ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και  σε βάζει στη διαδικασία να βγεις έξω και να συναντήσεις αγαπημένους ανθρώπους κυρίως αυτούς που παρόλο που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον δεν τους βλέπεις συχνά.

ΚΡΙΟΣ

 

Θέματα που έχουν να κάνουν με το εισόδημά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θέλεις οπωσδήποτε να βρεις κάποιο τρόπο να το «βελτιώσεις». Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τονίζει κάθε είδους ανάγκη σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σημάνει συναγερμό μέσα σου καθώς θα νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να ικανοποιήσεις και να καλύψεις αυτά που έχεις κατά νου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε λανθασμένες ενέργειες που αφορούν οικονομικά ζητήματα όπως και να βγεις εκτός οικονομικού προϋπολογισμού λόγω αγορών που δεν χρειάζεσαι. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα έξοδα καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μη νιώθεις μετέωρος/η.

 

Σήμερα επιθυμείς αισθηματικά εχέγγυα από τον/τη σύντροφό σου και δεν θα είσαι ευχαριστημένος/η αν δεν ακούσεις αυτά που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη βιαστείς να πεις πως βρήκες αυτόν/ην που θέλεις αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είναι αυτό που αναζητάς.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε κάνει να εστιάζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις επαφές με τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα  είναι πιθανό να προκαλέσει συγκρούσεις με τους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου καθώς πιστεύεις πως δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου . Προσπάθησε να τους εξηγήσεις και να βρεις τρόπο να γίνεις κατανοητός/η καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην ξέρουν τι θέλεις από εκείνους, αν εσύ δεν τους το πεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για βαρύγδουπα συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις κυρίως αν αφορούν τις σχέσεις και συνεργασίες. Κάνε υπομονή και από αύριο μπορείς να δεις καλύτερα τις καταστάσεις που σε απασχολούν.

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να θεωρήσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν σε στηρίζει και για αυτό το λόγο θα  απομακρυνθείς όμως καλό θα ήταν να έχεις κάνει μία συζήτηση και να του/ης δείξεις τι σε έχει πειράξει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει δύσκολα καθώς η ημέρα δεν θα ευνοήσει αισθηματικές εξελίξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ένα παράπονο το οποίο μπορεί να μην ξέρεις καν από πού ξεκινάει και που έχει τις ρίζες του με αποτέλεσμα να μη νιώθεις ευχάριστα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί έντονο συναισθηματισμό και μία  περίεργη διάθεση ακόμα και χωρίς λόγο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Προσπάθησε να ασχοληθείς έστω με τις πιο σημαντικές και μην τις αφήσεις για τις επόμενες ημέρες καθώς μετά θα χρειαστεί να ζοριστείς πολύ προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας.

 

Σήμερα  μπορεί να ανατρέξεις σε παλαιότερες καταστάσεις που έχεις περάσει με τον/τη σύντροφό σου αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις καθώς αυτό μόνο συγκρούσεις μπορεί να προκαλέσει μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με καχυποψία εκ μέρους σου για αυτό εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Οι φίλοι σου θα είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι για εσένα σήμερα και αυτοί που θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σου ακόμα και τις επαγγελματικές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να υποδηλώνει πως θα αναζητήσεις στήριγμα για οποιαδήποτε υπόθεση σε απασχολεί στο φιλικό σου περιβάλλον και στους κολλητούς σου φίλους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα  σου λέει πως είναι πολύ πιθανό να μην ακούσεις αυτά που περιμένεις από εκείνους και να νιώσεις πως προσπαθούν να φρενάρουν τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου.  Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να τους ακούσεις πριν απορρίψεις αυτά που θα σου πουν, καθώς σε κάποια θέματα είναι πιθανόν να έχουν δίκιο.

 

Σήμερα καλό θα ήταν να μην μπερδέψεις φιλικά και αισθηματικά ζητήματα  και να διαχωρίσεις τις  ανάγκες που έχεις από τους φίλους σου και αυτές που έχεις από τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα είναι εύκολο  να εξακριβώσεις αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά αυτός/η που θέλεις για αυτό περίμενε.

 

ΛΕΩΝ

 

Τα όνειρα που έχεις και σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη θα βρεθούν στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα τα αναμοχλεύσει προκειμένου να σε αναγκάσει να τα δεις διεξοδικά. Παρόλα αυτά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να προσπαθήσεις να τα υλοποιήσεις καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις οι οποίες τελικά δεν θα καλύψουν τις ανάγκες σου και τους στόχους που έχεις θέσει.  Πρόσεξε ιδιαίτερα όσον αφορά επαγγελματικές συμφωνίες -κυρίως αν κρύβουν πίσω τους και οικονομικές ανακατατάξεις- καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να διεκδικείς κάτι και τελικά να  βρεθείς ζημιωμένος/η.

 

Σήμερα  δεν γίνεται να «χωρέσεις» μέσα στην ημέρα και επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα και θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να αφήσεις ένα από τα δύο σε δεύτερη μοίρα.  Αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις ένα αισθηματικό φλερτ με κάποιον/α από το επαγγελματικό σου περιβάλλον πρόσεξε καθώς  μπορεί να γίνει αντιληπτό  από τους γύρω σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε παρακινήσει και θα αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους διαφυγής μέσα από βόλτες, συναντήσεις με φίλους και αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα μπορεί να  δημιουργήσει συγκρούσεις με άτομα του περίγυρου σου που μπορεί να βρίσκουν  υπερβολική την ανάγκη σου για διαφυγή.  Άφησε τους να πιστεύουν ότι θέλουν και εστίασε σε αυτό που θέλεις εσύ προκειμένου να βρεις τρόπους να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

 

Οι αναμνήσεις ενός ταξιδιού μπορεί να δημιουργήσουν απόσταση με τον/τη σύντροφό σου καθώς πιθανόν μαζί με τις καλές να έρθουν και κάποιες δυσκολότερες. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην μπεις στην διαδικασία να συζητήσεις τα αισθηματικά σου με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς  σήμερα δεν θα είναι σε θέση να καταλάβουν τις δικές σου ανάγκες και επιλογές.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η ημέρα θα φέρει αναμνήσεις που θα επηρεάσουν τη διάθεση σου και θα σε γυρίσουν σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες.  Μεγάλο ρόλο σε αυτό το συναισθηματικό πισωγύρισμα θα παίξει η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο και δεν θα σε αφήσει να  εστιάσεις στο παρόν αλλά κατά κύριο λόγο σε καταστάσεις του παρελθόντος.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα ή την τάση να κάνεις κακό υπολογισμό των οικονομικών σου ζητημάτων. Πρόσεξε ιδιαίτερα οτιδήποτε αφορά τα χρήματα γιατί είναι πολύ πιθανόν να βγεις ζημιωμένος/η.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου  θα έχει προτεραιότητα στις σκέψεις σου αλλά για τους λάθος λόγους καθώς θα θυμηθείς όλα αυτά που σου έχει υποσχεθεί και δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία ιστορία από το παρελθόν μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή της και να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση για αυτό καλύτερα να την αφήσεις ξανά πίσω!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η αλληλεπίδραση που έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να τονίζει τις σχέσεις σου με τους άλλους.  Το «όχι» θα είναι άγνωστη λέξη για εσένα σήμερα καθώς θα νιώσεις τύψεις σε περίπτωση που χρειαστεί να το πεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα δημιουργήσει εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς όσο και αν δεν θέλεις να το  παραδεχτείς οι ανάγκες σας δεν θα ταυτίζονται. Προσπάθησε να βρεις μία μέση οδό σε περιπτώσεις που χρειάζεται απαραίτητα και η δική σου συμβολή ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες προβλημάτων.

 

Σήμερα  οι ανάγκες σου θα είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες του/ης συντρόφου σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας αν δεν προσπαθήσετε να βρείτε μία  μέση λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη βιαστείς να πεις πως βρήκες αυτόν/ην που έψαχνες στο πρόσωπο μιας νέας γνωριμίας αν δεν δεις πως έχετε τις ίδιες  ανάγκες από μία σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Άλλη μία ημέρα κατά την οποία θα προσπαθήσεις να ξεμπερδέψεις με υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου υποδηλώνει πως σήμερα μπορείς να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα  θα φέρει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές αλλά και τις υλικές σου ανάγκες. Αυτός είναι ο λόγος που θα εστιάσεις σε αυτές που δεν έχεις καταφέρει να εκπληρώσεις λόγω υποχρεώσεων και τρεξίματος. Ιεράρχησε τες διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να  παρασυρθείς και να  μην ασχοληθείς με αυτά που έχουν πραγματικά προτεραιότητα.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σου πει πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και αν το πιστεύεις και εσύ βρες τρόπο να το κάνεις και μην εκνευριστείς μαζί του/ης επειδή  μπορεί να το τονίσει με περίεργο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί να περιμένει καθώς σήμερα θα είσαι δοσμένος/η στη δουλειά σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου και είναι πάρα πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα που θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που ήταν άβολες για εσένα. Προσπάθησε να μην τα βάλεις με τους φίλους ή τον/τη σύντροφό σου αλλά να διοχετεύσεις τα έντονα συναισθήματα σου μέσα από κάποια ενασχόληση και κάποιο χόμπι που μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου για αυτό απόφυγε να πεις πράγματα τα οποία ξέρεις πριν τα πεις πως μπορούν να το πειράξουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα αισθηματική γνωριμία μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σήμερα μπορεί να έχεις μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή αδικίες που πιστεύεις πως έχεις υποστεί από όλους αλλά κυρίως από την οικογένεια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε κάνει να πεισμώσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συζητήσεις αλλά ούτε να βρεις και να σε κοινό σημείο επαφής με τους δικούς του ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα θα τονίσει τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες που έχεις αλλά δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να μην γίνεις αντιδραστικός/η μαζί τους εξαιτίας των θέλω σου.

 

Σήμερα η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα νιώσεις πως δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου, όμως για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις θα πρέπει να γίνεις σαφής και συγκεκριμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει αναστάτωση σε μία νέα γνωριμία για αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις θα είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη ανάγκη σου σήμερα και για αυτό δεν θα χάσεις ευκαιρία για τηλέφωνα και συναντήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και  σε βάζει στη διαδικασία να βγεις έξω και να συναντήσεις αγαπημένους ανθρώπους κυρίως αυτούς που παρόλο που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον δεν τους βλέπεις συχνά και νιώθεις πως έχετε πολλά να πείτε! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα  είναι πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις περίεργα παρά την επαφή σου με συγγενείς και γνωστούς. Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά και αν κρατήσεις στις σκέψεις σου μακριά από υποχρεώσεις που έχεις για τις επόμενες ημέρες θα καταφέρεις να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις.

 

Σήμερα εσύ μπορεί να θέλεις να βγείτε έξω με το ταίρι σου και να πάτε μία βόλτα αλλά εκείνο να έχει άλλα σχέδια και θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να μην υπάρξει εκνευρισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα σε γνωριμίες που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αν δεν είσαι ξεκάθαρος/η απέναντί τους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!