ΖΩΔΙΑ

Τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου είναι αυτά τα τρία

Μέχρι στιγμής το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν και πολύ ευχάριστο σχεδόν για όλα τα ζώδια, καθώς τους δύο πρώτους μήνες δεν έλειψαν οι αναποδιές και οι ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις. Όμως τώρα τον Αύγουστο, το κλίμα αλλάζει και ειδικά τρία από τα δώδεκα ζώδια είναι πολύ ευνοημένα. 

Όπως διαβάζουμε στο marieclaire.gr o Αύγουστος έρχεται σα λύτρωση για τρία ζώδια τα οποία πέρασαν κι αυτά δυσάρεστες καταστάσεις τους δυο πρώτους μήνες αυτού του καλοκαιριού και αυτά είναι τα εξής τυχερά:

Tαύρος: O Tαύρος ζορίστηκε αρκετά πλην των άλλων και στα επαγγελματικά του. Οι δυο μήνες που πέρασαν τον βρήκαν να πιέζεται σα να προσπαθεί να χωρέσει σε ένα μικρό κουτί και ένιωθε ότι θα σκάσει. Ο Αύγουστος είτε με την άδεια τη δική του είτε με την άδεια των άλλων θα είναι η ευκαιρία για απελευθέρωση και φόρτιση των μπαταριών του ενώ η επιστροφή του θα είναι σαν την αναγέννηση του Φοίνικα από τις στάχτες του.

Ζυγός: Αυτό το ζώδιο μαζί με τα βροχερά Σαββατοκύριακα και τα άσχημα νέα που έφταναν στα αυτιά του αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα με την υγεία του τα οποία το έκαναν να λυγίσει ολοκληρωτικά. Ίσως τα θέματα που είχε να αντιμετωπίσει δεν ήταν σοβαρά αλλά ήρθαν να προστεθούν στο ήδη βαρύ κλίμα που επικρατούσε γύρω του. Ο Αύγουστος θα του προσφέρει και πάλι υγεία και οι βουτιές του στη θάλασσα θα τον κάνουν να ξανανιώσει ευεξία κάτω από τον ήλιο με τη βοήθεια της βιταμίνης D.

Τοξότης: Ακόμη και ο πάντα αισιόδοξος Τοξότης λύγισε τους δυο μήνες του καλοκαιριού του 2018 και ο λόγος ήταν τα προσωπικά του τα οποία πήγαν ακόμη μια φορά από το κακό στο χειρότερο. Λίγο κάποιες γνωριμίες που έληξαν άδοξα, λίγο κάποιοι πρώην που επανεμφανίστηκαν και ήταν και πάλι απογοητευτικοί, ο Τοξότης ξανατράβηξε το δρόμο της ελευθερίας που ουσιαστικά τον εκφράζει. Τον Αύγουστο, η καρδιά του θα χτυπήσει ξανά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!