ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 14 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και υποδηλώνει πως η αυτοπεποίθησή σου σχετίζεται άμεσα με την επαγγελματική σου  αναγνώριση και την κοινωνική σου φήμη.

Κριός

 

Σήμερα θα αναζητήσεις τη γνώμη των συνεργατών σου ή του/της συντρόφου σου καθώς χρειάζεσαι την επιβεβαίωση τους για τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει  στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές και για τη διάθεσή σου αλλά και για τις αποφάσεις σου. Σήμερα δεν θα λειτουργείς με κριτήριο το τι θέλεις εσύ αλλά περισσότερο με το τι θέλουν οι άλλοι και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συνηθίζεις. Η σύνοδος που σχηματίζει  με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου!  Ακόμα  θα  δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για  συζητήσεις σχετικά με μία νέα συνεργασία από την οποία μπορείς να βγεις πολύ ωφελημένος/η.

 

Σήμερα  είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα παρατηρήσεις πως και εκείνος/η το έχει ανάγκη και θα σου το δείξει με κάθε τρόπο. Αν  είσαι ελεύθερος/η  μία  νέα γνωριμία θα ξεκινήσει και γρήγορα θα εξελιχθεί σε μία νέα σχέση.

 

Ταύρος

 

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις θα σου αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη. Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και είναι υπεύθυνη για δουλειές και αγγαρείες που μπορεί να προκύψουν και να σε αναγκάσουν να τους αφιερώσεις χρόνο. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο και να ασχοληθείς και με τις δικές σου ανάγκες όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχεις σήμερα. Ένα ευχάριστο νέο για εσένα μπορεί να υπάρξει σε σχέση με την εργασία σου και το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ καλό και αυτό θα συμβάλει στην καλή σου διάθεση!

 

Σήμερα  όσες δουλειές και αν έχεις βρες λίγο χρόνο να αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου καθώς  θα πρέπει να θυμάσαι πως έχεις και προσωπικές ανάγκες πέρα από τις δουλειές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα με κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να γίνει η αρχή μία σχέσης.

 

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα ανήκεις στους/ις ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και  σε προτρέπει να ασχοληθείς με τους φίλους σου, τον/τη σύντροφό σου, τα χόμπι σου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει  χαρούμενο! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη  θα φέρει τις δικές σου προσωπικές και αισθηματικές ανάγκες στο προσκήνιο για αυτό χρειάζεται να αφουγκραστείς τον εαυτό σου και αυτά που σου ζητά. Σήμερα η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και αυτό θα φέρει γύρω σου νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους! Εκμεταλλεύσου την ικανότητα που θα έχεις να τραβάς τα βλέμματα και πλησίασε ανθρώπους που επιθυμείς.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ετοιμάσεις κάτι ξεχωριστό για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς και οι δύο έχετε ανάγκη μία αλλαγή, πέρα από τις καθημερινές σας συνήθειες. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για εσένα καθώς η ήμερα είναι ιδιαίτερα ερωτική.

 

Καρκίνος

 

Σήμερα η σκέψη σου θα βρίσκεται στο σπίτι σου -καθώς είναι ο χώρος που ζεις- αλλά και στα άτομα που το απαρτίζουν μιας και η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα τα φέρει σε προτεραιότητα. Εκμεταλλεύσου τη σύνοδο που σχηματίζει με την Αφροδίτη για να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, να αγοράσεις ένα μικρό διακοσμητικό  ή να σκεφτείς μία αλλαγή στη διακόσμηση καθώς όλα αυτά θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Η εσωτερική σου ηρεμία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση και την ενέργεια που υπάρχει στο σπίτι σου, για αυτό έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό καθώς  θα παίξει μεγάλο ρόλο  στη διάθεσή σου. 

 

Σήμερα  ετοίμασε ένα δείπνο στο σπίτι σου και κάλεσε τον/τη σύντροφό σου καθώς η ήμερα θα ευνοήσει την ερωτική ατμόσφαιρα και τα αισθηματικά τετ-α-τετ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση θα σε φέρει κοντά με κάποιο πρόσωπο και με αυτό τον τρόπο θα αρχίσει μία νέα αισθηματική ιστορία.

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα αναδείξει την ανάγκη σου για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις! Η μεγαλύτερη σου ανάγκη θα είναι αυτή για αυτό και  θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις εκτός σπιτιού, προκειμένου να  έχεις τη δικαιολογία για να βγεις έξω και να συναναστραφείς με κόσμο. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να σε παρασύρει σε αγορές καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αγοράσεις κάτι για τον εαυτό σου. Πρόσεξε καθώς μπορείς να παρασυρθείς και να αρχίσεις να αγοράζεις το ένα μετά το άλλο με αποτέλεσμα να βγεις εκτός οικονομικού προϋπολογισμού!

 

Σήμερα θα προσπαθήσεις να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά και σε περίπτωση που σου αρνηθεί θα τον/ην αφήσεις και θα πας μόνος/η σου καθώς η ανάγκη σου για αγορές θα είναι μεγάλη! Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε κάποιον/α που σου αρέσει καθώς σήμερα θα βρεις τον κατάλληλο  τρόπο για να επικοινωνήσεις μαζί του/ης.

 

Παρθένος

 

Σήμερα οτιδήποτε και αν σκεφτείς θα το μεταφράζεις σε χρήματα και υλικά αγαθά καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα κάνει κύριο παρανομαστή των σκέψεων σου το χρήμα.  Είναι πιθανόν να αισθάνεσαι την έλλειψη του αλλά είναι επίσης πιθανόν να είσαι δέσμιος/α επιθυμιών και αναγκών που είναι «πλασματικές». Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου χαρίσει πολύ καλή διάθεση. Είναι πιθανόν να έχεις μία αύξηση στη δουλειά σου ή να σου γίνει πρόταση να αναλάβεις κάτι  περισσότερο με παραπάνω χρήματα!  Σίγουρα  η ημέρα είναι  ευνοϊκή για να βγεις κερδισμένος/η σε οικονομικά ζητήματα.

 

Σήμερα με κάποια αφορμή θα συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα που έχει ο/η σύντροφός σου για εσένα και αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να αισθανθείς  πολύ όμορφα! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα εξελιχθεί προς όφελός σου και σήμερα θα έχεις τα πρώτα  δείγματα.

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για δράση! Ήρθε η ώρα να βγεις στο προσκήνιο και να κάνεις ξανά αισθητή την παρουσία σου στον περίγυρο σου έπειτα από μερικές ημέρες απουσίας λόγω «εσωτερικών διεργασιών». Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη είναι μία ευνοϊκή συγκυρία  για να βγεις κερδισμένος/η μέσα από προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου αλλά και να τις προωθήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσεις.  Αν έχεις ραντεβού για επαγγελματικά ζητήματα ή μία νέα συνεργασία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγεις ευνοημένος/η από αυτό. Η γοητεία σου σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρίσματα σου θα κάνει θα  κάνει θαύματα.

 

Σήμερα  είναι μία πολύ καλή ημέρα για να  ανανεώσεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και να ανάψεις τη σπίθα μεταξύ σας, και εσύ σίγουρα ξέρεις τον τρόπο που θα το κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι η επόμενη σου σχέση και θα το καταλάβεις διαισθητικά.

 

Σκορπιός

 

Σήμερα θα είσαι απορροφημένος/η στις σκέψεις σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που σου λείπουν και όχι σε αυτά που έχεις.  Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως παρά την περίεργη διάθεση που μπορεί να έχεις σήμερα θα βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη ψυχολογία σου! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αφήσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου να υπερισχύσουν ιδιαίτερα αν δεν σχετίζονται με  πραγματικά γεγονότα.  Σήμερα η γοητεία σου θα είναι έντονα αυξημένη και θα παρατηρήσεις πως οπουδήποτε και αν βρεθείς τα βλέμματα θα στρέφονται πάνω σου!

 

Σήμερα  προτίμησε να μην πεις πολλά αλλά να αφήσεις το μυστήριο που αποπνέεις να «μιλήσει» για εσένα και αυτό θα είναι εξαιρετικό για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου!  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  γνωριμία που αποπνέει μυστήριο θα ξεκινήσει, και το γεγονός πως δεν θα είναι εύκολο να την «αποκρυπτογραφήσεις» θα είναι αυτό που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

 

Τοξότης

 

Οι παρέες σου και οι ομάδες ανθρώπων στις οποίες είσαι μέλος θα έχουν ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα σου καθώς σήμερα θα τους αναζητήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και θα ευνοήσει κάθε συλλογική δραστηριότητα και φιλική συνάθροιση! Σήμερα το πνεύμα της ομαδικότητας που υπάρχει και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να φέρει μια πρόταση από τους συναδέλφους σου για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου δείξουν τον θαυμασμό τους. Αν έχεις οποιαδήποτε ανάμειξη με μία ομάδα ή με ένα σύλλογο η ημέρα θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με αυτό.

 

Σήμερα  θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η με αποτέλεσμα να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στο φιλικό σου περίγυρο και ο/η σύντροφός σου να αρχίσει να ζηλεύει λόγω αυτού! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία ομαδική δραστηριότητα με φίλους ή μέσα σε μία ομάδα.

 

 

Αιγόκερως

 

Τα επαγγελματικά σου θέματα, οι στόχοι και οι επιδιώξεις σου θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ημέρα καθώς θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τις ενέργειες σου και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και υποδηλώνει πως η αυτοπεποίθησή σου σχετίζεται άμεσα με την επαγγελματική σου  αναγνώριση και την κοινωνική σου φήμη. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και βάσει αυτών να κινηθείς και να αποφασίσεις για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η γοητεία σου θα είναι έκδηλη σήμερα και δεν αποκλείεται να κερδίσεις κοπλιμέντα ή να έχεις ακόμα και ένα φλερτ στο εργασιακό περιβάλλον το οποίο θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

Μία κοινωνική υποχρέωση είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις την εμφάνισή σου με τον/τη σύντροφό σου και να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις  σαν ζεύγος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική ιστορία θα ξεκινήσει με πρόσχημα ένα επαγγελματικό ραντεβού!

 

Υδροχόος

 

Η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με πολύ θετικούς οιωνούς καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Ζυγού και θα σου δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και ανάγκη για συναναστροφή με κόσμο! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου αλλά και την όρεξή σου για φλερτ για αυτό το πιο πιθανό είναι να βγεις έξω, να συναντηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να φλερτάρεις ασύστολα! Ακόμα είναι πιθανόν να σου δοθεί μία ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι το οποίο μπορεί να γίνει με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα ,αλλά θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεκουραστείς.

 

Σήμερα  θα πρέπει να σκεφτείς τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη και έπειτα να το κοινοποιήσεις στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να μην ψάχνεται άδικα και να μην κάνει υποθέσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ πέραν του ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση θα έχει αποτέλεσμα σήμερα!

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα σε κάνουν αρκετά κτητικό/η με ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου, με υλικά αγαθά αλλά και με χρήματα. Σήμερα θα είσαι σκληρός/η διαπραγματευτής και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εσωτερική ένταση αλλά θα σε βοηθήσει να κάνεις επικερδείς οικονομικές συμφωνίες. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα δημιουργήσει εισροή χρημάτων στο πορτοφόλι σου. Σήμερα μπορείς να βγεις πολύ ευνοημένος/η μέσα από διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου προώθησε το άμεσα καθώς τα κέρδη είναι πολύ πιθανά.

 

Σήμερα  θα έχεις μία ιδιαίτερα καλή και ερωτική διάθεση προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι ικανό να σας φέρει κοντά κυριολεκτικά και μεταφορικά, ανεβάζοντας σας τη λίμπιντο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μην μείνει για μεγάλο διάστημα αλλά όσο διάστημα μείνει θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!