GOSSIP

Αυτό το πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε πως πάσχει από μια σπάνια νεύρωση

Είναι ένα από τα διασημότερα αγγελάκια της Victoria's Secret και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και τώρα βρήκε το θάρρος, να μιλήσει δημόσια για μια ψυχική διαταραχή που έχει από όταν ήταν έφηβη.

Ο λόγος για την 27χρονη καλλονή Sara Sampaio, που κατάγεται από την Πορτογαλία και έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με την εξωτική ομορφιά της.


Πρόσφατα η Sara απαντώντας σε ερωτήσεις κάποιων followers της για το πως περιποιείται τα φρύδια της, η ίδια αποκάλυψε πως πάσχει από μια σπάνια νεύρωση, την τριχοτιλλομανία. 


Πρόκειται για μια νεύρωση όπου ο πάσχων τραβάει καταναγκαστικά τις τρίχες του σώματός του. Τα αίτια εμφάνισης αυτής της νεύρωσης παραμένουν αδιευκρίνιστα, αλλά συχνά συνδέονται με την παρουσία άγχους, αλλά και με άλλες ψυχικές διαταραχές όπως η κατάθλιψη.


H Sara βρέθηκε να δέχεται πολλά μηνύματα από αρκετούς που έχουν παρόμοιες νευρώσεις και η ίδια μίλησε πλέον δημόσια για την τριχοτιλλομανία και αποκάλυψε πως ξεκίνησε να τραβάει αρχικά τις βλεφαρίδες της όταν ήταν 15 ετών. Στη συνέχεια  προχώρησε στην περιοχή των φρυδιών, με τα επεισόδια να αυξάνονται κάθε φορά που αισθανόταν πίεση, ή όταν βαριόταν.

Με τη βοήθεια του γιατρού της και των ειδικών φαρμάκων που της χορηγήθηκαν, μπορεί να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες της έντονης ζωής της. Επειδή, όμως, οι κρίσεις δεν έχουν αντιμετωπιστθεί πλήρως, σκέφτεται να δοκιμάσει μία νέα αγωγή που ακολουθούν άτομα εθισμένα σε ουσίες και αλκοόλ. Η Sara, τέλος, τόνισε ότι ο καθένας θα έπρεπε να συμβουλευτεί ειδικούς και να μη δοκιμάσει μόνος του να αναζητήσει τη σωστή θεραπεία.

 

 

 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on Jul 27, 2018 at 11:04am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!