ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα μετατρέψει την ενέργεια σου σε  ανησυχία και όλο αυτό θα εντείνει την ανάγκη σου να βρεις χρόνο και χώρο αποκλειστικά και μόνο για εσένα. 

ΚΡΙΟΣ

 

Η επαγγελματική σου καταξίωση και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η ανάγκη σου για φήμη και αποδοχή είναι μεγάλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να αισθανθείς τη σιγουριά πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Αυτό σίγουρα μπορείς να το κάνεις αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως ίσως χρειαστεί να παίξεις και παιχνίδια κάτω από το τραπέζι. Προτίμησε τις καθαρές συμφωνίες και μην πέσεις στην παγίδα να χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα για να καταφέρεις κάτι που θέλεις  στον επαγγελματικό σου τομέα.

 

Σήμερα θα γίνεις απόλυτος/η με τον/τη σύντροφό σου και αφορμή θα σταθεί ένα επαγγελματικό θέμα όμως να θυμάσαι πως ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα ξεκινήσει με πάθος αλλά αν σχετίζεται με τη δουλειά σου καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σήμερα οι πνευματικές σου αναζητήσεις θα  είναι έντονες και για αυτό θα περάσεις ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ημέρας  αναζητώντας πληροφορίες και διαβάζοντας βιβλία μπορούν να σου τις λύσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει προβλήματα στις σχέσεις σου με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον γιατί θα σου δημιουργήσει φανατισμό.  Όσες περισσότερες γνώσεις αποκομίσεις σήμερα τόσο πιο μεγάλη θα γίνει η ανάγκη σου όχι μόνο να τις επικοινωνήσεις αλλά και να της εδραιώσεις σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και να δεχτείς να ακούσεις και τη γνώμη των άλλων.

 

Σήμερα δεν είναι απίθανο να κάνεις επίδειξη γνώσεων στον/τη σύντροφό σου και σίγουρα δεν θα το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία διαφωνία σε μία συζήτηση θα είναι αρκετή για να δημιουργήσει έρωτα μεταξύ εσένα και του συνομιλητή σου.

 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα είναι πιθανό να σε πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να βγάλεις από μέσα σου οτιδήποτε σε πληγώνει για αυτό και θα αναζητήσεις ανθρώπους  τους οποίους εμπιστεύεσαι προκειμένου να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει εύνοια σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικά πλάνα. Από την άλλη όμως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θυμό, πάθη και λάθη που είχες κάνει με αποτέλεσμα να τα βάλεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό! Προσπάθησε να κοντρολάρεις τα αρνητικά σου συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα καθώς  ευνοούνται!

 

Σήμερα  οι εντάσεις με το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσουν διεγερτικά για εσένα όμως δεν είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσουν το ίδιο και για εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα και θα πρέπει να προσέξεις να μη χάσεις τον έλεγχο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους θα είναι αυτοί που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα καθώς θα δώσεις μεγάλη σημασία στη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να θέλεις να ακούσεις τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για κάθε τι που σε απασχολεί. Μάλιστα όχι μόνο αυτό αλλά θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να ακούσεις αυτό που θέλεις. Αν πιέσεις έμμεσα ή άμεσα τους γύρω σου δεν καταφέρεις το σκοπό σου αλλά μπορεί να καταφέρεις να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Άφησε στους άλλους το χώρο να  εκφράσουν τη γνώμη τους με τον τρόπο που θέλουν και μην τους πιέζεις.

 

Σήμερα  θα προτιμήσεις να ενεργήσεις ήσυχα όσον αφορά ένα θέμα με τον/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να μην μπερδέψεις το ήσυχα με το υπόγεια. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να αλλάζει πολλές από τις αντιλήψεις που έχεις για τις σχέσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Οι καθημερινές σου ασχολίες ενδέχεται να σου δημιουργήσουν άγχος καθώς η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική από άποψη υποχρεώσεων αλλά και χρόνου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που ως στόχο θα έχουν να αλλάξουν εκ βάθρων την καθημερινότητά σου και να την κάνουν περισσότερο λειτουργική. Κάποια από τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου δεν γίνονται από τη μία  στιγμή στην άλλη για αυτό μη θυμώσεις και μην τα βάλεις με εσένα. Σήμερα σίγουρα μπορείς να κάνεις κάποιες  προπαρασκευαστικές ενέργειες προκειμένου να μπορέσεις αργότερα να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε ωφελήσουν και θα σου αφήσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

 

Σήμερα  οι δουλειές που θα έχεις θα είναι αρκετές και αυτό θα αποτελέσει τη δικαιολογία για όλα, ακόμα και για θέματα της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  καταφέρει να μπει στην καθημερινότητά σου χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Σήμερα θα διαθέσεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά χόμπι σου προκειμένου να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να ρίξει μια σκιά στη διάθεση σου καθώς είναι πιθανό να αισθανθείς πως δεν θα υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία θα σε γεμίζουν. Αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για να δημιουργήσεις ένταση στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα το δεις σαν «παιχνίδι» μόνο που εκείνοι δεν θα το δουν έτσι. Προσπάθησε να εκτιμήσεις μία βόλτα με φίλους ή την επαφή με τον/τη σύντροφό σου και μην ψάχνεις έντονες συγκινήσεις γιατί μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα μπορέσει εύκολα να σου αποσπάσει την προσοχή από οτιδήποτε αλλά στο τέλος  εσύ θα καταφέρεις να κινήσεις τα νήματα όπως θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η τα έντονα συναισθήματα και ο ενθουσιασμός  θα είναι στοιχεία μιας νέας γνωριμίας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η ημέρα μπορεί να φέρει οικογενειακές τρικυμίες καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να περάσεις τη γνώμη σου με κάθε τρόπο στους δικούς σου, αγνοώντας τις συνέπειες.  Αυτό που χρειάζεται να επιτύχεις σήμερα είναι να μην γίνεις απόλυτος/η και πιεστικός/η με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα λόγω της επιμονής σου. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί τους τα θέματα που σε απασχολούν και αν υπάρχει κάποιο ζήτημα που απασχολεί και εσένα και εκείνους από κοινού άκουσε και τη δική τους γνώμη πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει να εκφράσει τη γνώμη του και  πρέπει να προσπαθήσεις να του αφήσεις «χώρο» καθώς δεν θα σου είναι εύκολο να ακούσεις οποιονδήποτε άλλο εκτός από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση η οποία μπορεί να σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να τη διεκδικήσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η διάθεση σου για επικοινωνία θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα αναδείξει την ικανότητα σου στις δημόσιες σχέσεις. Βγες, συνάντησε φίλους σου και δες ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς η συναναστροφή  με ανθρώπους θα σου κάνει καλό. Βέβαια η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα αναδείξει την ανάγκη σου να φανείς ανώτερος/η όλων και θα το προσπαθήσεις με κάθε τρόπο.  Προσπάθησε να κρατήσεις μία πιο διακριτική στάση ιδιαίτερα αν εμπλακείς σε συζητήσεις για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Αν το καταφέρεις η ημέρα θα κυλήσει πολύ ομαλά και ευχάριστα παρέα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

 

Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να είσαι διαλλακτικός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας εάν δεν προσπαθήσεις να το μαζέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση με κάποιον άνθρωπο του περιβάλλοντος θα σας φέρει πολύ κοντά και θα αλλάξει τον τρόπο που το βλέπεις.

 

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Σήμερα θα ταυτίσεις κάθε σου ανάγκη με τα οικονομικά σου με αποτέλεσμα να ασχολείσαι συνεχώς με αυτά και να μην αφήσεις καθόλου χρόνο για τις υπόλοιπες ανάγκες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει μια εμμονή με τα χρήματα και με τους τρόπους που μπορείς να τα αυξήσεις. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις  καθώς είναι πιθανόν να συμφωνήσεις κάτι και τελικά η συμφωνία να αποδειχθεί άνθρακας. Παρόλα αυτά η ημέρα μπορεί να φέρει και βοήθεια για αυτό αν σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία  να αυξήσεις το εισόδημα σου έλεγξε τη και μην την αφήνεις.

 

Σήμερα  θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και μόνο που θα βρίσκεσαι δίπλα στον/τη σύντροφό σου για αυτό δεν είναι ανάγκη να κάνεις και  επίδειξη δύναμης προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει και να χαρίσει πόντους στην αυτοπεποίθησή σου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα θα έχεις την τιμητική σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου φέρνοντας στο προσκήνιο την προσωπικότητά σου αλλά και τις ανάγκες σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου και αυτό θα δυσκολέψει λίγο την επαφή μαζί τους. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν άμεσα αλλά εάν δεν κρατήσεις τα προσχήματα το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν  τριγμοί σε αυτές. Η ημέρα είναι πιθανό να φέρει και αλλαγές στη σχέση με κάποιο συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να είναι θετικές και όχι αρνητικές.

 

Σήμερα  μπορεί να μην έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να προσεγγίσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να φανείς χειριστικός/η απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε μία νέα γνωριμία να σε πλησιάσει και μην φοβάσαι πως θα σε αλλάξει, καθώς η αλλαγή μπορεί να είναι καλύτερη.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σήμερα είναι πιθανό να κολλήσει το μυαλό σου και να αποκτήσεις εμμονές και φόβους που θα σου δημιουργήσουν άγχος με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς ακόμα και με μικρές πρακτικές υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα μετατρέψει την ενέργεια σου σε  ανησυχία και όλο αυτό θα εντείνει την ανάγκη σου να βρεις χρόνο και χώρο αποκλειστικά και μόνο για εσένα. Η εργασιοθεραπεία θα βοηθήσει πολύ να μη γίνεις έρμαιο των αρνητικών σκέψεων που κάνεις για αυτό αν έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου προθυμοποιήσου να ασχοληθείς και με τις υποχρεώσεις δικό σου ανθρώπων.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να αμφισβητήσεις τον/τη σύντροφό σου όμως πριν το κάνεις σκέψου πραγματικά αν εκείνος έχει κάποιο μερίδιο σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό ζήτημα θα είναι καυτό και θα σε βοηθήσει να αφήσεις για λίγο το δισταγμό σου!

 

 

 ΙΧΘΥΕΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις με τους φίλους σου. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες φιλικές σου σχέσεις δεν είναι όπως τις έχεις πλάσει στο μυαλό σου και μπορεί απογοητευτείς. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να δεις μία αθέατη πλευρά ενός φιλικού σου προσώπου η οποία δεν θα σου αρέσει και θα σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας. Προσπάθησε να μην δράσεις παρορμητικά ώστε να  μειώσεις τις πιθανότητες να δράσεις προς λάθος κατεύθυνση αλλά και με λάθος τρόπο.

 

Σήμερα κάποιος/α φίλος/η σου μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις κοινές συναναστροφές με την παρέα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία σχέση μπορεί να μετατραπεί από φιλική σε ερωτική χωρίς να καταλάβεις πως.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!