GOSSIP

Andreja Pejic: Το τρανσέξουαλ μοντέλο που σπάει όλα τα ταμπού

Είναι μόνο 23 χρονών αλλά έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην ιστορία ως το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που έκανε editorial στην γαλλική Vogue, ενώ τώρα θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα καμπάνια γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Το 2015 είναι σίγουρα η χρονιά της Andrea Pejic. Όχι μόνο εμφανίστηκε στο fashion week του Λονδίνου και φωτογραφήθηκε για τη γαλλική Vogue, αλλά έκλεισε και συμβόλαιο με την εταιρεία Makeup Forever που την επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο στη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

Η Andrea γεννήθηκε το 1991  στο χωριό Τούζλα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, αλλά λόγω του πολέμου η οικογένειά της μετακόμισε το 1999 στην Αυστραλία. Εκεί όταν ήταν μόλις 17 χρονών την εντόπισε ένας ατζέντης μοντέλων που την είδε να εργάζεται σε ένα κατάστημα Mc Donalds στη Μελβούρνη.

Έκτοτε ξεκίνησε η καριέρα της στο μόντελινγκ φορώντας τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία ρούχα, με αρκετά προβλήματα αρχικά αφού το εξώφυλλο που έκανε το 2011 για το αμερικανικό Dossier Journal προκάλεσε αντιδράσεις. Στο εν λόγω εξώφυλλο η Andrea εμφανίζονταν να βγάζει το πουκάμισό της, αλλά οι εκδότες φοβήθηκαν πως η εικόνα θα θύμιζε στο κοινό γυναίκα – τόπλες.

Πάντως όλος ο ντόρος μάλλον καλό της έκανε αφού ξαφνικά βρέθηκε να κάνει πασαρέλα σε όλο τον κόσμο (από την Βαρκελώνη μέχρι το Παρίσι) και να συνεργάζεται με σχεδιαστές όπως οι Gaultier και Marc Jacobs ενώ είδε το όνομά της να σκαρφαλώνει στην θέση 18 στην λίστα με τους 50 καλύτερους άντρες - μοντέλα στον κόσμο, αλλά και στη θέση  98 στη λίστα των 100 καλύτερων γυναικών μοντέλων του πλανήτη που δημοσιεύει το περιοδικό FHM!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!