ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 15 Αυγούστου 2018

Η μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να γυρίσετε πίσω και να διορθώσετε τις συνέπειες των πρόσφατων λαθών. Εάν έχετε την τάση να κάνετε λάθη κυρίως σε προσωπικά θέματα, να είστε υπομονετική. Σήμερα, θα κάνετε το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση με ένα πρόσωπο που είναι σημαντικό για εσάς. Δυστυχώς, η συμφιλίωση δεν θα γίνει ακόμη. Θα πάρει κάποιο χρόνο και κάποια προσπάθεια.

ΚΡΙΟΣ
Ανησυχείτε πολύ για το μέλλον της καριέρα σας. Πιθανές αλλαγές που θα γίνουν θα σας βγάλουν έξω από τα νερά σας, όμως, αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική και πολύ γρήγορα θα καταφέρετε να βρείτε τους ρυθμούς σας. Κάποια προβλήματα στα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν. Φροντίστε να αφήσετε στην άκρη για λίγο τις υποχρεώσεις σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και το ταίρι σας. Το έχετε ανάγκη και οι δύο!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένη στην πραγματικότητα και να μην αποσπάστε η προσοχή σας από τη δουλειά σας. Αυτή την περίοδο φροντίστε να μην πάρετε θέση σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των συναδέλφων σας και προτιμείστε να μείνετε ουδέτερη. Όλα είναι ιδανικά αυτή την περίοδο για να ασχοληθείτε με την βελτίωση της υγείας σας και της διατροφής σας. Η σχέση σας θα πάει πολύ καλύτερα τώρα και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να βοηθάτε τους συναδέλφους σας, ιδιαίτερα τους νεότερους που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Αυτό μπορεί να ευνοήσει και εσάς στο άμεσο μέλλον και η συνεργασία σας να γίνει πολύ καλύτερη. Η γοητεία και ο ρομαντισμός σας είναι στα ύψη και σίγουρα αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και σε περίπτωση που είστε single, έρχονται πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στη δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά, αρκεί να μην καταναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας σε θέματα δευτερευούσης σημασίας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν επιτέλους να ισορροπούν. Μπορεί να εκπλήσσεστε το τελευταίο διάστημα, αφού βλέπετε τη σχέση σας να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας, γι’ αυτό απλώς χαλαρώστε και απολαύστε το!

 

ΛΕΩΝ
Είστε ιδιαίτερα δημιουργική αυτή την περίοδο και η αποδοτικότητά σας είναι εντυπωσιακή. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα σε ό,τι κι αν προκύψει, αφού θα ξέρετε ακριβώς πώς να το αντιμετωπίσετε. Από εδώ και πέρα θα δείτε πως θα έχετε πολύ καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας και θα μπορέσετε να καταλάβετε ο ένας τα θέλω και τις ανάγκες του άλλου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα στη δουλειά σας, αφού θα έχετε πολύ καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα και θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε περιττά έξοδα. Η σχέση σας θα πάει καλά, αλλά θα πρέπει κι εσείς να μην είστε τόσο συγκρατημένη και να δείξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν σε μια τάξη στη δουλειά σας και μετά και τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου θα μπορέσετε να υλοποιήσετε όλα τα σχέδιά σας που είχατε θέσει από καιρό. Τα οικονομικά σας δεν είναι και στα καλύτερά τους και θα σας προβληματίσουν αρκετά. Προσπαθήστε να μην παραμελείτε το σύντροφό και την οικογένεια σας, γιατί τα παράπονα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας, που θα είναι αποτέλεσμα της πειθαρχίας και της εργατικότητάς σας. Δουλεύετε σκληρά και τώρα οι κόποι σας θα αρχίσουν να ανταμείβονται. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο, όμως, κάποιες εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώσουν. Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχετε πιεστεί από τη σχέση σας και έχετε αρχίσει να βαριέστε, αυτό μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σας προς ένα καινούργιο άτομο που θα μπει στη ζωή σας και να φέρει τα πάνω – κάτω στην ερωτική σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε κουραστεί και πιεστεί πολύ αυτή την περίοδο από τις αυξημένες υποχρεώσεις που είχατε στη δουλειά σας, παρόλο το γεγονός ότι διανύουμε περίοδο διακοπών. Θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση και να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Εάν μπορέσετε να κατευνάσετε την καταναλωτική σας μανία, θα δείτε τα οικονομικά σας να πηγαίνουν καλύτερα. Στη σχέση σας τα πάτε καλά, αλλά φροντίστε να γίνετε λίγο πιο διαλλακτική με το ταίρι σας και να μην φοβάστε να παραδεχθείτε και τα δικά σας λάθη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα θέλατε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη δουλειά σας αλλά και στη ζωή σας γενικότερα, γι’ αυτό και θα θέσετε πολλούς περιορισμούς και αυστηρό πρόγραμμα στο εαυτό σας. Αν πιστεύετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα τους στόχους σας να το κάνετε, αλλά φροντίστε να μην υπερβάλλετε. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν, αφού έχετε ακόμα κάποιες εκκρεμότητες για να διευθετήσετε. Τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα, αφού έχετε τη διάθεση να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και κάνετε καινούργια σχέδια για τη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο στη δουλειά σας αμέσως μετά τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου. Όσο, όμως, και να αγχώνεστε θα δείτε ότι η σκληρή δουλειά θα ευνοήσει πολύ την εξέλιξη της καριέρας σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους και έχετε πολλά έξοδα. Φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να το πληγώσετε άθελά σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούσαν τόσο καιρό θα μπουν σε μια τάξη και θα δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται. Ο δυναμισμός σας είναι στα ύψη και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όποιο εμπόδιο πάει να ανακόψει την ανοδική σας πορεία. Θα είστε αποφασισμένη να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στη σχέση σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με το σύντροφό σας. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες εντάσεις, μακροπρόθεσμα η σχέση σας θα ευνοηθεί πολύ.

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!