ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα  σε προτρέπει να αναλωθείς σε συζητήσεις και επαφές

ΚΡΙΟΣ

 

Σήμερα η επικοινωνία θα είναι το σημαντικότερο εφόδιο για να περάσεις μία πολύ καλή ημέρα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον εξωστρεφή Τοξότη θα βοηθήσει για όλα τα υπόλοιπα! Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα σου κάνουν καλό καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως είσαι μέρος ενός συνόλου ανθρώπων που σου αρέσει! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα βοηθήσει την εικόνα σου καθώς θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και θα σε φέρει στο επίκεντρο της προσοχής! Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου το και λίγο παραπάνω μιας και η ήμερα θα έχει αρκετό φλερτ!

 

Η καλή επικοινωνία θα είναι το κλειδί για να περάσεις μία ήρεμη  ημέρα παρέα με τον/τη σύντροφό σου οπότε μη διστάσεις να μιλήσεις όσο περισσότερο μπορείς! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα έχεις όλα τα προσόντα τα προσόντα για να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις και να κάνεις εντύπωση!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά δραστήρια από το πρωί καθώς  η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη φέρνει στο φως το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο! Είναι πιθανόν να έχεις μία ιδέα την οποία αν υλοποιήσεις θα σου αποφέρει κέρδη αλλά  για να τα καταφέρεις χρειάζεσαι και τη βοήθεια τρίτων και αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως η επικοινωνία θα είναι αρκετά καλή για εσένα σήμερα καθώς θα βρίσκεσαι σε διάθεση για συζητήσεις και επαφές. Είναι πιθανό να σου δοθεί και μία ευκαιρία για να διευθετήσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα αρκεί να προσεγγίσεις τα κατάλληλα άτομα!

 

Σήμερα  θα υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνεννοηθείς με τον/τη σύντροφό σου ένας από αυτούς είναι μέσω της συζήτησης και ένας άλλος μέσω της κρεβατοκάμαρας! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μάθεις περισσότερα για εκείνη και σήμερα θα τα καταφέρεις!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει τις επαφές σου με σημαντικούς ανθρώπους για εσένα όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου, μιας και η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε φέρει στο κέντρο του ενδιαφέροντος! Σήμερα θα είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσεις και να βρεις ένα σημείο επαφής με τους άλλους και να είστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα φέρει νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και θα σου δώσει πολλές αφορμές για συζητήσεις και επαφές! Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και νέες γνωριμίες. Καλό θα ήταν να επιδιώξεις κάτι τέτοιο καθώς μακροπρόθεσμα θα βγεις ευνοημένος/η.

 

Σήμερα  θα έχεις μεγάλη επίδραση στον/τη σύντροφό σου καθώς οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες θα είναι ανεξάντλητες και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξελιχθεί γρήγορα λόγω καλής επικοινωνίας μεταξύ σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Σήμερα θα  συνειδητοποιήσεις από το πρωί πως οι ώρες που θα περάσεις στη δουλειά ή κάνοντας κάποιες εργασίες θα κυλήσουν πιο εύκολα αν έχεις και παρέα! Αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και είναι πολύ πιθανό να δουλεύεις μιλώντας στο τηλέφωνο ή μιλώντας με όποιον βρεθεί δίπλα σου! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα είναι υπεύθυνο για την επικοινωνιακή σου διάθεση και για την καλή διάθεση σου γενικότερα! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία καθώς σήμερα θα έχεις τον τρόπο να λύσεις ζητήματα γραφειοκρατικής φύσεως και υποχρεώσεων της καθημερινότητας πολύ πιο εύκολα από ότι πιστεύεις!

 

Ο/η σύντροφός σου θα βοηθήσει πάρα πολύ την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου αρκεί να μοιραστείς μαζί του/ης τις λεπτομέρειες της ημέρας σου, καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ χαλαρωτικό για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία που θα ξεκινήσει εντός εργασιακού περιβάλλοντος θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

 

ΛΕΩΝ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη δημιουργώντας σου συναισθήματα ευφορίας που θα ευνοήσουν όχι μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα τραβήξει το ενδιαφέρον επάνω σου, καθώς η άνεση με την οποία θα επικοινωνήσεις και θα πλησιάσεις τους ανθρώπους που θέλεις δεν θα περάσει απαρατήρητη. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στον/τη σύντροφό σου καθώς η ήμερα είναι πολύ ερωτική και σε συνδυασμό με την καλή σου διάθεση και την όρεξή σου για κουβέντα θα σας κάνει πολύ καλό! Ακόμα μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου καθώς μέσα από αυτό θα έχεις ευκαιρίες όχι μόνο για να περάσεις καλά αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά καθώς η ημέρα ευνοεί τον έρωτα και ο έρωτας την καλή επικοινωνία! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ευχάριστο και επικοινωνιακό περιβάλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Τις τελευταίες ημέρες μπορεί να δημιουργήθηκαν κάποια θέματα στο σπίτι τα οποία σου τράβηξαν την προσοχή και πείραξαν λίγο τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μπορέσεις να τα λύσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε βοηθήσει πολύ. Επένδυσε στα επιχειρήματά σου και στη θέληση που θα έχεις να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς αυτά σε συνδυασμό θα κάνουν θαύματα. Αν έχεις και μία δουλειά που σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες για το σπίτι σου επίλεξε να ασχοληθείς μαζί της σήμερα που θα έχεις όρεξη και υπομονή.

 

Σήμερα  η συζήτηση μπορεί να κάνει πολύ καλό σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να εξελίξεις τη σχέση με κάποιον άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα  καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να εκφραστείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά, να συναντήσεις κάποιον γνωστό σου που έχεις καιρό να δεις και να περάσεις και μία βόλτα από έναν αγαπημένο συγγενή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα ενισχύει την εξωστρεφή σου διάθεση και σου χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη  επικοινωνιακή άνεση γεγονός που θα βοηθήσει στις επαφές σου! Η ημέρα θα είναι γεμάτη από ανθρώπους του συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος . Προσπάθησε να τους αφιερώσεις χρόνο καθώς  η παρέα τους θα λειτουργήσει αγχολυτικά για εσένα και θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

 

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να έχει μία ιδέα για μία βόλτα σε συγγενείς και φίλους και σε συμβουλεύω να του κάνεις το χατίρι καθώς και εσύ θα περάσεις πολύ καλά μέσα από κοινωνικές συναναστροφές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός γνωστού σου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια  για αυτό και θα στρέψεις την προσοχή σου σε υλικά αποκτήματα αλλά και σε ανθρώπους που νιώθεις δικούς σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα και για τις επιδιώξεις σου. Είναι πιθανόν να έχεις και μία πρόταση επαγγελματικού χαρακτήρα η οποία θα συνοδεύεται με ένα οικονομικό μπόνους που θα είναι προς όφελος σου. Ακόμα και αν δεν σου φανεί τόσο συμφέρουσα  προσπάθησε να τη διαπραγματευτείς και να μην την αφήσεις, καθώς η επικοινωνιακή σου άνεση σε συνδυασμό με τα επιχειρήματά σου θα σε βοηθήσουν απροκάλυπτα.

 

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εκμαιεύσεις από τον/τη σύντροφό σου τα συναισθήματά του/ης και σίγουρα μπορείς να το καταφέρεις με άνεση και χωρίς να χρειαστεί να κινηθείς  «πλαγίως». Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της ανάγκης σου για  κουβέντα και θα εξελιχθεί όπως δεν το περιμένεις!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου υπενθυμίζει πως είναι πολύ σημαντικό να  βρίσκεσαι παρέα με ανθρώπους που μπορείς να συνεννοηθείς. Σήμερα αξίζει να δώσεις προσοχή στους αγαπημένους σου ανθρώπους και να βρεις ένα τρόπο να τους δείξεις πως αναγνωρίζεις τη σημασία που έχουν για εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα έχεις ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, να αποκτήσεις νέες πληροφορίες ακόμα και να ταξιδέψεις είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους! Σίγουρα η ημέρα θα είναι γεμάτη από συναντήσεις και συζητήσεις και δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε λεπτό.

 

Σήμερα  αξίζει να δώσεις προσοχή στον/τη σύντροφό σου  καθώς η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να εξελιχθεί καθώς θα είναι επικοινωνιακή και άμεση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα δεν θέλεις να κάνεις θόρυβο με την παρουσία σου καθώς θα έχεις μία εσωτερική ανησυχία η οποία είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρεις καν που οφείλεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε προτρέπει να βρεις χρόνο για εσένα μακριά από καταστάσεις και ανθρώπους που σου δημιουργούν ή εντείνουν το άγχος σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα είναι πολύ βοηθητικό για να επικοινωνήσεις έστω και με λίγους αλλά αγαπημένους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψει μία συζήτηση ιδιαίτερα σημαντική για εσένα την οποία θα πρέπει να κρατήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας .

 

Σήμερα πολλά από τα θέματα τα οποία θεωρείς πως έχεις με τον/τη σύντροφό σου μπορούν να λυθούν αρκεί και μόνο να επιλέξεις να τα συζητήσεις και όχι να τα κρατήσεις μόνο για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν θα είναι εύκολο για μία πρόσφατη γνωριμία να σου ανοιχτεί για αυτό βοήθησε τη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Άλλη μία ημέρα που θα είσαι ακόμα πιο κοινωνικός/η από ότι συνηθίζεις και θα επιδιώξεις να βρεθείς με τους φίλους σου για να τα πείτε! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα  σε προτρέπει να αναλωθείς σε συζητήσεις και επαφές. Είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πώς έχεις τον ίδιο τρόπο σκέψης με ανθρώπους που ανήκουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και μέχρι τώρα δεν το έχεις ανακαλύψει! Αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο/η καθώς μπορείς να διευρύνεις ακόμα περισσότερο το φιλικό σου περίγυρο «προσθέτοντας» και συναδέλφους! Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι δύσκολο να κρυφτούν σήμερα και είναι αυτά που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιλέξεις να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να πάρετε τη γνώμη των στενών σας φίλων για κάτι που σας απασχολεί καθώς αυτή μπορεί να είναι καθοριστική. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί  στην επόμενή σου κατάκτηση!

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού εσύ βρίσκεσαι εν μέσω επαγγελματικών εξελίξεων  και στόχων που θα προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις όσο πιο άμεσα γίνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δείξεις τι αξίζεις μέσα από τη δουλειά σου και τις επιλογές που θα κάνεις σε αυτή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα είναι βοηθητικό για να κάνεις συζητήσεις σχετικές με επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα και να βγεις ωφελημένος/η από αυτές.  Ακόμα είναι πιθανόν να έχεις ένα πολύ καλό νέο σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου θέμα και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

Σήμερα θα μονοπωλήσουν τη συζήτηση τα επαγγελματικά σου ζητήματα και θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να καλοπιάσεις τον/τη σύντροφό σου γιατί μπορεί να ξεκινήσει να δυσανασχετεί! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να διαχειριστείς σωστά επικοινωνιακά μία νέα γνωριμία αν θέλεις κάτι περισσότερο από εκείνη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!