ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 28 Ιουνίου 2018

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει μία διάχυτη ανησυχία σχετικά με τα οικονομικά σου ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τι ζητάς από τη δουλειά σου και ποιο θέλεις να είναι το επαγγελματικό σου μέλλον. Είναι πιθανόν να έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο δυσοίωνα και αυτό δεν θα σε αφήσει να κάνεις όνειρα και μελλοντικά σχέδια. Από την άλλη σήμερα θα είσαι αρκετά πρακτικός/η και αναλυτικός/η με σκέψεις και υποχρεώσεις και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα.  Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως πριν ξεκινήσεις κάτι νέο καλό θα είναι να έχεις κλείσει τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Σήμερα μπορεί να μπερδέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου ζητήματα και να φερθείς στον/στη σύντροφό σου σαν να είναι υφιστάμενος/η σου στη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο εάν της έχεις αφήσει χώρο στη ζωή σου για να εξελιχθεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σε φέρει σε επαφή με τις ανάγκες σου δημιουργώντας σου τάσεις φυγής προκειμένου να μπορέσει να χαλαρώσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς από τη μία θα θέλεις να φύγεις και από την άλλη δεν θα είναι εύκολο να το κάνεις πράξη, καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές. Εξαιτίας αυτού μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι και τελικά να τα βάλεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός/η αν δεν θέλεις να εγείρεις ζητήματα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

 

Σήμερα θα γίνεις αρκετά επικριτικός/η με το ταίρι σου και αυτό δεν θα βοηθήσει τη σχέση σας για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να το περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να νιώσεις πως σε πιέζει και θα πρέπει να βάλεις τα όριά σου.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα φωτίσει τα ενδόμυχα συναισθήματα σου, τις σκέψεις σου και οτιδήποτε έχεις μέσα στην ψυχή σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια καθώς θα αισθανθείς έρμαιο των συναισθημάτων σου χωρίς όμως να είναι έτσι. Πέρα από το συναίσθημα αυτή η Πανσέληνος μπορεί να εγείρει και οικονομικά ζητήματα που απορρέουν από τρίτους όπως είναι οι τράπεζες, το δημόσιο αλλά και κάποια επιχείρηση. Καλό θα ήταν να τα διευθετήσεις όσο πιο σύντομα μπορείς ώστε να καταφέρεις και να τα «κλείσεις» και να βγεις κερδισμένος/η από αυτά.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η σου και αυτό ο/η σύντροφός σου θα το πάρει ως αδιαφορία προς εκείνον/η. Αν δεν θέλεις να το δει έτσι προσπάθησε να του εξηγήσεις ώστε να μην αρχίσει να αναρωτιέται. Αν είσαι ελεύθερος/η  η σχέση με κάποιον που σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί συναίσθημα για να προχωρήσει και όχι απομάκρυνση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα σου, θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως τα θέλω των άλλων θα έχουν μεγαλύτερη σημασία  από αυτά που θέλεις εσύ  καθώς θα αισθανθείς πως πρέπει να βρεις τρόπο να τους ξεπληρώσεις την αφοσίωση τους. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το κάνεις αυτό χωρίς να χρειαστεί να αφήσεις τον εαυτό σου παραπονεμένο. Η ημέρα θα ευνοήσει την αντικειμενική σκέψη για αυτό προσπάθησε να δεις μακριά από συναισθήματα και προσωπικές αδυναμίες κάθε σχέση και συνεργασία που έχεις.

 

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις σαν να περνάς ιερά εξέταση από τον/τη σύντροφό σου αλλά σκέψου μήπως και εσύ έχεις κάνει κάτι για αυτό! Αν είσαι ελεύθερος/η για νέα γνωριμία θα ξεκινήσει διστακτικά και θα πρέπει να της αφήσεις χρόνο προκειμένου να μπορέσει να εξελιχθεί.

 

 ΛΕΩΝ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου σε προτρέπει να κλείσεις ζητήματα που έχεις αφήσει ημιτελή μέχρι τώρα και σχετίζονται με κάποιες δουλειές της καθημερινότητας αλλά και την εργασία σου. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι εύκολο και για να το κάνεις θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο όμως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και αν καταφέρεις και βρεις τον κατάλληλο, τότε θα μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα μπορέσει να καταλάβει την πίεση που απορρέει από τις υποχρεώσεις σου για αυτό εξήγησε του πριν εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  αλλά πρώτα θα  πρέπει να έχουν κλείσει οι προηγούμενες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σε φέρει σε επαφή με αυτά που θέλει η καρδιά σου καθώς θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτείς πολύ να επιλέξεις ανάμεσα στις αποφάσεις της καρδιάς και του μυαλού και σίγουρα για να το κάνεις θα χρειαστείς μία ψύχραιμη ματιά ώστε να μη ρισκάρεις να πάρεις λάθος αποφάσεις. Σχέσεις με φίλους αλλά και η σχέση με τον/τη σύντροφό σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο προκειμένου να δεις πως θέλεις να εξελιχθούν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα καθώς αυτό είναι το αίτημα της Πανσελήνου.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα φέρει στο προσκήνιο κάποιο ζήτημα που ενδεχομένως να σχετίζεται με το παρελθόν και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κλείσετε και να το αφήσετε οριστικά πίσω σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει δειλά  αλλά είναι στο χέρι σου να τη βοηθήσεις να εξελιχθεί.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σε βάλε στη διαδικασία να σκεφτείς πως μπορείς να ολοκληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα κάποια εκκρεμή ζητήματα που αφορούν γραφειοκρατικές υποχρεώσεις του σπιτιού ή ένα θέμα που απασχολεί τους δικούς σου ανθρώπους. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συζήτηση και υπομονή καθώς οι λύσεις και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν λόγω διαφωνιών με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το διάλογο ώστε να καταφέρεις να δείξεις τα επιχειρήματά σου και μην αφήσεις την επικριτική σου διάθεση να πάρει τα ηνία.

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να ζητήσεις πολλά από τον/τη σύντροφό σου αλλά πριν το κάνεις εξέτασε κατά πόσο αυτά μπορούν να γίνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η οι αποστάσεις που θα κρατήσεις  προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο θα δώσουν λάθος δείγματα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα κάνει έντονη την ανάγκη σου για επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και ενδεχομένως ακόμα και ένα ταξίδι. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως θέλεις πάρα πολύ να βρεις τρόπο να ξεφύγεις και να αφήσεις στην άκρη έστω και για λίγο οτιδήποτε σε απασχολεί. Σίγουρα θα βρεις τρόπο να το κάνεις μέσω των  ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου καθώς οι συζητήσεις μαζί τους θα λειτουργήσουν πολύ καλά για τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Μην μείνεις σπίτι λοιπόν καθώς έχεις ανάγκη από τις ανθρώπινες επαφές.

 

Σήμερα καλό θα ήταν να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα σε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η ήμερα θα ευνοήσει τη συναναστροφή σας με άλλους ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει αλλά πρόσεξε να μη φανείς ανυπόμονος/η.

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει μία διάχυτη ανησυχία σχετικά με τα οικονομικά σου ζητήματα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα και να δεις τα πράγματα με μία υπερβολική μάτια που δεν θα σε βοηθήσει να τα αντιληφθείς στη σωστή τους διάσταση. Προσπάθησε να  διευθετήσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις καλύτερα το παρόν. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις σχετικές με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα εν μέσω συναισθηματικής αναταραχής καθώς αυτές χρειάζονται καθαρό μυαλό.

 

Σήμερα ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να νιώσεις πως μπορεί να ακούσει και να καταλάβει και τις δικές σου επιθυμίες. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην μεταφέρεις απωθημένα του παρελθόντος σε μία νέα αισθηματική γνωριμία.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου άξονα αυτό του Καρκίνου - Αιγόκερου  θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κλείσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με διαπροσωπικές σχέσεις και πολύ πιθανόν να αφήσεις και κάποιες από αυτές στο παρελθόν. Η ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα είναι μεγάλη όμως μεγαλύτερη σημασία θα παίξει ο τρόπος με τον οποίο θα επιχειρήσεις να τα κάνεις. Απόφυγε την κριτική και προτίμησε μία πιο «φιλική» μέθοδο για να προσεγγίσεις ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Ακόμα προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις γιατί μπορεί να καταστρέψουν σχέσεις οι οποίες αξίζει να μείνουν στη ζωή σου.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να τα λύσετε και να τα αφήσετε στο «χρονοντούλαπο». Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως νιώσεις μία στασιμότητα τα αισθηματικά σου ζητήματα η οποία όμως θα είναι προσωρινή.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μία βουτιά στα βάθη της ψυχής σου και να αποκτήσεις πιο άμεση «σύνδεση» με τις ανάγκες, τις φοβίες και τις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να τις δεις στην πραγματική τους διάσταση καθώς θα έχεις την τάση να μεγεθύνεις σκέψεις και γεγονότα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα αντιληφθείς σωστά. Σήμερα είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να κόψεις και μία κακιά συνήθεια που έχεις στην καθημερινότητά σου και αν το κάνεις αισθανθείς υπερήφανος/η για αυτό. Να θυμάσαι πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτή η σκέψη θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα.

 

Σήμερα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια παρελθοντικά γεγονότα τα οποία θα επηρεάσουν τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αν αφήσεις τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσουν ανεξέλεγκτα. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή μπορεί να ανοίξει μόνο αν κλείσεις οριστικά τα κεφάλαια του παρελθόντος.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να «μετρήσεις» τους φίλους που έχεις δίπλα σου καθώς θα σου υπενθυμίσει πόσο μεγάλη σημασία έχουν για εσένα. Μέσα από τις επαφές με εκείνους θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις καλύτερα κάποια πράγματα, να έρθεις κοντά με νέους ανθρώπους και να συμμαχήσεις μαζί τους αλλά και να προωθήσεις κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Αν νιώσεις πως μία φιλική σχέση έχει κάνει τον κύκλο της προσπάθησε να δεις αν αυτό το συναίσθημα που σου βγάζει είναι αποτέλεσμα λογικής σκέψης η εκνευρισμού. Αν είναι το δεύτερο απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα για να μην αδικήσεις ούτε εσένα αλλά ούτε και τους άλλους.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα βρει τρόπο να σε παρακινήσει και να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα ή με μία ομάδα ανθρώπων με την οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και αυτό θα βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος θα δείξει τις προθέσεις της.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!