GOSSIP

Η Καλομοίρα παραδέχεται πως έφτασε κοντά στο διαζύγιο [εικόνες]

Η Καλομοίρα πόζαρε για το τεύχος Ιουλίου της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού People και αποκάλυψε πολλά για τη ζωή της και το γάμο της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ομολόγησε, μεταξύ άλλων, πως κάποιες φορές της λείπει το τραγούδι και πως κάποια στιγμή θα ξαναμπεί στο στούντιο, μίλησε για μια άγνωστη πρόταση που είχε δεχτεί για να συμμετάσχει στη Eurovision και αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Γιώργο Μπούσαλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, κατά καιρούς και ειδικά στις εγκυμοσύνες, πέρασε κρίση.

 

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on Jul 13, 2018 at 4:09am PDT


"Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η  δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά" είπε και πρόσθεσε " Είχαμε εντάσεις και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Είμαι η χειρότερη εγκυμονούσα του κόσμου! Οι ορμόνες μου πάνε στο Φεγγάρι και τσακώνομαι με όλους γιατί νιώθω σαν αγελάδα, κάνω εμετούς και πονάω. Με λίγα λόγια, είμαι στα χάλια μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Οπότε δεν έχω ενέργεια, αφήνομαι κάπως εμφανισιακά και πολλές φορές είχε τύχει να έχουμε ένταση με τον Γιώργο για λόγους που δεν είχαν και τόση ουσία, αλλά και πάλι τα βρίσκαμε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Γιώργος με τον τρόπο του ήταν συνεχώς δίπλα μου και στις δύο εγκυμοσύνες μου, παρόλο που κανένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως την ψυχοσύνθεση μιας εγκύου. Οπότε συμβουλεύω όλες τις γυναίκες να μοιράζονται τα της εγκυμοσύνης με τις φίλες, τις μαμάδες και τις αδελφές τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τις αγαπούν οι άντρες τους. Απλά δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την αλλαγή που συμβαίνει στο γυναικείο σώμα και όλα όσα φέρνει αυτή η αλλαγή στην αυτοπεποίθησή μας". 

 

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on Jul 15, 2018 at 5:37am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!