ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα γεμίσει την ημέρα σου με υποχρεώσεις που όσο κι αν προσπαθήσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις.

ΚΡΙΟΣ

 

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς μέσα από αυτές ενδέχεται να προκύψουν  υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να πάρεις την επιβεβαίωση τους. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με τις ανάγκες των άλλων και φυσικά να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου χωρίς τύψεις! Μία νέα συνεργασία μπορεί να προκύψει σήμερα για αυτό αν έχεις κάτι που περιμένεις αυτό το διάστημα κανόνισε ένα ραντεβού άμεσα.

 

Σήμερα  η γνώμη του/της συντρόφου σου θα είναι πάρα πολύ σημαντική για εσένα για αυτό και θα είναι δύσκολο να μην τον/την ακούσεις  εκτός αν σου πει κάτι που δεν σου αρέσει! Αν είσαι ελεύθερος/η δείξε τα συναισθήματά σου σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει και μην το θεωρείς ένδειξη αδυναμίας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα γεμίσει την ημέρα σου με υποχρεώσεις που όσο κι αν προσπαθήσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις, οπότε σκέψου πως όσο πιο νωρίς ασχοληθείς μαζί τους τόσο πιο νωρίς θα ξεμπερδέψεις! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να τα καταφέρεις είναι να μην παρασυρθείς και αφήσεις το χρόνο σου να περνάει ανεκμετάλλευτος. Αν καταφέρεις και μένεις πιστός/η σε ένα σωστό ημερήσιο πρόγραμμα τότε σίγουρα θα σου μείνει και χρόνος για εσένα το βραδάκι. Εκμεταλλεύσου τον για να κάνεις ένα περίπατο παρέα με ένα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς το περπάτημα θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις!

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία για εσένα καθώς θα τον χρειαστείς προκειμένου να φέρεις εις πέρας κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση που θα ξεκινήσεις με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αισθηματικά θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μετά από μία κουραστική μέρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα βοηθήσει για αυτό! Προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια και την όρεξη που θα έχεις σε πράγματα που σου αρέσουν καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.  Μία βόλτα με τους φίλους σου και η ενασχόλησή σου με κάποιο χόμπι θα φροντίσουν να σου χαρίσουν ξέγνοιαστες στιγμές που έχεις ανάγκη. Αν δεν έχεις κάποιο χόμπι η ή κάποια δραστηριότητα που να νιώθεις πως σου αρέσει, μπορείς να κάνεις μια έρευνα και να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας κάποια ασχολία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θεωρείς πως σου ταιριάζει.

 

Σήμερα  μπορείς να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τον/τη σύντροφό σου και να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο ή να του/ης κάνεις κάποια άλλη έκπληξη καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα σου δώσει ωραίες ιδέες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ερωτευτείς!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις υπερευαίσθητος/η με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να παρεξηγηθείς καθώς θα περιμένεις ακόμα και μία λάθος κουβέντα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα των τελευταίων ημερών και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να ψάχνεις αφορμή να τα εξωτερικεύσεις. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός/η με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς τα παράπονα θα δυσκολέψουν λίγο την επικοινωνία μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να μην επαναφέρεις προς συζήτηση γεγονότα που έχουν ήδη λυθεί μόνο και μόνο επειδή ένιωσες αδικημένος/η γιατί δεν θα γλιτώσεις τους ενδοοικογενειακούς καβγάδες.

 

Σήμερα  προτίμησε να μείνεις μέσα με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα είσαι ιδιαίτερα ευδιάθετος/η για βόλτες και συναντήσεις με κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα ή να γίνεις απαιτητικός/η με κάποιον που έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Η επικοινωνία σου θα είναι το δυνατό σου στοιχείο σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό σε προτρέπει να βρεθείς με κόσμο, να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Σήμερα οι επαφές  με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου μπορεί να σου φέρνουν νέα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα! Πάνω στην κουβέντα μπορεί να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς κάτι που θα έπρεπε να έχεις κρατήσει για εσένα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να την πατήσεις. Αν έχεις κατά νου και μία βόλτα στα μαγαζιά προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που θα ξοδέψεις και να μην παρασυρθείς.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου φέρει νέα που σχετίζονται με τρίτους και θα είναι δύσκολο να σε αφήσουν αδιάφορο/η καθώς θα βρεις ευκαιρία για κουβέντα! Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε αυτόν/η που σου αρέσει καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι η δύναμη σου σήμερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις ανασφάλεια, ιδιαίτερα αν έχεις να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σε δραστηριοποιεί σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά προκειμένου να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις και να βγεις κερδισμένος/η μέσα από αυτά. Οι συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους και κάποιοι διακανονισμοί που θα κάνεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η όλη την ημέρα αλλά σίγουρα θα είναι για καλό. Αυτό που χρειάζεται για να είσαι ακόμα πιο σίγουρος/η για το αποτέλεσμα είναι να μην λειτουργήσεις με βάση την παρόρμηση αλλά με βάση τη λογική και τη σύνεση.

 

Σήμερα μπορεί να νιώθεις αρκετά ανασφαλής αλλά ο/η σύντροφός σου είναι εδώ για να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου αρκεί να βρεις τρόπο να του/ης δείξεις πως το έχεις ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της ανάγκης σου για επιβεβαίωση και μετά είναι στο χέρι σου πως θα εξελιχθεί.


 

ΖΥΓΟΣ

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια μικρή επανάσταση ιδιαίτερα σε περίπτωση που νιώσεις πως θίγονται τα θέλω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές μεταβολές που πιθανόν θα τις πληρώσουν οι στενοί σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου. Προσπάθησε να  βρες μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και αυτά που θέλουν οι άλλοι ώστε να μην δημιουργήσεις εντάσεις μεταξύ σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει αλλά σκέψου μήπως εσύ δεν έχεις κάνει καμιά προσπάθεια για αυτό και μη γίνεσαι αυστηρός/η μαζί τους!

 

Ο/η σύντροφός σου εξυπηρετεί τις αισθηματικές ανάγκες σου αλλά οι ανάγκες δεν γίνεται να εξυπηρετούνται μονόπλευρα για αυτό σήμερα αξίζει να αφουγκραστείς και τις δικές του ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να ξεκινήσει αν εσύ της δώσεις χώρο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό σε μία θέση από την οποία είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει φοβίες και να εντείνει τις ανασφάλειές σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να υπέρ-αναλύσεις το καθετί τι και η μία σκέψη θα φέρει την άλλη με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να τις σταματήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να εκλογικεύσεις αυτά που σε ανησυχούν καθώς μόλις το κάνεις θα συνειδητοποιήσεις πως οι ανησυχίες σου δεν έχουν καμία βάση μέχρι στιγμής. Η διαίσθηση σου σήμερα δουλεύει τέλεια και εσύ θα πρέπει να την ακούσεις ώστε να βγεις από προσωπικά και επαγγελματικά διλλήματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο και άγχος!

 

Σήμερα  οι ανησυχίες σου θα επεκταθούν και στη σχέση σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα  εξελιχθεί σχεδόν μυστικά  καθώς θα υπάρξουν λόγοι για να γίνει έτσι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Σήμερα θα νιώσεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να μην είσαι μόνος/η και να έχεις κοντά σου τους αγαπημένους σου φίλους και τα άτομα που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ευνοήσει τις συλλογικές δραστηριότητες και τις επαφές με άτομα που σε ενώνει κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με κάποιο συνάδελφό σου και να τονώσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου γενικότερα.  Μία έξοδος για ποτό ή φαγητό μετά τη δουλειά είναι πολύ καλή ιδέα για αυτό μη διστάσεις να το προτείνεις!

 

Σήμερα μπορείς να οργανώσεις μία βραδιά για επιτραπέζια στο σπίτι σου ή μία έξοδο για ποτό όχι μόνο με τον/τη σύντροφό σου αλλά και με τους φίλους σας καθώς η ημέρα ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος/η δες προσεκτικά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς υπάρχει κάποιος/α ο οποίος σε θέλει!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μπει ξανά σε επαγγελματικούς ρυθμούς η πολύ απλά να μην βγήκες ποτέ ούτε καν για το καλοκαίρι και η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα το τονίσει ακόμα περισσότερο!   Σήμερα θα είσαι απόλυτα προσηλωμένος/η σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματικούς σου στόχους και να κάνει τους άλλους να καταλάβουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά για να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Μην περιμένεις να γίνουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη όμως σίγουρα σήμερα μπορείς να βάλεις τις κατάλληλες βάσεις για να δρέψεις τους καρπούς αργότερα!

 

Μία εμφάνιση  με τον/τη σύντροφό σου σε ένα κοινωνικό κάλεσμα θα είναι αρκετή  για να βρεθείς ξανά στο προσκήνιο καθώς η εμφάνισή σας θα ανοίξει συζητήσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ως επαγγελματική αλλά θα εξελιχθεί σε προσωπική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σήμερα είτε έχεις πάει διακοπές είτε ετοιμάζεσαι να πας, το μυαλό σου θα αποφασίσει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εκείνο να κάνει τις δικές του!  Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα παρασύρει  το μυαλό σου μακριά από υποχρεώσεις, δουλειές και αγγαρείες.  Σε περίπτωση που δεν έχεις φύγει για διακοπές αδημονείς πότε θα έρθει ή ώρα για να φύγεις και αυτό σήμερα θα είναι πιο έντονο από κάθε άλλη ημέρα. Πριν αρχίσεις να μετράς αντίστροφα  προσπάθησε να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις παρόλη την κούραση που νιώθεις για να μην τις πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

 

Η συζήτηση  με τον/τη σύντροφό σου για ένα παρελθοντικό ή μελλοντικό ταξίδι θα σας φέρει κοντά και θα σας βάλει σε όμορφες σκέψεις σχετικά με την επόμενη απόδραση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει με πολύ καλές προθέσεις και με συστάσεις από το περιβάλλον σου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Σήμερα μπορεί να σκεφτείς κάτι ή να δεις κάποιο πρόσωπο που θα ξυπνήσει αναμνήσεις και θα σε αναστατώσει συναισθηματικά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ξεκινήσει να αναμοχλεύει το παρελθόν σου και να το εμπλέκει τεχνηέντως στο παρόν σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις.  Οι σκέψεις σου μπορεί να σε κάνουν κτητικό/η και απότομο/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους, ιδιαίτερα αν προκύψουν και συζητήσεις σχετικές με αισθηματικά και ερωτικά ζητήματα.  Χρειάζεται να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην αφήσεις  εσωτερικές ανησυχίες να προκαλέσουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.  

 

Η ημέρα θα δημιουργήσει αυξημένη λίμπιντο  και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να την διοχετεύσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα συνοδεύεται από έντονο πάθος και αυτό μπορεί να είναι λάθος αν έχεις μακροχρόνιες βλέψεις για αυτή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!