ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 19 Αυγούστου 2018

Σήμερα θα προτιμήσεις να στρέψεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και θα κάνεις οτιδήποτε μπορείς προκειμένου να δείξεις ότι επανήλθες δριμύτερος/η και έτοιμος/η για μεγάλες αλλαγές! Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα τονίσει τη σημασία που έχει για εσένα η γνώμη του κοινωνικού και επαγγελματικού σου περίγυρου, για αυτό και θα την αναζητήσεις.

Κριός

 

Μέσα στο μυαλό σου βρίσκονται οι διακοπές είτε αυτές που έκανες είτε αυτές που θα κάνεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές ακόμα καλύτερα καθώς η Σελήνη  που έχει περάσει στον Τοξότη σήμερα θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ημέρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό ευνοεί συζητήσεις και προγραμματισμούς διακοπών αλλά και ενός ταξιδιού. Η ημέρα  δεν αποκλείεται να έχει και κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους και συζητήσεις γύρω από τις καλοκαιρινές διακοπές οι οποίες θα σου φτιάξουν το κέφι! Αν έχεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ενδέχεται να έχεις νέα τους, τα οποία θα σε χαροποιήσουν.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προτρέψεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε με δραστηριότητες εκτός σπιτιού -αν είναι δυνατόν στη φύση- καθώς αυτό θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Αν είσαι  ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία  δεν θα αργήσει να εξελιχθεί προς όφελος σου.

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να γυρίσεις και να κοιτάξεις πίσω σε παρελθοντικά γεγονότα. Οι μνήμες που θα σου ξυπνήσουν μπορεί να μην είναι ευχάριστες και αυτό θα καθρεφτιστεί αμέσως στη διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι βοηθητικό και εξισορροπητικό. Μία οικονομική ευκαιρία ή ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποια σημαντικά σου ζητήματα θα  σου υπενθυμίσουν πως γίνονται και θετικά πράγματα αρκεί να το πιστεύεις. Μία νέα συμφωνία σχετικά με μία επιχειρηματική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή και εκτός από τα υπόλοιπα που θα σου προσφέρει, θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου.

 

Σήμερα  η ημέρα θα είναι γεμάτη συναισθήματα  που θα σε φέρουν κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς η θεά του έρωτα η Αφροδίτη κάνει θετική όψη με τη Σελήνη. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα αισθηματική γνωριμία.

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα κάνει τους άλλους κομμάτι του εαυτού σου καθώς μέσα από αυτούς θα μπορείς να δεις δικά σου στοιχεία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η ημέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως  αν η ισορροπία το προηγούμενο διάστημα έχει διαταραχθεί.  Μία νέα συμφωνία είναι πιθανό να ξεκινήσει ή να ξεκινήσουν οι συζητήσεις σχετικά με αυτή. Κράτησε μεγάλο καλάθι καθώς η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα.

 

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου καθώς η επαφή μαζί του/ης κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν θα ανεβάσει την ψυχολογία σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα καθώς θα έχεις τα κέφια σου!

 

 

Καρκίνος

 

Σήμερα η καθημερινότητα θα γίνει φορτική καθώς θα φέρει εργασιακές απαιτήσεις αλλά πιθανόν και κάποιες δουλειές που θα χρειαστεί να κάνεις εκ μέρους της οικογένειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει όλες τις δουλειές που έχεις προκειμένου να μην ξεχάσεις ούτε μία! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα κρατήσει καλή την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την υπόλοιπη απαιτητική ημέρα.  Ένα νέο που μπορεί να σου φέρει κάποιος δικός σου θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσει.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι δίπλα σου σε οτιδήποτε και αν τον/ην χρειαστείς για αυτό μη διστάσεις να του/ης ζητήσεις τη βοήθεια του/ης, προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις πιο εύκολα εις πέρας κάποιες από τις δουλειές σου. Αν είσαι έλα ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να έχει αρκετές υποχρεώσεις αλλά θα έχει και κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φροντίσει για την αισιοδοξία και τη ζωντάνια που θα νιώθεις σήμερα. Ύστερα από αρκετές ημέρες  θα παρατηρήσεις πως δείγματα αισιοδοξίας θα εμφανιστούν ξανά και θα σε προτρέψουν να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Δώσε σημασία  στον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου καθώς θα είναι πηγές χαράς για εσένα σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό  ενδείκνυται για συναντήσεις και βόλτες αλλά και για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με κάτι που σου αρέσει! Φυσικά και ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα σου ανεβάσει τη διάθεση καθώς μπορεί να σου φέρει κάποιο «δώρο»!

 

Σήμερα επεδίωξε να περάσεις χρόνο με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί τα αισθηματικά ζητήματα, μιας και θα αντλήσεις χαρά μέσα από αυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πιθανό να ξεκινήσει ή ένα αισθηματικό ζήτημα να ξεκαθαριστεί προς όφελος σου.

 

 

Παρθένος

 

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής και θα δημιουργήσεις ένα κλίμα μυστηρίου γύρω σου μιας και δεν θα έχεις διάθεση να μοιραστείς αυτά που σκέφτεσαι, παρά μόνο τα παράπονά  που έχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα αρχίσεις να παραπονιέσαι και μάλιστα με ιδιαίτερη ένταση καθώς θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό  θα σε βοηθήσει  να διευθετήσεις κάποιο οικονομικό σου ζήτημα για αυτό είναι καλό να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου εκεί.  Αν δεν το κάνεις τα παράπονα θα δημιουργήσουν εντάσεις και οι εντάσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις τα παράπονα στον/τη σύντροφό σου και αν δεν βρεις κάποιο προφανή λόγο θα δημιουργήσεις έναν. Παρόλα αυτά θα καταφέρεις να αποφύγεις τις εντάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα  αισθηματικό ραντεβού θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου για αυτό μην το αρνηθείς!

 

 

Ζυγός

 

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε είναι αδέρφια είτε ξαδέρφια είτε ακόμα και γείτονες, καθώς θέλεις πραγματικά να τους ακούσεις και να μοιραστείς μαζί τους τα θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει  στο επικοινωνιακό ζώδιο του Τοξότη και θα παρατηρήσεις από το πρωί πως δεν έχεις καμία διάθεση να μείνεις στο σπίτι!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ιδιαίτερη πέραση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Μία αγορά που θα κάνεις σήμερα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, για αυτό κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά και αγόρασε ακόμα και κάτι μικρό για να καλομάθεις τον εαυτό σου!

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνεις  δημόσιες σχέσεις όχι όμως μόνος/η σου αλλά παρέα με το/η σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δείξει πως δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος/η και θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου!

 

Σκορπιός

 

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται στις υποχρεώσεις σου και ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη δεν θα σε αφήσει χωρίς άγχη! Προσπάθησε να διευθετήσεις παλαιότερες εκκρεμότητες και επείγουσες υποχρεώσεις  προκειμένου να δεις τι θα μείνει στο ταμείο και αν θα είναι μείον! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να επιτύχεις οτιδήποτε σχετίζεται με υλικά αγαθά,  χρήματα και συμφωνίες.  Εκμεταλλεύσου τη θετική αυτή όψη και επεδίωξε να βγεις ωφελημένος/η καθώς όλο και κάποια ευκαιρία θα σου δοθεί.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου τις ανάγκες σου και να μπορέσεις να αποκτήσεις μία πιο ουσιαστική επαφή που θα σας βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε πολιορκήσει με το φλερτ του και αν μη τι άλλο θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα!

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα και διαθέσεις! Τα επίπεδα ενέργειας σου θα ανεβοκατεβαίνουν και από τη μία μπορείς να έχεις όρεξη να κάνεις τα πάντα, από την άλλη να μην έχεις όρεξη να πας από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως σήμερα θα σηκωθείς από τον καναπέ μόνο για να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου ή για οτιδήποτε αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα.  Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις για αυτό μην την περάσεις βλέποντας τηλεόραση στον καναπέ!

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε παρακινήσει να κάνετε μία βόλτα παρέα με αγαπημένους σας φίλους και είναι μία καλή ιδέα που δεν πρέπει να απορρίψεις γιατί σίγουρα θα περάσετε καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής και για αυτό θα επιλέξεις να μείνεις αμέτοχος/η σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, καθώς δεν θα έχεις όρεξη αλλά ούτε και την απαιτούμενη ενέργεια για να ασχοληθείς με κάτι! Η Σελήνη  έχει περάσει στον Τοξότη  και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς θα νιώσεις πως όλοι οι άλλοι σε κουράζουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα δεν θα σε αφήσει να ξεκουραστείς αλλά θα είναι προς όφελός σου. Επιδίωξε να ασχοληθείς με οτιδήποτε προκύψει στον επαγγελματικό τομέα καθώς θα βγεις ευνοημένος/η είτε υλικά είτε ηθικά!

 

Σήμερα θα είσαι αρκετά λιγομίλητος/η και δεν θα είναι εύκολο για τον/τη σύντροφό σου να καταλάβει τι σκέφτεσαι με αποτέλεσμα το μυαλό του/της να κάνει διάφορα σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία με επαγγελματικό ενδιαφέρον θα αποκτήσει και αισθηματικό!

 

 

Υδροχόος

 

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως βρίσκονται δίπλα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου αλλά και στις αποφάσεις σου, καθώς η γνώμη τους θα έχει μεγάλη βαρύτητα για τις δικές σου αποφάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει διάθεση και όρεξη για να συναντήσεις τους φίλους σου και να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Ζυγό θα  ανεβάσει τη διάθεσή σου η οποία θα αντικατοπτριστεί στη γοητεία σου, με αποτέλεσμα να σε γεμίσουν κομπλιμέντα! Σήμερα οπουδήποτε και αν πας, με όσο κόσμο κι αν συναναστραφείς  σίγουρα θα περάσεις μία πολύ καλή ημέρα!

 

Σήμερα ξεσήκωσε τον/τη σύντροφό σου για να συναντήσετε τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες, καθώς η ημέρα θα ενισχύσει περισσότερο χθες παρά τις αισθηματικές! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς!

 

 

Ιχθύες

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να στρέψεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και θα κάνεις οτιδήποτε μπορείς προκειμένου να δείξεις ότι επανήλθες δριμύτερος/η και έτοιμος/η για μεγάλες αλλαγές! Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα τονίσει τη σημασία που έχει για εσένα η γνώμη του κοινωνικού και επαγγελματικού σου περίγυρου, για αυτό και θα την αναζητήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα βοηθήσει την επιθυμία σου να επιτύχεις ένα επαγγελματικό σου στόχο και να έχεις και οικονομικό όφελος από αυτόν.  Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως οι δουλειές  δεν τελειώνουν ποτέ και χρειάζεται να κρατήσεις και λίγο χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε παρακινήσει να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για να βγείτε μία βόλτα και θα πρέπει να τον/ην ακούσεις καθώς έχει δίκιο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να φανεί στον ορίζοντα και μάλιστα θα έρθει από κάποιο χώρο που δεν περιμένεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!