ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που είναι πιθανό να χωρίσουν στις καλοκαιρινές διακοπές τους

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως οι περισσότεροι χωρισμοί ζευγαριών γίνονται το καλοκαίρι. Και η αστρολογία εντοπίζει τα τρία ζώδια που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γυρίσουν χωρισμένοι από τις διακοπές τους.

Σε λίγο το καλοκαίρι θα τελειώσει και μαζί τους θα τελειώσουν και οι διακοπές. Ποια είναι όμως τα ζώδια που έχουν μεγάλες πιθανότητες να χωρίσουν στις αυγουστιάτικες διακοπές τους; Δείτε τη λίστα που δημοσιεύει το marieclaire.gr

Κριός

Νευρικός, συγκεντρωτικός, αρκετά οξύθυμος και πολύ ισχυρογνώμων. Στην πρώτη επαφή με την καθημερινότητα του Κριού ο οποιοσδήποτε μπορεί να δυσανασχετήσει και να εκραγεί αφού ο Κριός θα τον βγάλει εκτός εαυτού εκτός των άλλων και με τη ζήλια του.

Δίδυμος

Αρχικά απορούμε και με το που πάει κοινές διακοπές,αφού θα προτιμούσε να κάνει μόνος του. Το πιο πιθανό είναι απλά να το συνειδητοποιήσει όταν βρεθεί στο μέρος που θα πάει και απλά να θελήσει να επιστρέψει στη σόλο καριέρα του.

Αιγόκερως

Έχει υψηλές προσδοκίες από το σύντροφό του και δε συμβιβάζεται με οτιδήποτε λιγότερο, καθώς επίσης και θέλει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλει εκείνος χωρίς να λαμβάνει ιδιαίτερα υπόψιν του και τα θέλω του άλλου. Πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!