GOOD LIFE

H Λεμεσός απέκτησε νέο μπεργκεράδικο και είναι κίτρινο!

Λέγεται Classic Burger Joint, άνοιξε τις πόρτες του λίγα βήματα από την πλατεία Σαριπόλου στη Λεμεσό και πρόκειται να ξετρελάνει τους burger addicts.

Το Classic Burger Joint σερβίρει μπέργκερς ψημένα στο γκριλ με μαεστρία, προσφέροντας σας μια λαχταριστή γαστρονομική εμπειρία. Τα ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια ετοιμάζονται ειδικά για κάθε παραγγελία, ενώ το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως το Classic Cheese®, το Mexican®, το BBQ – Βacon® αλλά και επιλογές γι’ αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, όπως το Halloumi Burger® και το Grilled Chicken®, όλα συνοδευόμενα από σπιτικές, φρέσκιες, τηγανιτές πατάτες με φλούδα, μαγειρεμένες σε 100% μη αλλεργιογόνο, φυσικό φυστικέλαιο, μαλακά ψωμάκια που ψήνονται καθημερινά και σαλάτα.

Το Classic Burger Joint επεκτάθηκε από το Λίβανο στο Κουβέιτ και τώρα στη Λεμεσό, μετά από  πολλές γευστικές αναζητήσεις του τέλειου μπέργκερ. Η εμπειρία στα Classic Burger Joint συνοδεύεται από ένα μοναδικό επίπεδο φρεσκάδας και προσωπικής εξυπηρέτησης που διασφαλίζει πως κάθε μπουκιά σας αφήνει μια λαχταριστή αίσθηση στο στόμα. Συνδυάζοντας άριστη ποιότητα με λογικές τιμές, τα σπιτικά ποιοτικά burgers μεταμορφώνουν αυτό το διαχρονικό, κλασικό φαγητό σε γκουρμέ απόλαυση.
Το νέο μπεργκεράδικο της Λεμεσού θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12.00πμ έως τα μεσάνυχτα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα, σνακ μετά τη δουλειά ή και για casual δείπνο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!