ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 2 Αυγούστου 2018

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό είναι μία καλή μέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα προκειμένου να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η από αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σε βοηθήσει, καθώς  θα σου υπενθυμίσει τις ικανότητες που έχεις στη διευθέτηση κάθε είδους ζητημάτων.

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει τη διάθεση να καλομάθεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με τις δικές σου επιθυμίες.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς και με κάποιες δραστηριότητες μέσα από τις οποίες μπορείς να αντλήσεις χαρά. Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα για αυτό άδραξε τη προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Οι επαφές με δικούς σου αγαπημένους ανθρώπους και στενούς σου συνεργάτες θα έχουν ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση, για αυτό επεδίωξε τες.

 

Σήμερα  μπορείς να  γίνεις άκρως ερωτικός/η και αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η βγες έξω, δες φίλους σου και φλέρταρε καθώς  η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη!

 

Ταύρος

 

Σήμερα είναι πιθανόν να μη νιώθεις πολύ άνετα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό αναμοχλεύει κρυφές ανησυχίες σου ακόμα και αν δεν βρίσκονται καν στη σφαίρα του υπαρκτού. Προσπάθησε να μην ταυτιστείς με κάθε τι αρνητικό που θα ακούσεις πως συνέβη κάπου αλλού, καθώς θα έχεις την τάση να απορροφάς σαν σφουγγάρι την ενέργεια των άλλων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως  αν το θέλεις θα μπορέσεις να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να σταματήσεις να κάνεις αρνητικές σκέψεις. Το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιό σου σήμερα και οι δικοί σου οι άνθρωποι η δύναμή σου για αυτό προσπάθησε να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί τους.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στη ψυχολογία σου για αυτό μην τον κρατήσεις σε απόσταση από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η  χειρίσου προσεχτικά ένα αισθηματικό σου ζήτημα γιατί είναι πιθανόν να  υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να μην γνωρίζεις.

 

Δίδυμοι

 

Σήμερα όσες δουλειές και να έχεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να δεις στους αγαπημένους σου  φίλους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε προτρέπει να περάσεις χρόνο μέσα σε «ομάδες». Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς η καλή σου διάθεση θα  τραβήξει τους άλλους κοντά σου σαν μαγνήτης. Είναι πιθανόν να έχεις και κάποια νέα από ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος τα οποία θα σε χαροποιήσουν. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα για αυτό προσπάθησε να την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα  γίνει ο/η καλύτερός/η σου φίλος/η καθώς μαζί μπορείτε να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες, να συνδεθείτε με κόσμο και να περάσετε μία γεμάτη ημέρα. Αν είσαι  ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το στενό σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

 

Παρόλο που βρισκόμαστε στον  τελευταίο μήνα του καλοκαιριού εσύ είναι πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη σε επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε φυσικά είτε νοερά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την καριέρα σου και τα ζητήματα που απορρέουν από αυτή προκειμένου να δείξεις τις ικανότητές σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως  η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα και μπορεί να κρύβει και ένα δώρο οικονομικής φύσεως. Αν έχεις κάποιου είδους διαπραγμάτευση  είτε οικονομική είτε επαγγελματική στα σκαριά, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς μαζί της καθώς οι πιθανότητες να καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου είναι αυξημένες!

 

Σήμερα  θα ζητήσεις και την επιβεβαίωση από τον/τη σύντροφό σου και αν την πάρεις με τον τρόπο που επιθυμείς τότε θα είσαι εξαιρετικά καλός/η απέναντι του/ης σε σημείο που θα προκαλέσεις υποψίες! Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσποιηθείς κάτι που δεν ισχύει και  προσπάθησε να είσαι  ξεκάθαρος/η σε αυτόν που θέλεις.

 

 

Λέων

 

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να βγεις, να  συναντήσεις σε αγαπημένους σου ανθρώπους και να ανταλλάξεις μαζί τους τα νέα και τις πληροφορίες σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με ανθρώπους που σε γεμίζουν χαρά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι πάρα πολύ καλή για τη δημοτικότητα σου καθώς θα παρατηρήσεις πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς.  Νέες γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις όφελος από αυτούς είναι πολύ πιθανές σήμερα για αυτό μη μείνεις ούτε λεπτό αδρανής!

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη διάθεση σου καθώς έχεις τον τρόπο να του/ης φτιάξεις το κέφι και η ανεβασμένη του/ης διάθεση θα κάνει καλό και σε εσένα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Παρθένος

 

Σήμερα θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον μόνο οικονομικά ζητήματα, υποχρεώσεις που απορρέουν από δανειακές συμβάσεις, θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες και οτιδήποτε αφορά οικονομικές συμβάσεις με τρίτους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις τα παραπάνω ζητήματα και υπό συγκεκριμένες περιπτώσεις να βρεθείς και κερδισμένος/η από αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για εσένα αρκεί να καταλάβεις πως έχεις τη δύναμη να κάνεις οτιδήποτε επιθυμείς. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του σήμερα ιδιαίτερα να σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

 

Η συνεχής ενασχόληση σου με οικονομικά θέματα σήμερα θα αυξήσει τη λίμπιντό σου και αυτό θα βοηθήσει και τα  ερωτικά σου καθώς το ταίρι σου θα ανήκει στους τυχερούς της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει ιδιαίτερα έντονη ερωτική ενέργεια!

 

Ζυγός

 

Σήμερα αυτό που επιθυμείς περισσότερο είναι να ασχοληθείς να τους αγαπημένους σου συνεργάτες ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Κριού σε προτρέπει να δώσεις σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως η ημέρα είναι καλή και για φιλικές συναντήσεις καθώς και για ομαδικές δραστηριότητες. Η επαφή με κόσμο γενικότερα θα έχει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα για εσένα  καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να προβάλεις τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σου! Μία νέα πρόταση για συνεργασία ή μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής σου αλλά άκουσε το καθώς έχει να σου πει πράγματα τα οποία θα σε  βοηθήσουν ακόμα και αν φανεί πως σου κάνει υποδείξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση μέσω κάποιου ανθρώπου του φιλικού σου περιβάλλοντος.


 

Σκορπιός

 

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πιθανό να σου έχουν πέσει βαριές τις τελευταίες ημέρες, όμως η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό σου χαρίζει πείσμα και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Σήμερα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα και αυτό θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, καθώς θα σου χαρίσει το αίσθημα πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις.  Εκμεταλλεύσου τη θέληση και το πείσμα σου για να καταφέρεις να επιτύχεις στόχους που σχετίζονται με επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα καθώς η ήμερα θα είναι ευνοϊκή προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Σήμερα  το ταίρι σου θα απορήσει που βρίσκεις την ενέργεια για να κάνεις τα πάντα και θα σου εκφράσει το θαυμασμό του, πράγμα που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που  προέρχεται από το εργασιακό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η σε προσωπικό επίπεδο.

 

Τοξότης

 

Η ημέρα σήμερα είναι ευνοϊκή για ζητήματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τη χαρά και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη να ασχοληθείς  με δραστηριότητες που επιθυμείς και σου χαρίζουν ενέργεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα υποδηλώνει πως μπορεί να έχεις την ευκαιρία να κάνεις και ένα ταξίδι ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους, στο οποίο θα μπορέσεις να  συνδυάσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα μαζί με κάποιες ώρες ξεκούρασης. Η ημέρα  προμηνύεται πολύ καλή για εσένα και μάλιστα μπορεί να έχει και εκπλήξεις οι οποίες θα είναι ευχάριστες!

 

Σήμερα το ταίρι σου  είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο την καλή διάθεση που έχεις, για αυτό προσπάθησε να του/ης αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα γίνει η ιδανική αφορμή για να εξασκήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ!

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα είναι πιθανόν να προτιμήσεις να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους ιδιαίτερα εάν τις προηγούμενες ημέρες είχαν δημιουργηθεί κάποια ζητήματα που σας είχαν προκαλέσει αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα, υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να λύσεις ζητήματα που είχαν προκύψει και μάλιστα να τα λύσεις προς όφελός σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις ώστε να το καταφέρεις είναι να αποκτήσεις εμπιστοσύνη σε εσένα καθώς μέσα από εσένα θα έρθουν λύσεις για τα θέματα που  απασχολούν από κοινού εσένα και την οικογένειά σου.

 

Σήμερα επίλεξε την ασφάλεια του σπιτιού σου και κάλεσε τον/ην σύντροφό σου για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ οι δυο σας! Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα θα σε φέρει πολύ πιο κοντά από ότι περιμένεις μαζί του/της!

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να κάνει την ημέρα ιδανική για δημόσιες σχέσεις και επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το  Λέοντα υποδηλώνει πως θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις με ένα στενό σου συνεργάτη ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν σε θέματα που σε απασχολούν.  Η ημέρα είναι ευνοϊκή για την επικοινωνία σου  αν και θα υπάρχουν στιγμές που μπορεί να εκνευριστείς ακόμα και για το τίποτα. Προσπάθησε να εστιάσεις  στα θετικά που θα αποκομίσεις από τις επαφές σου και άφησε τυχόν μικρό διαφωνίες στην άκρη.

 

Σήμερα μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να κάνετε μία επίσκεψη στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να συναντήσετε κόσμο γενικότερα καθώς αυτό θα βοηθήσει και την επικοινωνία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η  οι επαφές που θα έχεις με κόσμο μπορεί να κρύβουν και μία έκπληξη για την προσωπική σου ζωή!

 

 

Ιχθύες

 

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό είναι μία καλή μέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα προκειμένου να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η από αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σε βοηθήσει, καθώς  θα σου υπενθυμίσει τις ικανότητες που έχεις στη διευθέτηση κάθε είδους ζητημάτων. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας και κάποια εργασιακά ζητήματα ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα αρκεί να έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μία οικονομική εξέλιξη θα είναι υπέρ σου έστω και αν τώρα δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις.

 

Σήμερα  η αυτοπεποίθηση που έχεις θα παίξει μεγάλο ρόλο στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα παρασύρεις και εκείνον/η στην ίδια διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα αισθηματική γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία εργασιακή συνδιαλλαγή, ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι σε ερωτική διάθεση!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!