ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 7 Αυγούστου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει ανάλαφρη διάθεση και όρεξη για πραγματικά και νοερά ταξίδια! 

Κριός

 

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όπως αδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες θα επηρεαστεί από τις όψεις της ημέρας και για αυτό θα πρέπει να προσέχεις κατά τις συναντήσεις σας.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα αξίζει την προσοχή σου. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να ανοίξεις θέματα του παρελθόντος που είχαν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ εσένα και των άλλων προκειμένου να τα λύσεις. Είναι πιθανό να δεις και κάποιο πρόσωπο  «αισθηματικού ενδιαφέροντος» που έχεις να δεις καιρό και η σχέση μεταξύ σας να έρθει ξανά στο προσκήνιο!

 

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να θίξεις  ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν εσένα και το ταίρι σου, καθώς θα έχεις όλη την καλή διάθεση για να τα λύσετε και να τα ξεπεράσετε μία και καλή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα σου θυμίσει μία παλαιότερη και αυτό μπορεί να σου αρέσει!

 

Ταύρος

 

Θέματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις πιθανό να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σήμερα και το μυαλό σου θα βρίσκεται αποκλειστικά εκεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στο μυαλό σου όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της τελευταίας εβδομάδας τουλάχιστον!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα  θα σου χαρίσει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις  άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που μέχρι τώρα άφηνες για αργότερα!  Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς μόνο με οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος  καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες.

 

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου ένα οικονομικό θέμα που έχει προκύψει κατά το παρελθόν και μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να βρείτε λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε ένα αισθηματικό ραντεβού καθώς μετά από λίγο μπορεί να το μετανιώσεις.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο καθώς θα σου υπενθυμίσει θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Για να καταφέρεις να τα λύσεις θα πρέπει να σκεφτείς και λίγο τη δική τους πλευρά και να μην δεις τα πράγματα εγωιστικά καθώς θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί μία ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει και θέματα του παρελθόντος που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις προκειμένου να τα λύσεις. Μην ανησυχείς καθώς θα καταφέρεις να συζητήσεις και να αφήσεις πίσω παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θέλεις και εσύ.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να επαναφέρει κάποιο ζήτημα το οποίο είχατε συζητήσει και στο παρελθόν και πίστευες πως είχε λυθεί. Η αλήθεια είναι πως θα έρθει για ακόμα μία φορά στο παρόν και αυτή τη φορά προσπάθησε να το λύσεις οριστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  γνωριμία του παρελθόντος θα έρθει ξανά στο προσκήνιο!

 

Καρκίνος

 

Σήμερα δεν θα έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές καθώς θέλεις την ησυχία σου και τη θέλεις με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς με  οποιονδήποτε τολμήσει να σε ενοχλήσει! Η Σελήνη εξακολουθεί να  βρίσκεται  στους Διδύμους και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για ένα οικονομικό σου ζήτημα το οποίο υπάρχει και υπήρχε και κατά το παρελθόν. Σήμερα θα ήταν καλό να ασχοληθείς με μια ανοιχτή οικονομική εκκρεμότητα και είναι πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα που σου χρωστούν.  Για να το καταφέρεις χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς ,για αυτό επίλεξε που θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου καθώς μπορεί να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα.  

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως και καλό θα ήταν να τον/ην ακούσεις καθώς μπορεί να βγεις κερδισμένος/η από αυτά. Αν  είσαι ελεύθερος/η  ένας κρυφός θαυμαστής σου θα κάνει την εμφάνισή του και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου.

 

 

Λέων

 

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα χρειαστούν τη βοήθεια σου και τη γνώμη σου σε κάποιο θέμα που τους απασχολεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να κάνει την επαφή με φίλους το κυριότερο μέλημα σου, αλλά το ίδιο θα ισχύει και για εκείνους για αυτό και θα έχεις αρκετά τηλεφωνήματα από αυτούς! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου πιθανό να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος. Μην ανησυχείς καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις και κάποια θέματα τα οποία είχαν συμβεί ανάμεσα σας το προηγούμενο διάστημα, και δεν είχες βρει τρόπο να το κάνεις.

 

Σήμερα μπορεί να έρθει στο προσκήνιο μία ιστορία του παρελθόντος ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου και καλό θα ήταν να την κλείσεις άμεσα, καθώς η ημέρα ευνοεί  την ενασχόληση με παρελθοντικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό να έχεις μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άνθρωπο με τον οποίο υπήρξε ένα φλερτ στο παρελθόν.

 

Παρθένος

 

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες όχι απλώς παραμένουν στο προσκήνιο αλλά σήμερα ενδέχεται να γιγαντωθούν και να σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στους Διδύμους και να τονίζει την εργατικότητά σου αλλά και την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις και να αποκτήσεις τη φήμη που σου αναλογεί στον επαγγελματικό σου χώρο. Το εξάγωνο που σχηματίζει  με τον Ερμή οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις στο προσκήνιο και να αξιολογήσεις με άλλο τρόπο μία επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει.  Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και ενδείκνυται μόνο για να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και όχι να προβείς σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες.

 

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα σου υπενθυμίσει κάποια  γεγονότα που είχαν συμβεί μεταξύ σας στο παρελθόν και εσύ θα πρέπει να βρεις τρόπο να τον/ην πείσεις να μην τα αναμοχλεύει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα  συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει  κατά το παρελθόν.

 

 

Ζυγός

 

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα βρεθεί σε ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν και όμορφες αναμνήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει ανάλαφρη διάθεση και όρεξη για πραγματικά και νοερά ταξίδια!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει μία ευφορία μόλις φέρεις στο μυαλό σου  αναμνήσεις του παρελθόντος! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να θυμηθείς και ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου το οποίο δεν βλέπεις συχνά αλλά έχεις καλές σχέσεις μαζί του, και να τον πάρεις ένα τηλέφωνο!

 

Σήμερα μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα ταξίδι από το οποίο επιστρέψατε πρόσφατα θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σας ταξιδέψει νοερά πίσω εκεί που ήσασταν! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις κάποιον/α που έχεις φλερτάρει και στο παρελθόν αλλά με διαφορετική εξέλιξη αυτή τη φορά!

 

 

Σκορπιός

 

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε παλιές σου υποθέσεις τις οποίες δεν έχεις κλείσει ακόμα ή κατά βάθος δεν επιθυμείς να κλείσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε ταξιδεύει σε αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν αισθηματικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο τέτοιου είδους ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα αν τότε δεν είχαν κάνει τον κύκλο τους. Καλό θα είναι να ασχοληθείς σήμερα μαζί τους καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να τα διαχειριστείς και να το κλείσεις με τον τρόπο που επιθυμείς.  Η ημέρα ενδείκνυται για ζητήματα του παρελθόντος αλλά όχι για  νέα ανοίγματα μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ερμής είναι ανάδρομος.

 

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να πεις στον/τη σύντροφό σου τα συναισθήματα που κρατούσες για εσένα όλο αυτό τον καιρό και αυτό θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ερωτική  και ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα η γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος.

 

Τοξότης

 

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς ενδέχεται να ανοίξουν θέματα του παρελθόντος που θα σου αποσπάσουν την προσοχή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει τη σημασία που έχουν οι άλλοι στη ζωή σου αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα σου υπενθυμίσει κάποια γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί κατά το παρελθόν. Δε χρειάζεται να ανησυχείς καθώς σήμερα υπάρχει το κατάλληλο κλίμα προκειμένου να τα λύσεις και να τα διευθετήσεις μία και καλή. Η ημέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις τυχόν παρεξηγήσεις σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Βάλε τα δυνατά σου καθώς μπορείς να το καταφέρεις!

 

Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της κάποια σχέση σου από το παρελθόν και θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα το διαχειριστείς ιδιαίτερα αν έχεις βρει ένα νέο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος/η  αξίζει να σκεφτείς τι ήταν αυτό που σε απομάκρυνε κατά το παρελθόν ώστε να δεις αν αξίζει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία.

 

 

Αιγόκερως

 

Οι εργασιακές σου εκκρεμότητες πιθανό να σε αγχώσουν μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους σου δημιουργεί ένα γενικότερο άγχος για υποχρεώσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο δουλειές οι οποίες έπρεπε να είχαν γίνει αλλά για κάποιο λόγο  τις είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ξανά μπροστά σου. Η επικοινωνία μπορεί να γίνεται μετά εμποδίων σήμερα για αυτό απόφυγε να κάνεις νέα ανοίγματα σε εργασιακά θέματα. Σε περίπτωση που σου ανατεθεί μια νέα δουλειά φρόντισε να ζητήσεις και λεπτομέρειες καθώς οι παρανοήσεις είναι πολύ πιθανές.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να θυμηθεί ένα σκηνικό του παρελθόντος το οποίο δεν θα σε συμφέρει και πολύ, για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπο να  τον/ην κρατήσεις ευχάριστα απασχολημένο/η με κάτι άλλο! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να αναπολήσεις την καθημερινότητα που είχες με κάποιον άνθρωπο και να σκεφτείς ξανά να του δώσεις μία ευκαιρία.

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στους Διδύμους και μόνο αυτό αρκεί για να σου φτιάξει το κέφι, καθώς θα σου φέρει ευκαιρίες να ασχοληθείς με πράγματα και ανθρώπους που σε ευχαριστούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο μία παλιά σου σχέση η οποία θα ταράξει με κάποιο τρόπο  τα συναισθηματικά σου ύδατα. Σήμερα είναι μία κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτή και να δεις αν αξίζει να βρίσκεται ξανά στη ζωή σου. Ακόμα σήμερα είναι μία καλή μέρα για να λύσεις και κάποιο θέμα η μία παρεξήγηση που έχει προκύψει με κάποιο φίλο σου ή και με τον/τη σύντροφό σου. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι θέληση να το κάνεις!

 

Σήμερα ο/η σύντροφός  σου πιθανόν να βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς  μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος θα κάνει την εμφάνισή της. Εσύ καλείσαι να κρατήσει τις ισορροπίες προκειμένου να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στη σχέση που έχει φτιάξει. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σου θυμίσει έντονα μία παλαιότερη και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι.

 

Ιχθύες

 

Η προσοχή σου βρίσκεται σε θέματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με αυτά προκειμένου να καταφέρεις να τα διευθετήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα  υποδηλώνει πως  ήρθε η στιγμή να τελειώσεις μια δουλειά που είχε μείνει ημιτελής ή να ασχοληθείς με κάποια υποχρέωση ακόμα και γραφειοκρατικής φύσεως που σχετίζεται με το σπίτι σου σαν ακίνητο. Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρελθόν  καθώς η αναδρομή του Ερμή θα σε βοηθήσει σε αυτό. Παρά όλα αυτά καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο παραπάνω την επικοινωνία σου με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς μπορεί να δημιουργηθούν κάποια μικροπροβλήματα.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα σε ωθήσει να δεις ξανά ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου και το έχεις αφήσει, και θα έχει δίκιο μιας και σήμερα είναι η ευκαιρία σου να το  διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να «μπλοκάρει» από μία παλαιότερη για αυτό βάλε προτεραιότητες!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!