ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, με την οικογένειά σου αλλά και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις

ΚΡΙΟΣ

 

Η ημέρα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς καθώς η παραμονή της Σελήνης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη θα βοηθήσει σε αυτό. Βόλτες, αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς ακόμα και ένα ταξίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς θα αναζητήσεις τρόπος για να (ξε)φύγεις. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς το χρόνο που θα έχεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου το πρωί καθώς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και μπορεί να προκύψει κάποιο επαγγελματικό ζήτημα που θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με αυτό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα φέρει επιπλέον ευθύνες για αυτό προσπάθησε μέχρι τότε να έχεις κάνει τις βόλτες σου.

 

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς μετά όλο και κάποια υποχρέωση θα προκύψει που δεν θα σε αφήσει να κάνεις το πρόγραμμα που έχεις κατά νου μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί δουλειά προκειμένου να εξελιχθεί.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σήμερα μπορεί να ξυπνήσεις και να νιώθεις λίγο υποτονικά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις σωστά τα αποθέματα της ενέργειας σου, καθώς οι σκέψεις σου θα τα απορροφήσουν. Όσο περνάει η ημέρα η διάθεσή σου θα ξεκινήσει να ανεβαίνει καθώς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει κάποια κρατήματα και μπορεί να σε κάνει να εστιάσεις σε πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται όμως σίγουρα από αύριο σε περιμένουν καλύτερες ημέρες!

 

Σήμερα προσπάθησε να μην γίνεις απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου και αν έχεις κάποιο ζήτημα  που να σε απασχολεί συζήτησε το μαζί του/ης και μην το βρεις ως αφορμή για να δικαιολογήσεις τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να κάνεις μία νέα γνωριμία προσπάθησε να γίνεις πιο εξωστρεφής καθώς αυτό θα σε βοηθήσει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Τις τελευταίες ημέρες οι αγαπημένοι «άλλοι» της ζωής σου παίζουν ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα και στις αποφάσεις σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δεν σε αφήνει να προσπεράσεις τη γνώμη τους. Προσπάθησε να κλείσεις συμφωνίες και συζητήσεις που έχεις ανοιχτές καθώς η ημέρα σε ευνοεί σε τέτοιου είδους ζητήματα. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ξεκινήσεις να νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η και να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει να το παρακάνεις και να γίνεις πολύ αυστηρός/η όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με εσένα τον ίδιο. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς δεν υπάρχει λόγος να φτάνεις στα άκρα.

 

Σήμερα  θα κάνεις σκωτσέζικο ντους στον/τη σύντροφό σου καθώς από τη ζέστη στο κρύο μετά δεν θα ξέρει πως να σου συμπεριφερθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δώσεις το πράσινο φως σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και μην κρατάς υπερβολικές άμυνες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Σήμερα θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη για λίγο ακόμα θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Προτίμησε να τις φέρεις εις πέρας κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς τότε θα είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η σε οτιδήποτε και αν κανείς. Όσο περνάει η ημέρα το μυαλό σου θα αρχίσει να φεύγει  από τις δουλειές και να πηγαίνει στους ανθρώπους που αγαπάς. Η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω το βράδυ και θα σε κάνει να δώσεις προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μία παγωμένη ατμόσφαιρα αλλά είναι στο χέρι σου κατά πόσο εσύ θέλεις  να τη διατηρήσεις.

 

Προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς το πρωί θα έχεις ένα αρκετά «στριμωγμένο» πρόγραμμα λόγω υποχρεώσεων και δεν χρειάζεται να  πιεστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει καχυποψία καθώς θα νιώσεις πως κάτι θέλει από εσένα, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Οι δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και η ενασχόληση με τους ανθρώπους που αγαπάς θα αποτελέσουν το κύριο αίτημα της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη. Άδραξε την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς από σήμερα το βράδυ θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται  υποχρεώσεις καθημερινότητας. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές που έχεις αφήσει με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τις διευθετήσεις άμεσα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως  το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα σου δημιουργήσει πίεση για αυτό φρόντισε να ξεκινήσεις να τις τακτοποιήσεις πριν  καλά να εμφανιστούν για να τις προλάβεις!

 

Σήμερα  προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας καθώς είναι πιο ευνοϊκό για να δεις τον/τη σύντροφό σου και να μπορέσεις να του αφιερώσεις το χρόνο αλλά και την προσοχή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μπορεί να νιώσεις πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα δεν σε «πάει» αλλά να ξέρεις πως είναι προσωρινό.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, με την οικογένειά σου αλλά και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική και καλείσαι να δείξεις υπευθυνότητα προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε χρειαστεί και να κρατήσεις μία ισορροπία. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις προσωπική ζωή την οποία τις τελευταίες μέρες ούτε καν που κοιτάζεις!  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο  σε καλεί να δεις προσωπικά ζητήματα με υπευθυνότητα και να μην κάνουν παρορμητικές κινήσεις.

 

Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να δείξεις στον/τη σύντροφό σου  τα αισθήματά σου καθώς θα  το νιώσεις σαν δείγμα αδυναμίας ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα χρειάζεται δουλειά από μέρους σου και δεν πρόκειται να γίνει από μόνο του.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου χωρίς εμπόδια και ασυνεννοησία. Εκμεταλλεύσου και το ταλέντο που θα έχεις να προσεγγίζεις ανθρώπους, προκειμένου να αναθερμάνεις τις σχέσεις με αυτούς που θα επιλέξεις εσύ. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανόν σιγά σιγά να αφήσεις τα θέματα των γύρω σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της οικογένειάς σου και των δικών σου ανθρώπων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως μπορεί να γίνεις αυστηρός/η μαζί τους αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο σου ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα βρει τρόπο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και  αφορμή για αυτό θα γίνει μία συζήτηση που θα σε κρατήσει απασχολημένο/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο εάν εσύ της δώσεις το πράσινο φως καθώς «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να σκέφτεσαι οικονομικές υποχρεώσεις και κάθε ζήτημα που απορρέει από αυτές καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σου προκαλεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να θέλεις να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διευθετήσεις πρώτα τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ώστε να δεις πως πρέπει να δράσεις. Το βράδυ Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφήσεις για λίγο ζητήματα με χρήματα και υλικά αγαθά και να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει να φανείς ψυχρός/η προς τους άλλους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξεις αν δεν θέλεις να δώσει λάθος εντυπώσεις.

 

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σε παρακινήσει να βγείτε μία βόλτα στα μαγαζιά όμως  πριν το κάνεις έλεγξε το budget που μπορείς να έχεις ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί προσπάθεια καθώς η επικοινωνία θα γίνεται πολύ αργά, αλλά σταθερά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις τη θέση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποιο στενό συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου και να επαναδιαπραγματευθείς τη μεταξύ σας σχέση ώστε να γίνει πιο λειτουργική. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα εστιάσει περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως ενδέχεται να προκύψει  κάποιο έξοδο το οποίο μπορεί να έχεις κατά νου αλλά και πάλι στην πράξη θα νιώσεις που σε πιέζει.

 

Σήμερα  μπορεί να πέσεις στην παγίδα και να  γίνεις επικριτικός/η με τον/τη σύντροφό σου όμως κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει καθόλου τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με μικρά βήματα τα οποία μπορεί να μην ακολουθούν τον ενθουσιασμό σου αλλά θα είναι σταθερά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα μπορεί να νιώσεις πως θέλεις την ησυχία σου για αυτό και θα κρατήσεις το μοτίβο των προηγούμενων ημερών «αφήνοντας» αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Η καχυποψία σου ενδέχεται να φτάσει στα όρια της υπερβολής και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να δεις αντικειμενικά  οτιδήποτε σε απασχολεί. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και θα σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και με διάθεση να δείξεις τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια κολλήματα και η επιμονή σε αυτά μπορεί να δημιουργήσει μία γενικότερη ψυχρότητα. Προσπάθησε να το διαχειριστείς και μην ψάχνεις αφορμές για να κρατήσεις αποστάσεις.  

 

Σήμερα  μπορεί να απομακρυνθείς από τον/τη σύντροφό σου και να το κάνεις ακόμα και άθελά σου σε περίπτωση που νιώθεις πως δεν  υποστηρίζει τη γνώμη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να «ζεστάνεις» την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που θέλεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ευνοεί φιλικές συναθροίσεις και επαφές με κόσμο γενικότερα. Άλλη μία καλή ημέρα για να κάνεις μία βόλτα, να συναντηθείς με ανθρώπους και να ξεκινήσεις γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ  η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας σου την ανάγκη και να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, όσο φορτωμένο κοινωνικό πρόγραμμα και αν έχεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στο μυαλό σου φοβίες οι οποίες δεν θα έχουν καμία  βάση, για αυτό μην τις αφήσεις να σε αναστατώσουν.

 

Σήμερα κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής από τον/τη σύντροφό σου οπότε θα πρέπει να τον/ην παρακινήσεις αν θέλεις να βγείτε μία βόλτα ή να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μην δείξει από την αρχή τις προθέσεις της αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

 

 ΙΧΘΥΕΣ

 

Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να τρέξεις και να διευθετήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να δείξεις τις ικανότητές σου. Εκμεταλλεύσου τη θέληση και το πείσμα που θα έχεις ώστε να φέρεις εις πέρας εύκολα επαγγελματικές εκκρεμότητες, και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη δουλειά σου. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως τόσες μέρες η δουλειά σου είχε  κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο με συνέπεια να απομακρυνθείς για λίγο από τους φίλους σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως  αυτή η ημέρα δεν ενδείκνυται για φιλικές συναθροίσεις και επαφές καθώς θα υπάρχει μία διάχυτη παγωμάρα για αυτό μη βιαστείς να κανονίσεις.

 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σου πει τη γνώμη του/ης όμως εσύ μπορεί να νομίζεις πως σου την επιβάλλει και να το παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε δυσκολέψει αρκετά καθώς η ήμερα δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια για αισθηματικά ζητήματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!