ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 22 Ιουλίου 2018

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σε παρακινήσει να αδράξεις την ημέρα και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! 

ΚΡΙΟΣ

 

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου φέρει ευκαιρίες για να βγεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Οι προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους θα είναι αρκετές και θα σε βάλουν σε δίλλημα καθώς δεν θα ξέρεις ποια να ακολουθήσεις. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η ανάγκη σου για συζητήσεις και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σε φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων καθώς θα είσαι έξω καρδιά. Το εξάγωνο θα σχηματίσει με  τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο το βραδάκι θα σε βοηθήσει να λύσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει με κάποιο φίλο σου το προηγούμενο διάστημα. 

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση για κάποιο θέμα που σε απασχολεί καθώς η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι κάποιον για να σε παρακινήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περίγυρο που είχες αφήσει ημιτελή.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Οι κρυφές σου σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και θα σου προκαλέσουν μια δυσθυμία καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει αφορμές ικανές να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τα απωθημένα σου. Προσπάθησε να σκεφτείς  με τη λογική και να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο αρχικά μπορεί να σε αγχώσει. Μην ανησυχείς καθώς πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις πως τώρα είναι η ευκαιρία σου να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

 

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις να αναμοχλεύσεις γεγονότα του παρελθόντος ιδίως αν αυτά σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου διαφορετικά θα δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία σήμερα θα κάνει την επανεμφάνισή της.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σχέσεων καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα δώσει προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις σε ζητήματα που σε αφορούν και εσύ θα ψάξεις τρόπο να τους δείξεις την ευγνωμοσύνη σου. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο ένα  ζήτημα που σχετίζεται με κάποιο ταξίδι που είχες σκοπό να κάνεις αλλά κάτι δεν έγινε με τον τρόπο που το περίμενες. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναμοχλεύσεις ζητήματα σπουδών και να τα λύσεις σε περίπτωση που έχεις αφήσει κάτι που σχετίζεται με αυτά ημιτελές.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε παρακινήσει να φύγετε και να κάνετε ένα ταξίδι όμως μπορεί να μην είναι εύκολο να το πραγματοποιήσετε άμεσα, και αυτό θα σας αναγκάσει να το επαναπροσδιορίσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά με άλλο μάτι μία γνωριμία που είχες κάνει στο παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική και θα χρειαστεί να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να καταφέρεις να συμμαζέψεις τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες δουλειές οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα.  Προσπάθησε να  μη χάσεις το χρόνο σου σπαταλώντας την ενέργειά σου και να επικεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου αν θέλεις να ξεμπερδεύεις  μαζί τους. Το βραδάκι το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα  σου δημιουργήσει υπερένταση. Μία βόλτα για περπάτημα στη φύση θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να διοχετεύσεις  την ένταση που νιώθεις σε κάτι ωφέλιμο για τον οργανισμό σου.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα  σου προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις, και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς θα αποτελέσει την πηγή της δύναμης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σε φλέρταρε σχεδόν σε καθημερινή βάση πιθανόν να επανέλθει δριμύτερος/η!

 

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σε παρακινήσει να αδράξεις την ημέρα και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Μία βόλτα με φίλους σου, η επαφή με τον/τη σύντροφό σου και η ενασχόλησή σου με κάποιο χόμπι που έχεις είναι μερικά από τα σενάρια που θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά σήμερα. Το βραδάκι το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει ξανά στο διάβα σου μία παλιά γνωριμία η οποία πιθανόν να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου πριν αποφασίσεις και ζύγιζε προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις.

 

Σήμερα δεν θα σου αρκεί μόνο να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου αλλά χρειάζεται και να βρείτε μία ενδιαφέρουσα ενασχόληση μαζί διαφορετικά θα βαρεθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που είχες κάνει αλλά δεν της είχες δώσει την πρέπουσα σημασία θα  έρθει ξανά στο προσκήνιο και θα διεκδικήσει την προσοχή σου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η τάση σου για παράπονα θα γίνει εμφανής σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί. Αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου προς τους οικείους σου καθώς ούτε εκείνοι πρόκειται να μείνουν στο απυρόβλητο.  Καλό θα ήταν να δείξεις αυτοσυγκράτηση διαφορετικά είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις σοβαρά θέματα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να  διευθετήσεις κάποια καθημερινή υποχρέωση/εκκρεμότητα που υπάρχει και είχε αποτελέσει το μήλον της έριδος στο σπίτι σου.

 

Σήμερα καλό θα ήταν πριν αφιερώσεις χρόνο στον/στη σύντροφό σου να έχεις φέρει εις πέρας κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις για εσένα διαφορετικά  αυτές θα γίνουν το μοναδικό θέμα συζήτησης  ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως σήμερα θα έχεις τον τρόπο να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και να επιτύχεις αυτό που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επαφές με συγγενείς και γνωστούς. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας, καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις τους άλλους. Όσο περνάει η ημέρα θα παρατηρήσεις πως θα γίνεσαι ακόμα πιο δραστήριος/α και με μεγαλύτερη όρεξη να συναντήσεις ακόμα περισσότερο κόσμο! Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη από τον  Υδροχόο πιθανόν να φέρει και ένα παλιό  έρωτα στο διάβα σου. Σήμερα θα έχει την ευκαιρία να τον δεις ξανά  υπό άλλες συνθήκες που θα δείξουν αν υπάρχει μέλλον μεταξύ σας.

 

Σήμερα δοκίμασε να φλερτάρεις ξανά τον/τη σύντροφό σου όπως τον πρώτο καιρό καθώς αυτό το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ ανανεωτικό για εσάς και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  παλιά γνωριμία θα έρθει στο προσκήνιο με σκοπό να πάρεις τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον της.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου για αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να έχεις όσα περισσότερα μπορείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια για αυτό και θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα υλικά αποκτήματα και στα χρήματα.  Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα σε προτρέψει να αναλάβεις πρωτοβουλία προκειμένου να μπορέσεις να λύσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Μην αφήσεις μία ιδέα που έχεις σχετικά με αυτό να περάσει καθώς μπορεί να είναι η λύση που περιμένεις.

 

Σήμερα μπορεί να μη νιώθεις τόσο σίγουρος/η για τον εαυτό σου αλλά η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει, καθώς θα σου υπενθυμίσει πως για κάποιον άνθρωπο είσαι η επιλογή του και αυτό  είναι σημαντικό. Αν είσαι ελεύθερος/η δραστηριοποιήσου στον αισθηματικό τομέα ώστε να κερδίσεις αυτόν/η που θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και μία συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα σε αποδιοργανώσει καθώς δεν τη συνηθίζεις. Προσπάθησε να μη γίνεις παράλογος/η με αυτά που θα ζητήσεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους για να μην τους δημιουργήσεις ερωτηματικά. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να δεις κάποια ζητήματα πού ξέρεις πως υπάρχουν  στις διαπροσωπικές σου σχέσεις προκειμένου να τα λύσεις. Αν το κάνεις τότε θα καταφέρεις να κάνεις μια επανεκκίνηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

 

Σήμερα χρειάζεται να δείξεις ενδιαφέρον και στον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις την τάση να τον παραμελήσεις ή να ασχοληθείς μόνο με εσένα ή όλους τους άλλους εκτός από εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα  διαπιστώσεις πως μία γνωριμία που έχεις κάνει χρειάζεται αλλαγή πλεύσης προκειμένου να μπορέσει να εξελιχθεί.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Οι εμμονές και οι ανησυχίες σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς καθαρά για οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει καχυποψία ακόμα και προς τους ανθρώπους που ξέρεις πως έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την εμπιστοσύνη σου. Προσπάθησε να μην τους το δείξεις ώστε να αποφύγεις να παρεξηγηθείς. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει πίσω σε εσένα κάποια χρήματα που σου χρωστούν ή κάποια χρήματα που δεν περιμένεις! Σε κάθε περίπτωση εσύ θα βγεις ευνοημένος/η από αυτό!

 

Σήμερα  θα έχεις την τάση να πεις πράγματα πίσω από την πλάτη του/ης συντρόφου σου και αυτό δεν θα είναι ωραίο καθώς κάποια στιγμή θα φτάσουν στα αυτιά του/ης, για αυτό προτίμησε να συζητήσεις μαζί του οτιδήποτε σε έχει ενοχλήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η και δεν θέλεις να μαθευτούν λεπτομέρειες της αισθηματικής σου ζωής προσπάθησε να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός/η  με τις κινήσεις σου σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη και θα σημάνει και την έναρξη του διαλλείματος από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να δεις τους φίλους σου, ή να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο σου χρόνο και να κάνεις ένα πέρασμα από κάποιο σύλλογο η μία ομάδα που είσαι ενεργό μέλος.  Οι ώρες της ημέρας θα περάσουν γρήγορα καθώς κάθε στιγμή και λεπτό θα έχεις κάτι να κάνεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βραδάκι, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις μία αδικία ή μία λάθος συμπεριφορά που είχες προς κάποιον φίλο σου. Αν πραγματικά θέλεις να επανορθώσεις η ημέρα ενδείκνυται για να το συζητήσεις μαζί με τον ενδιαφερόμενο και να μπορέσετε να το λύσετε.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα θελήσει να ασχοληθείτε με πράγματα που εσύ δεν θα έχεις την όρεξη ούτε την ενέργεια για να ασχοληθείς μαζί τους αλλά πρέπει να εκφράσεις την αντίθεση σου χωρίς να θυμώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η τροπή που θα πάρει ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε ευνοήσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα παρατηρήσεις πως θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη θα έρχονται στο μυαλό σου όλο και συχνότερα. Αυτό που επιθυμείς είναι να δείξεις την αξία σου όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο το βράδυ, θα σε βάλει στη διαδικασία να επαναφέρεις στο μυαλό σου κάποια γεγονότα του παρελθόντος τα οποία  θα σε κουράσουν και μόνο στη σκέψη. Προσπάθησε να αφήσεις ότι έχει γίνει και έχει περάσει στο παρελθόν και να κοιτάς μόνο στο παρόν καθώς εδώ είναι το πεδίο δράσης σου.

 

Σήμερα θα έχεις αρκετή δουλειά και πιθανόν να μην έχεις όρεξη να δεις τον/τη σύντροφό σου όμως θα πρέπει να του/της χρυσώσεις το χάπι, δημιουργώντας του προσδοκίες για την επόμενη συνάντηση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην «φέρεις» σε μία νέα γνωριμία ζητήματα του παρελθόντος γιατί δεν θα αργήσει να δημιουργηθεί πρόβλημα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!