ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 8 Αυγούστου 2018

 Η Σελήνη έχει μπει στον Καρκίνο και θα τονίσει ιδιαίτερα την ανάγκη σου για επαφή με ανθρώπους που επιθυμείς, για αυτό καλό θα είναι να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους άμεσα.

Κριός

 

Σήμερα θα είσαι απόμακρος/η με όλους καθώς θα τους νιώσεις σαν απειλή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία δεν σου είναι οικεία με αποτέλεσμα να νιώθεις περίεργα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην οικογενειακή σου εστία  με αφορμή κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Ακόμα είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου και να επωμιστείς ευθύνες.  Σε κάθε περίπτωση η ημέρα μπορεί να έχει κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις και ευθύνες από αυτές που φανταζόσουν αλλά χρειάζεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου!

 

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα βρεθεί στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους καθώς κάτι θα σου πει και θα σε εκνευρίσει με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να του ασκείς κριτική. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα είσαι απόμακρος/η με όλους και θα είναι δύσκολο να  εξελιχθεί ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

 

Ταύρος

 

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι ένα συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να λάβεις μέρος σε συζητήσεις, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω  θα χαλάσει λίγο το ειδυλλιακό κλίμα καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει εκνευρισμό ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους.  Προσπάθησε να αφήσεις την ανάγκη σου για κριτική στο σπίτι, καθώς αυτό θα είναι κάτι το οποίο θα σε προφυλάξει από  εντάσεις στο στενό σου περιβάλλον. Ο φανατισμός με τον οποίο θα υποστηρίξεις τις απόψεις σου θα κάνει τους άλλους να σχηματίσουν λάθος άποψη για εσένα, για αυτό προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η.

 

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου μπορεί να πει κάτι που δεν σου αρέσει όμως παρόλα αυτά θα πρέπει να του/ης αναγνωρίσεις το δικαίωμα που έχει να εκφράσει τη δική του/ης άποψη. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις επίδειξη γνώσεων σε κάποιον/α που μόλις γνώρισες, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου!

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος/η με τα έξοδα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει μία περίεργη σχέση με τα χρήματα και είναι πολύ πιθανόν να  ξεκινήσεις τις σπατάλες. Όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις αγορές σου καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αν δεν συγκρατηθείς μόνος σου, σίγουρα κάποιος/α θα σε αναγκάσει! Πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε ένα πλάνο προκειμένου να ελέγξεις καλύτερα τα έξοδα σου και να έχεις μία καλή εικόνα για το που διοχετεύεις τα χρήματά σου. Η ημέρα  μπορεί να  έχει μία οικονομική στενότητα για αυτό χρειάζεται να είσαι φειδωλός/η με επιθυμίες που κοστίζουν.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να δεις τον/τη σύντροφό σου σαν κάτι που σου ανήκει και αυτό μπορεί να σε κάνει να μην του/ης φερθείς με τον κατάλληλο τρόπο, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί δουλειά προκειμένου να μπορέσει να εξελιχθεί.

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και στον τρόπο που αντιδράς, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου και μπορεί να σε κάνει υπερευαίσθητο/η.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  υποδηλώνει πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα  δημιουργήσουν ένα ψυχρό κλίμα που δεν θα σου αρέσει καθόλου.  Είναι πιθανόν να νιώσεις πως έχεις γίνει δέκτης αρνητικής κριτικής και μάλιστα άδικα  και αυτό θα σε εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. Καλό θα ήταν να συγκρατηθείς και να μη βιαστείς να μιλήσεις καθώς αν το κάνεις θα πεις λόγια που πληγώνουν.

 

Ο/η σύντροφός σου θα βρεθεί στο  επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα θετικό καθώς κάτι μπορεί να σου πει και να μην καταφέρεις να το διαχειριστείς χωρίς να εκνευριστείς! Αν είσαι ελεύθερος/η και νιώσεις πως οι «απαιτήσεις» που έχει κάποιος/α που σε ενδιαφέρει από εσένα είναι πολλές, σκέψου καλά πριν αποφασίσεις να αναλάβεις τις ευθύνες.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση η οποία θα επηρεάσει -προσωρινά όμως- την αυτοπεποίθησή σου. Η αλήθεια είναι πως θα έρθουν στο μυαλό σου αρκετά πράγματα που σε απασχολούν  και οι ανησυχίες σου δεν θα βοηθήσουν να τα δεις στη σωστή διάσταση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις φοβίες σου για αυτό χρειάζεται να προσπαθήσεις προκειμένου να μην τις αφήσεις να σε καταβάλουν και να σε ρίξουν ψυχολογικά. Έκτακτες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να προκύψουν και χρειάζεται να τις διευθετήσεις προκειμένου να μην τις αφήσεις σε εκκρεμότητα. 

 

Σήμερα  δεν θα είσαι σε ερωτική διάθεση καθώς οι δουλειές που θα προκύψουν θα σε  απομακρύνουν από τον/τη σύντροφό σου αλλά και πάλι χρειάζεται προσοχή για να μην το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με δυσκολίες καθώς δεν θα έχεις τον απαραίτητο χρόνο να της αφιερώσεις, για αυτό χρειάζεται  υπομονή.

 

 

Παρθένος

 

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε συλλογικές εργασίες, ομάδες και στους αγαπημένους σου φίλους! Η Σελήνη μπήκε στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πόσο ωραία περνάς όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  μπορεί να σε κάνει αυστηρό/η με τους άλλους, ακόμα και αν είναι οι αγαπημένοι σου φίλοι. Αιτία για αυτό θα γίνει το γεγονός πως θα νιώσεις ότι σου βάζουν εμπόδια ή δεν είναι σύμφωνοι με τις επιλογές σου.  Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να ξεκινήσεις ένα εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους καθώς  σίγουρα από αυτόν  μπορείς  να βγεις ευνοημένος/η.

 

Σήμερα  εσύ μπορεί να έχεις όρεξη και διάθεση να βγεις παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους αλλά ο/η σύντροφός σου δεν θα είναι στην ίδια διάθεση. Καλό θα ήταν να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω σου και στα θέλω του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα.

 

 

Ζυγός

 

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει τον Καρκίνο και δεν θα σου αφήσει περιθώρια να τα αγνοήσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να ξεκουραστείς καθώς θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να αναλάβεις, καθώς και ευθύνες που θα απορρέουν από αυτές. Σήμερα χρειάζεσαι υπομονή προκειμένου να διεκπεραιώσεις  με επιτυχία τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Να ξέρεις  πως η ανταμοιβή δεν θα είναι άμεση αλλά σίγουρα θα υπάρχει  αρκεί να προσηλωθείς στους στόχους σου και να δείξεις τις ικανότητές σου.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα  ξεκινήσει να παραπονιέται καθώς δεν του/ης αφιερώνεις χρόνο και η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να δείξεις πως δεν τον/ην έχεις ξεχάσει λόγω επαγγελματικών  ευθυνών. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς θα υπάρχει μία ψυχρότητα στην ατμόσφαιρα.

 

Σκορπιός

 

Σήμερα το μόνο που θα θελήσεις είναι να κυλήσει χαλαρά η ημέρα σου και να βρεις χρόνο για να κάνεις μια βόλτα ή μια επίσκεψη σε πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη έχει μπει στον Καρκίνο και θα τονίσει ιδιαίτερα την ανάγκη σου για επαφή με ανθρώπους που επιθυμείς, για αυτό καλό θα είναι να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους άμεσα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε λοιπόν να μοιράσεις ισάξια την ημέρα  σε αυτά που πρέπει να κάνεις και σε αυτά που θέλεις, και μην ξεκινήσεις  τα παράπονα καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεση σου!

 

Σήμερα μπορεί να γίνεις δέκτης μιας κριτικής για εσένα και τον/τη σύντροφό σου η οποία δεν θα σου αρέσει όμως πριν εκνευριστείς σκέψου πως μπορεί να είναι καλοπροαίρετη. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά προκειμένου να επιτύχεις ένα αισθηματικό σου στόχο!

 

Τοξότης

 

Σήμερα θα εστιάσεις σε όλα αυτά που δεν έχεις και θα ξεκινήσεις να γκρινιάζεις με αποτέλεσμα να χαλάσεις τη διάθεση σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σε σώσει η αισιόδοξη φύση του ζωδίου σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα μειώσει και τα αποθέματα ενέργειας με αποτέλεσμα να μην έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα! Αν έχεις κάποια οικονομικά ζητήματα  σε εκκρεμότητα αξίζει να τα προσέξεις  σήμερα. Σε περίπτωση που προβείς σε μία  συμφωνία που  σχετίζεται με χρήματα είναι πιθανό να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

 

Σήμερα  μπορεί να κρατήσεις αποστάσεις από τον/τη σύντροφό σου-απόρροια της γενικότερης διάθεσης σου καθώς δεν θα είσαι στα πάνω σου- όμως προσπάθησε να μην το παρακάνεις και δημιουργήσεις  αξεπέραστα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  μόνο αν την αφήσεις να σε πλησιάσει.

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα θα νιώσεις πως οι δικοί σου άνθρωποι, οι στενοί συνεργάτες σου ακόμα και ο/η σύντροφος σου σε περιορίζουν και σου δημιουργούν επιπλέον ευθύνες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς θα δημιουργήσει αποστάσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άνθρωποι που σχετίζεσαι μαζί τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο βρίσκονται απέναντί σου και όχι δίπλα σου. Συζήτησε πράγματα που μπορεί να έχουν κάνει και να σε έχουν πειράξει και μην διαιωνίζεις καταστάσεις κρατώντας αποστάσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να τα βάλεις και με τον/τη σύντροφό σου για κάτι που θα κάνει η για κάτι που δεν έχει κάνει ενώ έπρεπε, όμως προσπάθησε να μην πεις πράγματα που μπορούν να τον/ην πληγώσουν καθώς μετά θα το μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητική…Υδροχόος

 

Θέματα της καθημερινότητας θα έρθουν σε προτεραιότητα σήμερα και αν βρίσκεσαι ακόμα σε διάθεση διακοπών θα αναγκαστείς να την αφήσεις για λίγο  να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα  σε επαναφέρει στην τάξη προκειμένου να  διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα που πρέπει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά κουρασμένος/η και μπορεί να σου φέρει και παραπάνω ευθύνες από αυτές που έχεις  σε καθημερινή βάση. Μία αγγαρεία για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή μία έκτακτη δουλειά που θα σου ανατεθεί θα σε αναγκάσουν να κουραστείς προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας. Αν καταφέρεις και πειθαρχήσεις στο πρόγραμμά σου τότε σίγουρα δεν θα τα έχεις για αύριο και αυτό είναι κάτι πολύ ευοίωνο.

 

Σήμερα θα χρειαστείς τον/τη σύντροφό σου όχι για να πάτε βόλτα ή να κάνετε μία επίσκεψη αλλά για να σε βοηθήσει με κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, για αυτό μη διστάσεις  να του/της το ζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε ένα αισθηματικό ραντεβού για μία άλλη ημέρα που θα είσαι περισσότερο ξεκούραστος/η!

 

Ιχθύες

 

Οι ευκαιρίες που θα σου δώσει σήμερα η Σελήνη η οποία έχει περάσει στον Καρκίνο θα είναι ιδανικές για να περάσεις μία όμορφη ημέρα, καθώς θα βρεις τρόπο να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δυσκολέψει λίγο τα πράγματα καθώς όλο και κάποια υποχρέωση θα κάνει την εμφάνιση της.  Προσπάθησε να μην εκνευριστείς αλλά να την αναλάβεις όσο νωρίτερα μπορείς καθώς μετά δεν θα σου μείνει χρόνος. Αν απλά την αγνοήσεις και εκνευριστείς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεση σου, ενώ θα υπάρχουν τόσα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις!

Σήμερα αν βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να μην ξοδέψεις τον κοινό σας χρόνο κριτικάροντας τον/ην καθώς υπάρχουν αλλά πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να σε ζορίσει λίγο αλλά θα είναι «της στιγμής».

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!