ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 26 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τα βλέμματα και τον θαυμασμό των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου χαρίζει όμορφες στιγμές παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες ή να ενισχύσεις αυτές που ήδη έχεις. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου είναι πιθανόν να γνωρίσεις και τον/ην επόμενό/η σου σύντροφο καθώς η γοητεία σου σήμερα θα είναι στα ύψη! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς καθώς μπορεί να σε κάνει να «πιαστείς» από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντί σου. Πρόσεξε τις αυταπάτες καθώς αυτές θα είναι υπεύθυνες για τυχόν  λάθος εκτιμήσεις.

 

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα σου πει ωραία και μεγάλα λόγια τα οποία θα έχουν μία δόση αλήθειας αλλά είναι πιθανόν να ειπωθούν με υπερβολικό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα κρύβει και κάποιες παγίδες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να αναζητάς την ησυχία σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και αδιάκριτους ανθρώπους γενικότερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να αισθανθείς εσωτερική γαλήνη κάτι το οποίο έχεις ανάγκη. Η  γοητεία σου θα είναι το ισχυρότερο σου όπλο σήμερα και θα σε βοηθήσει σε κάθε συνδιαλλαγή που θα κάνεις ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σου. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή στις συμφωνίες και στα ψιλά γράμματα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει λίγο το τοπίο και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη οικονομικής και αισθηματικής φύσεως.

 

Σήμερα η γοητεία σου θα είναι αυξημένη όμως μην πιστέψεις πως αυτό και μόνο είναι ικανό για να λύσει κάθε αισθηματικό σου ζήτημα. Αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου η ειλικρίνεια θα είναι πολύ σημαντική για εσάς και θα σας βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ενθουσιαστείς από μεγάλα λόγια.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς η συναναστροφή μαζί τους δεν θα σε αφήσει να αψηφήσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τα βλέμματα και τον θαυμασμό των άλλων. Η γοητεία σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της αυτοπεποίθησής σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η υπερβολική σιγουριά μπορεί να φέρει αυταπάτες που θα σε ζημιώσουν απέναντι στις σχέσεις και συνεργασίες.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα πει πολλά το θέμα είναι πως εσύ θα πρέπει να διαχωρίσεις πόσα από αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πόσα  θα ειπωθούν για τις εντυπώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Εργασιακά ζητήματα και δουλειές που σχετίζονται τα καθημερινά θέματα θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο για να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες παρόλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως δεν πρέπει να εμπιστευτείς ανθρώπους οι οποίοι θα προθυμοποιηθούν να σε βοηθήσουν καθώς από πίσω κρύβεται ένα τίμημα το οποίο θα είναι δυσανάλογο με αυτό που θα σου προσφέρουν.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να θεωρήσεις πως το ταίρι σου μπορεί να σου προσφέρει τη βοήθειά του σε κάποια υποχρέωση που μπορεί να έχεις όμως καλό θα ήταν να το ρωτήσεις και να μη λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον καθώς η γοητεία σου θα είναι εμφανής και εκεί.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και με δραστηριότητες που αγαπάς προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες σου.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι όχι μόνο βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν αλλά θα σου εκφράσουν και τον θαυμασμό τους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε κάνει να χάσεις τα όρια και να το πάρεις επάνω σου δημιουργώντας ένα τείχος ανάμεσα σε σένα και στους άλλους που δεν θα σε βοηθήσει.

 

Σήμερα προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής γίνεται με τον/τη σύντροφό σου γιατί ένα ψέμα που θα πεις μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες καθώς σίγουρα κάποια στιγμή θα μαθευτεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Τα οικογενειακά σου ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη τα φέρνει στην επιφάνεια και τα αναμοχλεύει προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να πιστέψεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ίσως κάποιος συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου θα σου μεταφέρει κάποια πράγματα διαφορετικά από ότι είναι. Ελέγξτε προσεκτικά οτιδήποτε και αν ακούσεις σήμερα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα έχει την τάση να μην πει τα πράγματα με το όνομα τους και εσύ καλείσαι να μπορέσεις να δεις αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να προσπαθήσει να σου δείξει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Οι επαφές και οι συζητήσεις με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη ευνοεί την επικοινωνία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι πάρα πολύ ευνοϊκό για να δεις φίλους σου αλλά και για να καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις μέσα σε μία ομάδα ή σε κάποιο σύλλογο στον οποίο θα παρευρεθείς. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις πως είσαι άτρωτος/η. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις ακόμα και σε εργασιακά ζητήματα και τελικά να μην σου βγουν.

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι φρόνιμος/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου καθώς η δημοτικότητά σου θα σε κάνει επιρρεπή σε πειρασμούς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να σε μπερδέψει, κράτησε αποστάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Άλλη μία ημέρα κατά την οποία τα οικονομικά σου ζητήματα θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στη διάθεσή σου αλλά και στις υποχρεώσεις σου καθώς θα τα βάλεις σε προτεραιότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να τα διευθετήσεις και να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η. Αν έχεις αφήσει ένα επαγγελματικό ζήτημα  ημιτελές προσπάθησε να το διευθετήσεις καθώς σήμερα θα είναι πιο εύκολο να το κάνεις.  Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις παγίδες και αυταπάτες καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό που δεν θα σε βοηθήσουν.

 

Σήμερα θα  επιχειρήσεις να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να νιώσεις αυτοπεποίθηση όμως θα είσαι επιρρεπής να τα μεταφράσεις με τον τρόπο που σε συμφέρει και όχι έτσι όπως είναι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία σε πρώτη φάση θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να υποδηλώνει πως σήμερα θα σε απασχολήσουν αποκλειστικά και μόνο τα δικά σου ζητήματα, καθώς  θα βάλεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό καθώς υποδηλώνει πως θα βρεθεί τρόπος για να μπορέσεις να καλύψεις τις συναισθηματικές του ανάγκες. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς θα δεις με τελείως λάθος οπτική ένα οικογενειακό ζήτημα με αποτέλεσμα να πάρεις λάθος αποφάσεις.

 

Σήμερα θα έχεις την τάση να ακούσεις αρκετά λόγια από τον/τη σύντροφό σου τα οποία μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον αισθηματικής φύσεως αλλά θα πρέπει να κρατήσει αποστάσεις αν ακούσεις μεγάλα λόγια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα αυτό που έχει μεγαλύτερη ανάγκη είναι ένα απομακρυνθείς από τα φώτα και να φτιάξεις με την ησυχία σου τα επόμενα σου σχέδια είναι σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται με Τοξότη και θα σε κάνει καχύποπτο/η και κατά συνέπεια απόμακρο/η με τους άλλους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό για να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο γεμάτο ένταση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η στις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς δεν θα ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα και θα σε μπερδέψουν.

 

Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης αλλά αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο για εσένα καθώς θα είσαι καχύποπτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να έρθουν στο προσκήνιο αισθηματικά ειδύλλια  που κρατάς μυστικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει να διαθέσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σε κάποιο σύλλογο ή κάποια ομάδα ανθρώπων που η συναναστροφή μαζί τους σου κάνει καλό και σου φτιάχνει τη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκό για να καταπλήξεις τα πλήθη με τις ικανότητές σου, τον αέρα σου, τις γνώσεις και τη γοητεία σου. Θα πρέπει να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα να το πάρεις επάνω σου καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει αυταπάτες και κάποιες υπερβολές. Αν καταφέρεις και το διευθετήσεις αυτό, τότε η ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα.

 

Σήμερα  προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον/τη σύντροφό σου και να μην του/ης πεις ψέματα καθώς κινδυνεύεις να εκτεθείς στο άμεσο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα συμβεί σε πολλά μέτωπα αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσεις ελπίδες σε όλους καθώς μετά δεν θα είναι εύκολο να το μαζέψεις.

 

 ΙΧΘΥΕΣ

 

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να αποκτήσεις την κοινωνική φήμη και καταξίωση που επιθυμείς για αυτό και βρίσκεσαι σε σκέψη και περισυλλογή προκειμένου να δεις ποια είναι τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι μία ευνοϊκή όψη για να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου καθώς δεν θα είναι εύκολο να περάσει απαρατήρητος/η. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα με σύνεση και προσοχή και να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει πουθενά.

 

Σήμερα πιθανό να έχεις διαφορετική άποψη για το ταίρι σου όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα αλλά δεν θα πρέπει να το αφήσεις να σε παρασύρει με τα λεγόμενα του, καθώς εσύ γνωρίζεις καλύτερα τον τρόπο που μπορείς να το διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί προσοχή καθώς οι «άτσαλες» κινήσεις μπορούν να σε εκθέσουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!