GOOD LIFE

Έρευνα δείχνει πως καλό είναι να μην ξοδεύεις μια περιουσία για το γάμο σου

Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε και ονειρεύεστε να κάνετε έναν χλιδάτο γάμο και ανησυχείτε για τα υπέρογκα ποσά που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε το όνειρό σας, η στατιστική επιστήμη έρχεται να σας συμβουλεύσει να αλλάξετε όνειρο για το γάμο σας και να προτιμήσετε  να κάνετε έναν πιο απλό, λιτό και οικονομικό γάμο.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Andrew Francis-Tan και Hugo M Mialon, οι οποίοι μελέτησαν τους γάμους 3.000 ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες, γεννήθηκε το συμπέρασμα πως τα ζευγάρια που ξόδεψαν μια περιουσία στην οργάνωση του γάμου τους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στο διαζύγιο.

Η ίδια μελέτη και ανάλυση των στατιστικών στοιχείων έδειξε πως οι πιθανότητες για διαζύγιο αυξάνονταν όσο αυξάνονταν και η αξία του δαχτυλιδιού των αρραβώνων, με όσους ξόδεψαν πάνω από 2000 δολάρια για το δαχτυλίδι να έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες για διαζύγιο σε σύγκριση με όσους ξόδεψαν λιγότερο από 1000 δολάρια για να αγοράσουν δαχτυλίδι αρραβώνων.

Το σίγουρο είναι πως ένας χλιδάτος γάμος δεν εγγυάται την ευτυχία ενός ζευγαριού, αλλά από την άλλη δικά σας είναι τα χρήματα, αν θέλετε να κάνετε έναν πραγματικά χλιδάτο γάμο δεν θα σας το απαγορέψει κανείς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!