ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 16 Αυγούστου 2018

Μεγάλη προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού λόγω της απροσεξίας σας. Η διάσπαση της προσοχής κυριεύει τη σημερινή ημέρα και είναι χαρακτηριστικό ακόμη και για όσες από εσάς τις περισσότερες ημέρες είστε πολύ προσεκτικές. Λάβετε υπόψη αυτήν την πρόβλεψη και ελέγξτε προσεκτικά όλες τις ενέργειές σας. Η συμβουλή αυτή είναι εξίσου σημαντική τόσο σε προσωπικά όσο και σε επιχειρηματικά θέματα και σε ό, τι αφορά τις επιχειρήσεις…

ΚΡΙΟΣ
Πολλά απρόοπτα συμβαίνουν στη δουλειά σας και στην προσπάθειά σας να τα αντιμετωπίσετε θα εξαντληθείτε. Θα πρέπει να προγραμματίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στη σχέση σας όλα θα πάνε καλά, αφού τα ερωτικά σας ευνοούνται. Κι αν ακόμα δεν έχετε βρει το ιδανικό ταίρι, να ξέρετε πως ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι καθ’ οδόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά σας, που σίγουρα θα σας αγχώσουν. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Τα οικονομικά σας μπορεί να σας έχουν αγχώσει την τελευταία περίοδο, όμως, τώρα θα αρχίσουν να ισορροπούν. Προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα των προβλημάτων που έχουν προκύψει στη σχέση σας και η επικοινωνία με το ταίρι σας θα γίνει πολύ καλύτερη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σας θα πάνε πολύ καλά, όμως προσέξτε να μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, μιας και έχετε ήδη πολλές. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε συγκρατημένη και να μην κάνετε περιττά έξοδα. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτική με το σύντροφό σας και να παραδέχεσθε τα λάθη σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε να μην αποσπάται η προσοχή σας από τη δουλειά σας, γιατί θα κάνετε λάθη απροσεξίας, που θα υποβαθμίζουν τις πραγματικές σας ικανότητες. Στα οικονομικά σας έχετε πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση. Μιλήστε με το ταίρι σας για ό,τι σας απασχολεί και δείτε ότι τα πράγματα στη σχέση σας θα πάρουν την πορεία που θέλετε.

 

ΛΕΩΝ
Η αλήθεια είναι πως και δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά και το μυαλό σας «τρέχει» αλλού… Έχετε κάνει πολύ υπομονή το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως δεν έχετε άλλες αντοχές. Μην τα παρατήσετε τώρα, γιατί οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάποιες συμφέρουσες ευκαιρίες που θα έρθουν. Φροντίστε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και να μην το παραμελείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια ζητήματα που σας προβλημάτιζαν τόσο καιρό στη δουλειά σας σιγά σιγά θα λυθούν και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο εύκολη. Τα οικονομικά σας ευνοούνται πολύ αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μια νέα αρχή με το σύντροφό σας και να μην «στέκεστε» στα λάθη του παρελθόντος.

 

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να είστε στο «τρέξιμο» και να έχετε πολλές υποχρεώσεις, καθώς έμειναν πολλά ζητήματα πίσω λόγω των καλοκαιριών διακοπών, όμως, θα τα καταφέρετε πολύ καλά στη δουλεία σας, χωρίς καμία δυσκολία. Τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να ισορροπούν. Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και έχετε πολλή όρεξη για να ζήσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε πολλά σχέδια και όνειρα για το επαγγελματικό σας μέλλον και είστε αποφασισμένη να τα κάνετε πραγματικότητα. Πολύ σύντομα θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο και δεν θα παρουσιάσουν ιδιαίτερες αλλαγές. Κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σας δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσουν, αφού θα αναθερμάνουν τη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε πολλή όρεξη για δουλειά και η αποδοτικότητά σας είναι στα ύψη. Πολλά θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό τώρα θα μπουν σε μια τάξη. Τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα, αλλά θα πρέπει ακόμα να προσέχετε. Θα πάρετε μερικές σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σας που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας με το ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα επαγγελματικά σας θα σας δοθούν κάποιες νέες ευκαιρίες, όμως, θα πρέπει να τις εξετάσετε διεξοδικά, για να δείτε αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές ίσως σας αγχώσουν. Ήρθε η ώρα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να συζητήσετε μαζί του, όλα όσα σας προβληματίζουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στη δουλειά σας ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην πανικοβληθείτε, αφού θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε πολύ καλά. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται. Καταφέρνετε μια χαρά να κρατάτε τις ισορροπίες στη σχέση σας ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε μερικά προβλήματα με το σύντροφό σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες σας θα σας δώσουν λύσεις σε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν και θα καταφέρετε να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Φροντίστε να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα οικονομικά σας και να μην το παρακάνετε με τις σπατάλες. Έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί του.

 

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!