και τη σχέση μεταξύ μας πιο λειτουργική. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μέσα στο χώρο εργασίας σου.


 

Σκορπιός

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τις προσωπικές σου ανάγκες και συγκεκριμένα με τις αισθηματικές. Οι ευνοϊκές όψεις που θα έχει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου βιώματα και σκέψεις που δεν σε αφήνουν να πας παρακάτω. Ένα νέο κεφάλαιο για την προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να ανοίξει σήμερα για αυτό φρόντισε να έχεις κλείσει ημιτελή ζητήματα του παρελθόντος. Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως οτιδήποτε και να ξεκινήσεις σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο θα έχει γερές βάσεις και μεγάλες πιθανότητες να κρατήσει.

 

Σήμερα  θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου μία και καλή καθώς θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με αυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία με σπιρτάδα και ζωντάνια ήρθε για να μείνει και να σε παρασύρει και εσένα στο ρυθμό της!

 


Τοξότης

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων  θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε θεωρείς οικείο. Οι δικοί σου άνθρωποι δηλαδή η οικογένειά σου θα έρθουν σε προτεραιότητα καθώς η Πανσέληνος θα αναμοχλεύσει ζητήματα μεταξύ σας προκειμένου να λυθούν. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνουν πως θα καταφέρεις να ξεπεράσει ζητήματα του παρελθόντος και να τα αφήσεις εκεί που βρίσκονται χωρίς να τα επαναφέρεις. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου σαν ακίνητο ή με κάποιο δάνειο και οικονομικά που απορρέουν από τρίτους, θα ευνοηθεί σήμερα για αυτό αν έχεις τέτοιου είδους ημιτελείς υποχρεώσεις  καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους.

 

Σήμερα τα συναισθήματα προς τον/τη σύντροφό σου θα δώσουν τη θέση τους στη λογική και αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση για κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις πως υπάρχει ταύτιση απόψεων με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα και αυτό θα ανοίξει το δρόμο για ένα νέο φλερτ.

 

Αιγόκερως

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων θα σε φέρει σε επαφή με τους ανθρώπους που αποτελούν το στενό σου περιβάλλον καθώς  οι συζητήσεις μαζί τους θα λειτουργήσουν ψυχοθεραπευτικά για εσένα! Επιδιώξει να βρεθείς με τον/ην αδερφό/η σου, ένα στενό συγγενή σου, με κάποιο γνωστό που έχεις να δεις καιρό  και σου έχει λείψει, ή ακόμα και κάποιο γείτονα προκειμένου να συζητήσεις και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσουν να βάλεις ακόμα πιο γερές βάσεις σε ανθρώπινες σχέσεις που θεωρείς πως αξίζουν. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση για μία συνεργασία από κάποιον άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος.

 

Σήμερα  επεδίωξε να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα ταυτιστείτε σε πολλά σημεία και θα βρείτε λύσεις σε κάτι που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα στο στενό σου περιβάλλον και θα έχει τις γερές βάσεις που επιθυμείς.

 

Υδροχόος

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς από εκεί θα πηγάζουν οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες σου. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνουν πως θα σου έρθουν ιδέες τις οποίες αν εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μία νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα συνοδεύεται και με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο είναι πιθανή. Ακόμα μπορεί να σου γίνει μία πρόταση για να εκμεταλλευτείς μία δεξιότητα σου και να κερδίσεις χρήματα μέσα από αυτή. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για οικονομικά ζητήματα για αυτό αν έχεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες διευθέτησε τις άμεσα.

 

Σήμερα  θα  έχεις την τάση να εκλογικεύσεις τα πάντα ακόμα και τα συναισθήματα προς τον/τη σύντροφό σου  όμως αυτά είναι τα μόνα που δεν χρειάζονται εκλογίκευση! Αν είσαι ελεύθερος/η  σίγουρα θα βρεις τον τρόπο για να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει και να έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις.

 

Ιχθύες

 

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο δικό σου άξονα (Παρθένου-Ιχθύων) θα σε βάλει στη διαδικασία να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου. Αυτοί που θα γίνουν δέκτες όλων αυτών θα είναι κατά κύριο λόγο οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο όπως οι αγαπημένοι σου συνεργάτες και φυσικά ο/η σύντροφός σου. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνουν πως θα σου δοθεί η ευκαιρία για να συζητήσεις τυχόν θέματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες χωρίς εντάσεις και φασαρίες. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κλείσεις μία και καλή ζητήματα του παρελθόντος και να κάνεις μία νέα αρχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Σήμερα  τα συναισθήματα που θα δείξεις στον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι αντικρουόμενα καθώς  το παιχνίδι καρδιάς- μυαλού δεν θα σε αφήσει να κρατήσεις μία σταθερή συμπεριφορά απέναντί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με έναν υπέροχο συνδυασμό λογικής και συναισθημάτων!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!