GOSSIP

Το... παραλήρημα του Ηλία Ψινάκη στα Mad VMAs προκαλεί πολλά σχόλια [βίντεο]

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην πρόσφατη λαμπερή τελετή απονομής των Video Music Awards του Mad και μάλιστα θα έδινε και ο ίδιος ένα βραβείο, όμως φάνηκε να είναι εκτός εαυτού και σε ένα απίστευτο παραλλήλημα ακούστηκε να βρίζει και ειρωνεύεται κάποιους ενώ χαστούκισε έναν άνθρωπο.

Ο πρώην μάνατζερ είχε αναλάβει να παρουσιάσει ένα βραβείο. όπως αναφέρει το protothema.gr αντί να πάει στη σκηνή, έμεινε στις κερκίδες και άρχισε να λέει διάφορα. Κατ αρχάς τα έβαλε με τους «ημίτρελους καλλιτέχνες» φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Σάκη Ρουβά! Εκθείασε τους μάνατζερ που αντέχουν τους ημίτρελους «που εσείς θεωρείτε είδωλα» και ανέφερε χαρακτηριστικά τον κ. Κουτράκη που μανατζάρει τη Νάνα Μούσχουρη και τον Σάκη Ρουβά. «Εχω να δω τέτοιον σταρ 40 χρόνια!» είπε με σαφέστατα ειρωνική διάθεση για τον πρώην συνεργάτη και αγαπημένο τραγουδιστή. Σε εκείνο το σημείο κάλεσε τον κ. Κουτράκη να σηκωθεί για να τον δει ο κόσμος, εκείνος όμως αρνήθηκε και έτσι ο Ηλίας Ψινάκης πήγε και χαστούκισε τον άνθρωπο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο! 

Στη συνέχεια μίλησε και για τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο δεν χαστούκισε, ούτε έβρισε, αντίθετα αποθέωσε, αφήνοντας παράλληλα και κάποια υπονοούμενα: «Ο Αργυρός είναι και ψηλός, και φωνάρα, και να μην πω τα άλλα...».

 

 

Πάντως ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε στο Instagram αποσπάσματα από την τελετή όπου φαίνεται το κοινό να τον αποθεώνει

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!