ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 11 Αυγούστου 2018

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα σου εφιστά την προσοχή σε εργασιακές συμφωνίες και σε ζητήματα που σχετίζονται με καθημερινά θέματα.

Κριός

 

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει μοιραίες συναντήσεις για την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανόν να έχεις μία επιστροφή κάποιου προσώπου από το παρελθόν και αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να διαταράξει την ισορροπία σε αυτή. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε έχεις κάνει μία επιλογή προσπάθησε να βρεις ένα διαφορετικό τρόπο να δράσεις προκειμένου να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος σε συγκεκριμένα ζητήματα.  Να θυμάσαι πως  οι συναντήσεις που θα έχεις σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο για τη μετέπειτα εξέλιξη αισθηματικών σου ζητημάτων.

 

 

Σήμερα  ένας παλιός σου έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και θα πρέπει να προσέξεις πολύ το πως θα τον διαχειριστείς για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου αυτό που σε έκανε να απομακρυνθείς από κοντά του κατά το παρελθόν και έπειτα πάρε μία απόφαση.

 

 

 

Ταύρος

 

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα προκειμένου να διευθετήσεις. Αυτά τα ζητήματα δεν είναι καινούρια προϋπήρχαν απλά μέχρι τώρα είναι πιθανό να είχες επιλέξει να τα αφήσεις. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με τους δικούς σου ανθρώπους και καλύτερα να αποστασιοποιηθείς –όσο γίνεται- από πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις. Η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση για αυτό να θυμάσαι πως θα έχεις την τάση να βλέπεις κάποια πράγματα μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό και όχι στη σωστή τους διάσταση.

 

Σήμερα κάποιο θέμα που  σε απασχολεί θα γίνει αιτία για να απομακρυνθείς με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που επιλέξεις να τον/ην κρατήσεις  «εκτός» των δικών σου ζητημάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία του παρελθόντος μπορεί να κάνει την εμφάνισή της. Προσπάθησε να μην δράσεις παρορμητικά.

 

 

 

Δίδυμοι

 

Η έκλειψη Ηλίου που  πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα  μπορεί να φέρει αναβολές και καθυστερήσεις σε σημαντικά για εσένα ζητήματα και αυτό να αποτελέσει το κύριο αίτιο του εκνευρισμού σου. Προσπάθησε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η αν έχεις κανονίσει ένα ταξίδι  καθώς ακόμα και τελευταία στιγμή μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποια τροποποίηση. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε γενικά στις μετακινήσεις σου και στον τρόπο που οδηγείς καθώς η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσει. Εκπαιδευτικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν προσωρινά για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

 

Σήμερα προσπάθησε να προφυλάξεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και μην αφήσεις τρίτους να εμπλακούν στα προσωπικά σας ζητήματα καθώς θα σας μπερδέψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα σε απασχολήσει για καιρό θα ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον  σου.

 

 

 

Καρκίνος

 

Η έκλειψη Ηλίου που  πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει μία γενικότερη ανησυχία σχετικά με τα χρήματα που κατέχεις και τις οικονομικές υποθέσεις σου γενικότερα. Είναι πιθανόν να έχεις κάποια έκτακτα έξοδα  και να αναγκαστείς να καθυστερήσεις κάποια πληρωμή ή αντίστοιχα να σου καθυστερήσουν εσένα κάποια χρήματα. Αυτό θα σου προκαλέσει ένα διάχυτο αίσθημα ανασφάλειας το οποίο χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη σε παρασύρει σε ατέρμονες σκέψεις χωρίς αντίκρισμα. Πρόσεξε ιδιαίτερα και επαγγελματικά ανοίγματα καθώς αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που  το έχεις δρομολογήσει θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις λεπτομέρειες.

 

Σήμερα πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα σε οδηγήσει να γίνεις πιεστικός/η μαζί του και να ανοίξεις ένα κύκλο εντάσεων που μπορείς να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να είσαι σίγουρος/η για την αισθηματική επιλογή σου καθώς μπορεί να την κάνεις βιαστικά και γρήγορα να το μετανιώσεις.

 

 

 

Λέων

 

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου και για άλλη μία  φορά  θα έχεις την τιμητική σου. Πιθανό να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου καθώς θα νιώσεις έτοιμος/η για αλλαγές. Σήμερα θα αξιολογήσεις και το προηγούμενο διάστημα για να δεις εάν οι κινήσεις σου «δούλεψαν» προς τη σωστή κατεύθυνση ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονταν με συνεργασίες. Δώσε  ιδιαίτερη προσοχή στους συνεργάτες και στον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να σε χρειαστούν. Αποφυγή συγκρούσεις μαζί τους  καθώς η ήμερα μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Αν τη διοχετεύσεις σε εκείνους θα βάλεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε εντάσεις.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου χρειάζεται τη συναισθηματική ασφάλεια που του/ης προσφέρεις για αυτό μην τον/ην παραμελήσεις καθώς η επαφή σας θα κάνει πολύ καλό και στους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα έχει έντονα το στοιχείο του κάρμα και θα το καταλάβεις αμέσως.


 

Παρθένος

 

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως δεν έχεις καθόλου ενέργεια να ασχοληθείς με τίποτα. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να τροποποιήσεις λίγο το πρόγραμμα της ημέρας προκειμένου να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να μην ωθείς τις αντοχές σου στα άκρα. Σήμερα ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια αρκετά συναισθήματα τα οποία είχες κρυμμένα και να νιώσεις δέσμιος/α τους. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητά σου -ακόμα και στον τρόπο σκέψης σου- σε περίπτωση που νιώθεις πως κάτι δεν δουλεύει όπως θα το ήθελες. Προσοχή καθώς  το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί.

 

Σήμερα  ο/η σύντροφος σου δεν θα έχει τα ίδια σχέδια με εσένα και αυτό μπορεί να γίνει αιτία να υπάρξει ένταση μεταξύ σας, για αυτό φρόντισε να τον/ην ειδοποιήσεις από νωρίς για το πλάνο της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  παλαιότερη γνωριμία θα κάνει ξανά την εμφάνισή της και  πιθανό να σου προκαλέσει αναστάτωση.

 

 

 

Ζυγός

 

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο Λέοντα θα  στρέψει το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις σχέσεις που έχετε αναπτύξει μεταξύ σας. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν καλές αφορμές για εντάσεις μεταξύ σας και δεν πρέπει να πάρεις αποφάσεις «εν βρασμώ» προκειμένου να μην θέσεις σε κίνδυνο φιλικές σχέσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αφήσεις παρεξηγήσεις και σκέψεις  που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα να σε απομακρύνουν από τους φίλους σου. Σήμερα είναι πιθανόν να δεις με μία διαφορετική οπτική τη συμμετοχής του σε μία ομάδα ή σε κάποιο σύλλογο και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου σε αυτά.

 

Σήμερα  η άποψη του/ης συντρόφου σου για κάποιο θέμα που απασχολεί εσένα και τους φίλους σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σας, για αυτό καλό θα ήταν να διαχωρίσεις αισθηματικά και φιλικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α φίλος/η σου θα  σου εκφράσει τα συναισθήματά του, που δεν είναι φιλικά.

 

 

Σκορπιός

 

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο Λέοντα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και στα ζητήματα που απορρέουν από αυτή. Η αλήθεια  είναι πως από την προηγούμενη έκλειψη που έλαβε χώρα  στο τέλος του Ιουλίου είχες αρχίσει να έχεις ενδοιασμούς και έντονες σκέψεις σχετικά με αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου ζητήματα, και αυτή η έκλειψη θα τις φέρει ξανά στο προσκήνιο. Οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να καταφέρεις να εξελιχθείς για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Η περίπτωση να χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδιά σου και να τροποποιήσεις κάποιο πλάνο σου είναι πιθανή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαχειριστείς τα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν με ψυχραιμία και λογική.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα σε συμβούλευα όμως να μην το κάνεις καθώς η επήρεια της έκλειψης δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αισθηματική σου ζωή θα έχει αλλαγές οι οποίες θα είναι για καλό.

 

 

Τοξότης

 

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει μία γενικότερη ασυνεννοησία με τους γύρω σου.  Οι επαφές ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ενδέχεται να μην πάνε τόσο καλά όσο θέλεις, καθώς είτε από εσένα είτε προς εσένα θα δημιουργηθεί εκνευρισμός. Προτίμησε να εστιάσεις σε αυτά που μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι, και απόφυγε συνειδητά την επαφή με ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον αλλά είναι «τοξικοί» για τη διάθεσή σου. Προτίμησε να αναζητήσεις την παρέα των φίλων σου καθώς η επαφή σου με ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σου είναι ένας σίγουρος τρόπος για να περάσεις «ανώδυνα» σήμερα!

 

Σήμερα  θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις μια βασική διαφωνία στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και θα χρειαστεί υπομονή, ψυχραιμία και συζήτηση προκειμένου να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος/η εξέτασε ξανά μία γνωριμία η οποία  είχε έρθει μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον καθώς ίσως να μην την έχεις αξιολογήσει σωστά.

 

Αιγόκερως

 

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση  και αυτή με τη σειρά της θα σου φέρει σκέψεις που σε αγχώνουν και δεν σε αφήνουν να σκεφτείς με λογική. Προσπάθησε να μην ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος καθώς το μόνο που θα κάνουν είναι να σε  αναστατώσουν. Η  επιθυμία σου να τα πεις όλα εδώ και τώρα και να μην υπολογίσεις τις συνέπειες μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη παγίδα για  εσένα. Πρόσεξε τα λόγια σου αλλά και τις πράξεις σου ιδιαίτερα αν αυτές τις ημέρες έχει σκοπό να ασχοληθείς με μία συμφωνία οικονομικού χαρακτήρα, μία επιχειρηματική συμφωνία ή οτιδήποτε σχετίζεται με κέρδη από τρίτους.

 

Σήμερα προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια που νιώθεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς η έκλειψη μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση, αλλά θα ανεβάσει και τη λίμπιντό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

 

Υδροχόος

 

Η  έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο τους  αγαπημένους σου ανθρώπους, τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου με αποτέλεσμα να αφήσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Η επιθυμία που θα σου δημιουργηθεί σήμερα είναι να μπορέσεις να ανταποκριθεί στις δικές τους ανάγκες, καθώς  η έκλειψη θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων. Σίγουρα δεν θέλεις να απογοητεύσεις κανέναν και θα προσπαθήσεις πολύ για αυτό ακόμα και αν χρειαστεί να  αφήσεις στην άκρη τις επιθυμίες σου. Δείξε ιδιαίτερη  προσοχή σε αυτά που θα πεις, καθώς σήμερα θα είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω κάποιων συζητήσεων.

 

Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εσένα σήμερα και αν θέλεις να κρατήσεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σας πρόσεξε τις συζητήσεις σας, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις πως γνωρίζεστε χρόνια!

 

Ιχθύες

 

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα σου εφιστά την προσοχή σε εργασιακές συμφωνίες και σε ζητήματα που σχετίζονται με καθημερινά θέματα. Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σε βγάλουν από το πλάνο που έχεις στο μυαλό σου και αυτό θα σου δημιουργήσει μία αναταραχή έστω προσωρινή. Να σκέφτεσαι πως κάθε αλλαγή θα σε βοηθήσει σε αυτά που έχεις κατά νου για αυτό μην αντιδράς σε αυτές. Καλό θα ήταν σε περίπτωση που έχεις επιστρέψει από τις διακοπές σου και δουλεύεις, να μην ανεβάσεις τους τόνους στη δουλειά. Αν δεν το κάνεις είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου  μπορεί να μην έχει επίγνωση για τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν και να έχει στο μυαλό του σχέδια για εσάς, διαφορετικά από τα δικά σου, για αυτό  εξήγησε του/ης πριν εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να μπει στη ζωή σου και πιθανόν να μπει με «ανορθόδοξο» τρόπο!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!