ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 20 Ιουλίου 2018

H Σελήνη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να διαξιφιστείς ακόμα και με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος προκειμένου να  υπερασπιστείς τις απόψεις και τα πιστεύω σου. 

ΚΡΙΟΣ

 

Η Σελήνη πέρασε στο Σκορπιό και θα σε κάνει αρκετά μυστικοπαθή και κρυψίνους με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αφήσεις τους άλλους να σε πλησιάσουν ακόμα και αν το κάνεις ασυναίσθητα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να δεις με καχυποψία τη γνώμη ενός φίλου σου και να σκεφτείς πως θέλει να σε διαβάλλει. Ακόμα είναι πιθανόν να δράσεις με τελείως λάθος τρόπο όσον αφορά ένα οικονομικό ζήτημα για αυτό καλό θα ήταν σήμερα να μην προχωρήσεις σε  συμπεράσματα και αποφάσεις καθώς η ήμερα θα είναι αρκετά εκρηκτική και εσύ ιδιαίτερα καχύποπτος/η. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα λειτουργήσει εξισορροπητικά και θα σε σώσει από τις υπερβολές.

 

Σήμερα μπορεί να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που σου πει κάτι το οποίο δεν σου αρέσει όμως θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να είσαι προκατειλημμένος/η μαζί του και να περιμένεις στη γωνία το σφάλμα του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει νεύρα αλλά καλό θα ήταν να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στην ημέρα σου καθώς θα τους αναζητήσεις και θα επιδιώξεις τις επαφές μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο αλλά και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως αν εμπλακείς σε εντάσεις σήμερα θα είναι λόγω της απότομης συμπεριφοράς που θα έχεις. Προσπάθησε να μην μιλήσεις πριν τελειώσει ο άλλος την κουβέντα του καθώς μπορεί να βιαστείς να τον παρεξηγήσεις και να πεις πράγματα τα οποία όσο κι αν προσπαθήσεις δεν θα είναι εύκολο να μαζέψεις. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω λειτουργεί εξισορροπητικά για εσένα και σου λέει να επιδιώξεις να  πας μία βόλτα ή να διαβάσεις ένα βιβλίο καθώς αυτό θα είναι αγχολυτικό.

Σήμερα  η σχέση με τον/τη σύντροφό σου χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή καθώς μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία δεν θα είναι σημαντικά, όμως θα γίνουν από τον τρόπο που θα  επιλέξεις να τα διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε  μικρά και διακριτικά βήματα προς μία νέα γνωριμία καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται για κάτι παραπάνω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να μην κάνεις απολύτως τίποτα όμως η Σελήνη που μπήκε στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να εκπληρώσεις  αυτό το στόχο σου. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις που θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους και μάλιστα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε αυτές οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει υπερβολικές αντιδράσεις από μέρους σου οι οποίες δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη λογική σου σκέψη και να συνειδητοποιήσεις πως με βιασύνη και φωνές δεν γίνεται να φέρεις εις πέρας την παραμικρή εργασία.

 

Σήμερα  θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να φορτώσεις στον/στη σύντροφό σου τα νεύρα της ημέρας καθώς αυτό θα έχει δυσάρεστα αποτελέσματα και για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς μπορεί να  παρασυρθείς και να γίνεις πιεστικός/η προς αυτόν που σου αρέσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Σελήνη μπήκε στο Σκορπιό και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε αυτά που αγαπάς είτε είναι άνθρωποι είτε είναι δραστηριότητες είτε είναι υλικά αγαθά! Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον  ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι έντονη και εσύ θα νιώθεις πως κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την αναστάτωση που νιώθεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός/η μαζί τους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις ισορροπίες και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα,  ώστε στο τέλος να επικρατήσει η λογική και να αποφύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας!

 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πιθανόν να τον/ην αδικήσεις με τη συμπεριφορά σου αλλά και με αυτά που πιστεύεις για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε  να κάνεις κάποια έκπληξη σε κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα καθώς μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις.

 

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα που είχες για καιρό κρατήσει μέσα σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την ασυγκράτητη ανάγκη να τα εξωτερικεύσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έχεις αρκετά νεύρα! Προσπάθησε να συγκρατηθείς αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει την αυτοσυγκράτηση σου και θα παρατηρήσεις πως ακόμα και τελευταία στιγμή θα υπερισχύσει η λογική.

 

Σήμερα  μπορεί να νιώσεις πιεσμένος/η από επαγγελματικά  και λοιπά ζητήματα και μπορεί να γίνεις απότομος/η προς τον/τη σύντροφό σου ακόμα και αν δεν φταίει σε τίποτα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς δεν θα έχεις την υπομονή  και την όρεξη να ασχοληθείς με τέτοιου είδους ζητήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Σήμερα είναι πιθανό να συναντήσεις αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον σου οι οποίοι θα σε βάλουν  στη διαδικασία να συζητήσεις και να εξωτερικεύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως δεν θα είσαι ιδιαίτερα συζητήσιμος/η σε περίπτωση που νιώσεις ότι δεν έχεις την αμέριστη προσοχή των άλλων. Ακόμα είναι πιθανό να εκνευριστείς ακόμα και με το διαφορετικό τρόπο σκέψης, και καλό θα είναι να επιλέξεις να συζητήσεις μόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως ούτε εσύ τους παρεξηγείς αλλά ούτε και εκείνοι. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα λειτουργήσει βοηθητικά καθώς ακόμα και σε περίπτωση που δημιουργηθούν εντάσεις η λογική δεν θα αργήσει να επανέλθει.

 

Σήμερα τα λόγια τρίτων μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και πριν μιλήσεις καλό θα ήταν να σκεφτείς με σύνεση αυτό που θέλεις να πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η καλύτερα να κρατήσεις τα προσχήματα με κάποιον/α που έχεις γνωριστεί πρόσφατα μέχρι να δεις τις προθέσεις του.


 

ΖΥΓΟΣ

 

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα δεις διεξοδικά προκειμένου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο  θα φέρει στο μυαλό σου λάθος κινήσεις του παρελθόντος που σου έχουν φέρει κάποια έξοδα και  πιθανόν να αγχωθείς. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις καθώς τα γεγονότα του παρελθόντος  αλλά και ο εκνευρισμός σου δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις κατάλληλες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα εξισορροπήσει την κατάσταση καθώς θα παρατηρήσεις πως έχεις δίπλα σου δικούς σου ανθρώπους που σου δείχνουν τη στήριξή τους με κάθε τρόπο.

 

Σήμερα  αν δεν θέλεις να τσακωθείς με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να αφήσεις στο παρελθόν γεγονότα που σχετίζονται με αυτό και να μην τα αναμοχλεύεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή ώστε να μην κάνεις τα λάθη του παρελθόντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να δεις διεξοδικά τις επαφές σου με σημαντικούς ανθρώπους για εσένα, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα χρειαστείς σύνεση και υπομονή προκειμένου να λύσεις το γόρδιο δεσμό κάποιων σχέσεων χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για εσένα καθώς θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται λογική  και ενίοτε διπλωματία ώστε να μπορέσεις να προσεγγίσεις θέματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος/η με το/η σύντροφο σου καθώς η ήμερα θα δημιουργήσει εντάσεις και νεύρα και εσύ θα βρεις ευκαιρία μαζί με αυτά να θυμηθείς και κάτι γεγονότα του παρελθόντος που σου είχαν «μείνει». Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε μία νέα γνωριμία καθώς μπορεί να φανείς απότομος/η.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και αναμοχλεύει συναισθηματικά απωθημένα, ανησυχίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα της καθημερινότητας τα οποία όμως θα σε αποσυντονίσουν και ενδεχομένως να σε εκνευρίσουν. Το πιο πιθανό είναι  να σχετίζονται με ζητήματα του παρελθόντος τα οποία όμως δεν είχες φροντίσει τότε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον  Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Σήμερα  είναι πιθανό να ξεκινήσεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου που θα αναφέρεται σε γεγονότα του παρελθόντος και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις  καθώς πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς το παρασκήνιο θα είναι έντονο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι μέσα από κοινές ομάδες, παρέες και συλλόγους θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς θα έχουν ιδέες που σε αφορούν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος τα οποία χρειάζονται  λύση εδώ και τώρα. Επειδή σίγουρα θα ακούσεις ιστορίες που θα έχουν πτυχές τις οποίες δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις και να μιλήσεις έντονα στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα λειτουργήσει βοηθητικά προς εσένα και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα προσχήματα ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό μόνο υπέρ σου μπορεί να βγει.

 

Σήμερα  θα πρέπει να διαχωρίσεις απόλυτα ζητήματα που σχετίζονται με τη σχέση σου και ζητήματα που σχετίζονται με τους φίλους σου καθώς υπάρχει περίπτωση να εμπλακούν και να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου με λογική τις επόμενες κινήσεις σου προς αυτόν/η που σου αρέσει και μη δράσεις παρορμητικά σήμερα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα είναι έντονες και δεν θα σε αφήσουν να τις αφήσεις καθώς η Σελήνη που μπήκε στο Σκορπιό θα τις τονίσει ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά η ημέρα δεν ενδείκνυται για να ασχοληθείς μαζί τους τουναντίον σου εφιστά την προσοχή και σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος τα οποία μπορεί να είναι είτε μία λάθος κίνηση που είχες κάνει είτε κάτι που είχες πει. Αυτά είναι ικανά να προκαλέσουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος/η προκειμένου να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Σε αυτό θα βοηθήσει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω καθώς θα είναι το αντίβαρο του εκνευρισμού σου και θα μπορέσει να σώσει την κατάσταση ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Σήμερα  μπορεί να περάσεις μία έντονη ημέρα που θα έχει αρκετά επαγγελματικά ζητήματα και θα εκτονώσεις την πίεση προς τον/τη σύντροφό σου αγνοώντας τις συνέπειες, όμως καλό θα είναι να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν αποφασίσεις να  δράσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς δεν θα σε βοηθήσει να τα προσέγγισεις με σωστό τρόπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να αποκτήσεις γνώσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να διαξιφιστείς ακόμα και με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος προκειμένου να  υπερασπιστείς τις απόψεις και τα πιστεύω σου. Προσπάθησε να αφήσεις τις υπερβολικές αντιδράσεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν ούτε να βρεις το δίκιο σου αλλά ούτε και να υπερισχύσεις έναντι των άλλων. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να βρεις υποστήριξη  στους φίλους σου και να διαπιστώσεις πως δεν χρειάζεται να έχεις πολλούς γύρω σου, αλλά καλούς!

 

Σήμερα η άποψη του/της συντρόφου σου  σχετικά με κάποιο ζήτημα  δεν είναι ικανή να σου δημιουργήσει προβλήματα παρά μόνο αν εσύ αντιδράσεις σπασμωδικά και έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσεκτική προσέγγιση και όχι  «απότομες» κινήσεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!