ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και θα σου χαρίζει άκρως επικοινωνιακή διάθεση οπότε είναι κρίμα να την αφήσεις να φύγει ανεκμετάλλευτη, χωρίς να έχεις κάνει έστω μία νέα  γνωριμία πριν αποχωρήσει!

Κριός

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους τις επιθυμίες σου, τις ανάγκες σου και αυτά που θέλεις από εκείνους. Σήμερα είναι πιθανόν εξαιτίας αυτών που θέλεις να φανείς εγωιστής/στρια για αυτό πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίον θα τα ζητήσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τα οικονομικά σου ζητήματα θα κρατήσουν το μυαλό σου μακριά από οτιδήποτε άλλο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να σου έρθει μία ξαφνική ιδέα την οποία αν υλοποιήσεις θα βοηθήσεις ιδιαίτερα το ταμείο σου. Έκτακτα έξοδα και έσοδα είναι πιθανά καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

 

Σήμερα  θα έχεις έναν επιτακτικό τρόπο να πεις οτιδήποτε θέλεις στον/στη σύντροφό σου και αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει την μεταξύ σας κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει από περιέργεια και τελικά να καταλήξει σε μία νέα σχέση.

 

 

Ταύρος

 

Σήμερα θα είσαι για λίγο ακόμα υποτονικός/η καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα «κρατά» τα αποθέματα ενέργειας σου και θα τα διοχετεύει στις σκέψεις σου και στις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να βγεις από το φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων ακόμα κι αν χρειαστεί  να απασχοληθείς με μία δουλειά  ακόμα και με μία αγγαρεία. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να επανέλθεις στην αρχική σου κατάσταση και να αποκτήσεις ενέργεια. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους καθώς είναι ένας τρόπος να νιώσεις ελεύθερος/η.

 

Σήμερα μπορεί να γίνεις νευρικός/η προς τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που σου πει κάτι που δεν σου αρέσει, όμως αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος να εκφράσεις την αντίθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά καθώς η ήμερα θα είναι ανοιχτή σε προκλήσεις.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ώρες παραμονής της σε αυτό το ζώδιο η για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους και να περάσεις χρόνο συναντώντας ανθρώπους που εκτιμάς. Ακόμα  και ένας καφές μετά τη δουλειά με κάποιο συνάδελφό σου θα έχει πολύ θετική επίδραση στη διάθεσή σου. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή και με ανάγκη να μείνεις μακριά από τα «δρώμενα». Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σου φέρει στο μυαλό  ξαφνικές αναλαμπές σχετικές με γεγονότα που έχουν περάσει. Προσπάθησε να μην πεις σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων χωρίς λόγο.

 

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς τότε θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και με διάθεση για βόλτα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  τυχαία συνάντηση στο δρόμο με κάποιο παλιό γνώριμο μπορεί να ανοίξει ένα νέο  αισθηματικό κύκλο.

 

Καρκίνος

 

Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την εργατικότητα που θα σου προσδώσει η Σελήνη στον Κριό για να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, να πραγματοποιήσεις κάποιες επαφές ή απλά να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου.  Προσπάθησε να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα το πρωί καθώς όσο περνάει η ημέρα τόσο η διάθεσή σου θα γίνεται πιο ανάλαφρη. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την  όρεξη να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους και να αφήσεις για λίγο τις δουλειές σου στην άκρη. Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα μάθεις ένα νέο το οποίο θα σε ξαφνιάσει!

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να έχει άλλα σχέδια για την ημέρα αλλά αν δεν συμφωνείς μαζί του/ης προτίμησε να του εκφράσεις τις διαφωνίες σου και όχι να τον αφήσεις σύξυλο/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα κρύβει εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή καθώς αφήνει αρκετά σενάρια πιθανά,  όπως μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

Λέων

 

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε βοηθά να οργανώσεις μία μονοήμερη απόδραση στην κοντινότερη παραλία ή στο κοντινότερο εξοχικό ενός φιλικό σου προσώπου! Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου καθώς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να κάνει την εμφάνιση του είτε μέσω τηλεφώνου είτε από κοντά. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να αναγκαστείς να αναλάβεις κάποιες έκτακτες επαγγελματικές  υποχρεώσεις και αυτό  μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις σπασμωδικά. Απόφυγε κινήσεις που δεν έχει σκεφτεί καλά ιδιαίτερα σε  επαγγελματικά θέματα.

 

Σήμερα  προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να αφιερώσεις χρόνο στον/στη σύντροφό σου καθώς μετά όλο και κάποια επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να προκύψει. Αν  είσαι  ελεύθερος/η απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις σε αισθηματικά ζητήματα γιατί δεν θα σε βοηθήσουν.

 

Παρθένος

 

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση μιας και η Σελήνη από τον Κριό εξακολουθεί να σου δημιουργεί συναισθηματική  αναταραχή όμως θα έχεις όλη την ημέρα μπροστά σου για να την διορθώσεις! Σίγουρα θα σε απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και από αυτά πρέπει να ξεκινήσεις προκειμένου να καταφέρεις να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φύγεις έστω και για ένα διήμερο προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως έχεις  μεγάλες  πιθανότητες να κάνεις τις σκέψεις σου πραγματικότητα στο άψε σβήσε.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με κάποιο ζήτημα και για αυτό θα γίνεις καχύποπτος/η απέναντι του/η  όμως η αλήθεια είναι πως και εσύ θα ψάχνεις  δικαιολογίες . Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και χαλαρό.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Κριού  και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα παρατηρήσεις πως θα ξεκινήσεις να γίνεσαι περισσότερο καχύποπτος/η  με όλους και με όλα. Είναι πιθανό να υπερ-αναλύσεις κάποια γεγονότα καθώς δεν θα σου αρέσει να βγάζεις γρήγορες αποφάσεις προτού εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες.  Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα  σου φέρει έκτακτα νέα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα τρίτων και ερωτικά ζητήματα.

 

Σήμερα θα έχεις όλη την καλή διάθεση να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου και μάλιστα θα είσαι πολύ ανοιχτός/η να ακούσεις και μία διαφορετική γνώμη από αυτή που έχεις εσύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον παρόλο που είναι εντελώς διαφορετική από τα δικά σου γούστα.

 

Σκορπιός

 

Σήμερα αν βάλεις τα δυνατά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις αφήσει τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα σε πεισμώσει μέχρι να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και το ενδιαφέρον σου θα τραβήξουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, οι στενοί σου συνεργάτες αλλά και το ταίρι σου. Η σύνοδος  που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να ακούσεις ένα ξαφνικό νέο από αυτούς το οποίο δεν θα περιμένεις. Η ημέρα θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για αυτό άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ιδιαίτερα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Σήμερα  οι αντιδράσεις προς τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι έντονες και ίσως για αυτό φταίει είτε η κούραση της ημέρας είτε αυτά που θα σου πει και θα σε εκνευρίσει, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η δράση φέρνει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί  να φέρει εξελίξεις  στην αισθηματική σου ζωή.

 

Τοξότης

 

Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά και ερωτικά θα έλεγα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα σου χαρίσει όρεξη και διάθεση να βγεις έξω, να συναντήσεις όμορφους ανθρώπους και γιατί όχι να επιδοθείς στο αγαπημένο του σπορ το φλερτ! Προσπάθησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις «ερωτευμένος/η» είτε είναι πρόσωπο είτε είναι δραστηριότητα καθώς με αυτό τον τρόπο θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα. Το βράδυ η Σελήνη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου  και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες. Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορούν να έρθουν κι άλλες και μάλιστα υπό τη μορφή έκτακτων που θα σε αναγκάσουν να αφήσεις  τις αγαπημένες σου ασχολίες και να  δουλέψεις.

 

Σήμερα  προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας καθώς θα είναι πιο ευνοϊκό για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου μιας και εσύ θα είσαι σε ερωτική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  μπορεί να έχεις κάποιες υποχρεώσεις σήμερα αλλά και πρέπει να βρεις τον τρόπο και το χρόνο να φλερτάρεις!

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και θα  κρατά  το ενδιαφέρον σου αμείωτο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις ακόμα και υποχρεώσεις ρουτίνας ή δουλειές του σπιτιού! Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα  σου υπενθυμίσει πως έχεις και προσωπική ζωή την οποία έχεις ξεχάσει τις τελευταίες ημέρες. Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πάρει τα ηνία του ενδιαφέροντος σου μιας και η ημέρα μπορεί να είναι πολύ ερωτική, αρκεί να την αφήσεις!

 

Σήμερα  όσο περνάει η ημέρα τόσο μεγαλύτερη ανάγκη θα έχεις να ασχοληθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και μέσα σε αυτά βρίσκεται και ο/η σύντροφός σου με τον/ην οποίο/α μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά και να εξελιχθεί στον κεραυνοβόλο έρωτα.

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και θα σου χαρίζει άκρως επικοινωνιακή διάθεση οπότε είναι κρίμα να την αφήσεις να φύγει ανεκμετάλλευτη, χωρίς να έχεις κάνει έστω μία νέα  γνωριμία πριν αποχωρήσει! Σήμερα είναι μία καλή μέρα  για συναναστροφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου  αλλά και νέες γνωριμίες. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου  στους ανθρώπους που απαρτίζουν την οικογένειά σου και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως κάποιος δικός σου μπορεί να χρειαστεί τη συμβολή σου σε κάποιο θέμα άμεσα!

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι  ο απόλυτος σύμμαχος σου στις βόλτες και στις επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους καθώς θα βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια διάθεση, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα πρόσφατο αισθηματικό σου ζήτημα θα πάρει τροπή που θα σε εκπλήξει.

 

Ιχθύες

 

Σήμερα μπορεί να ξυπνήσεις και  στο μυαλό σου να βρίσκονται οικονομικές σκέψεις και ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό δεν θα σου αφήσει περιθώρια να σκεφτείς κάτι άλλο. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και την όρεξη που έχεις για να διευθετήσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις και μην γκρινιάζεις καθώς θα μπορέσεις να βγεις  ευνοημένος/η. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα βοηθήσει το μυαλό σου να ξεκολλήσει από τα χρήματα και τα υλικά αποκτήματα! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως θα δεχτείς -το λιγότερο μία- πρόταση, για ποτό ή για μία βόλτα με αγαπημένους σου ανθρώπους!

 

Σήμερα προτίμησε το βράδυ για να δεις τον/τη σύντροφό σου και να περάσετε μία όμορφη  νύχτα παρέα συζητώντας μιας και θα είστε και οι δύο ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από το στενό σου περιβάλλον θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!